88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
silbor #12307 Én is akarok játszani. Én az orc harcosommal jövök bár eddig nagyon magányos voltam még partizni sem partiztam. Szivesen lennék büszke tagja egy HUN klánnak!! -
#12306 Magyarul lesz egy olyan opció amivel le lehet butítani a karakterek poligonszámát. -
#12305 cronilce1-ben már sztem optimalizáltak néhány dolgot..
meg erősebb vas lesz a szerver is...(remélem) -
Arwenke #12304 En leszek a veglegesben is, mint orc monk. -
Nexushun #12303 Jah, most meg állítólag a cuccokat lehet megduplázni a warehaus-ban... -
A video option to change the modeling detail has been added. Originally it was set to high but for computers that experience a lot of lag or are incapable of handling it may set the option to low so everyone may experience the beautiful world of Lineage Chronicle 1 update -
#12301 BAZZ...ez nagyon durva..
igy már érthető honnan került elő az a sok nagypofájú agyonfegyverkezett majom...:( -
Nexushun #12300 Lagg: Milyen lesz majd a várostrom? A videók nagyon szépek meg jók, de mikor bemegyek Gludio-ba frankón képregénnyé válik a játék és ott kb 50-60 ember szokott lenni. Milyen lehet majd ez egy ostromnál 100+ embernél? -
#12299 És ott kempeltek a csávónál lagra várva?:P -
Thangar #12298 lag kozben katintgattak a leadasra azt fizetett ugyanazert 50szer
-
#12297 Milyen bugja volt a csontis questnek? -
Kryn #12296 Gyökeresen meg fog változni ha kijön a retail. Kb. olyan most, mintha egy 50%-os készültségű játékkal játszanád.
Ha unod a karakteredet és nem jött be csinálj mást, gyökeresen más élményt fog okozni, a barátaim olyan 11-12. szint környékén járnak, tehát party is van. Ne akard, hogy sorban szórja a ritka és drága dolgokat a játék, ha így volna már egy hónappal ezelőtt meguntad volna, így legalább mindig marad elérendő cél. Az meg ne zavarjon hogy van olyan, akinek millás cucca van és 10 szinttel magasabb karaktere... Mindig vannak kockafejűek, akik egymást váltva játszanak a nap 24 órájában egy karakterrel, had tegyék, nekik ez a kiteljesedés, ha akarnál sem tudnál velük lépésttartani. (mellesleg az ilyen szintén egy külön állatfaj).
Mások előnyét meg jó szervezettséggel, csapattal, összetartással iszonyú könnyű ledolgozni, erre kellene rájönni sokmindenkinek.
-
balty #12295 Ha a pvp rendszeren nem javítanak én tuti nem fizetek elő rá. Az eve online-l kezdtem el játszani. Mondjuk más kategória. De Sokkal jobban bejön a pvp rendszere és csapat játéknak is nagyobb értelme van mint lineageben. Valamint a skill rendszerre is lehetővé teszi, hogy kihagyhatsz 1 hónapot is közben is megy a skillezés. Lineagben kihagytsz egy hónapot lemardsz nagyon a többiektől. -
#12294 sztem a chronikák hozzza meg amire sokan várnak, uj armourok, fegyók, területek stb
nem kéen elfelejteniez béta, korlátozottsággal teletömve, értve ezt területek elérhetőségére, armour fegyók c-gdare itemek stb..
klánháború puder is eljön, sztem esélyt kel adni:)
én az assasinom ha félévbe telik is feltolom (akár egyedül xpveis) 40re, iszonytakiváncsi vagyok mit tud majd "nagyként" -
#12293 Kezdem unni egy kicsit a gamet:). Igaz mar jo regota nyomom/nyomjuk (talan februarban kezdtuk a TW-vel), de most jott el a pont, hogy uncsi.
Eloszor is ez a Palus Knight nagyon nemjott be. Igazan a Brigandin armor miatt valasztottam:), de azt meg nem lehet venni itt (megjegyzem TW-ben JOB-on lehetett), ami kulon kibaszas a Palus Knightal, mert keves hp-ja van csak a defje a jo es az attakja (a sajat buffjai miatt), de igy, hogy nem vehetem meg a Brigandint nagyon csokken a hasznalhatosaga (meg kulonben is szemetseg, akkor assasin se vehessen manticoret, varazslo se mithrilt:)).
A masik ok, hogy egy hunter bow dropn kivul nem volt semmim, de ezen meg tultennem magam valahogy, de lassan mar 1 hete lelottek a legjobb penzszerzos questet (a csontist), igy meg nagyon nehez peznt csinalni.
A harmadik teljesen szubjektiv ok, hogy sajnos a JOB-os klanunk joresze negyon nem aktivizalja magat, sokan abba is hagytak. Emlekszem JOB-on milyen allat volt, vegig ment a duma, Bear nyomta a baromsagait:D, allandoan voltak felfedezo kiruccanasok, ahol nem az exp nem a penz hanem a fun volt a lenyeg. Itt mar mindenki pontosan tujda, mikor hova kell menni expezni, mi mit dob stb. Unalmasabb.
Eleg zavaro az is, hogy mindeki milyen cuccokban rohangal viszonylag alacsony szinten, ugye most kiderult, hogy duplicated itemek es a csontis quest bugja miatt sokan nagyon gyorsan meggazdagottak (assasint kukuri alatt alig alig latni ).
Szoval kene valami otlet, hogy lehetne feldobni a gamet, mert igy -legalabbis en- kicsit meguntam. (A City of Heroes betara varok, de nem kuldik az emailt:( -
Sanca #12292 Nem mindenki csak a becstelen fergek. En meg jobon a vegen pvp-ztem 5ot kb es csak 1 tetu hazudott a szintjevel(aszonta lvl20 vari es 2 lovesre kinyirt:D) -
Sanca #12291 A 180/15 azt jelenti hogy 180at olt meg pvp-be es 15ot pkba. Ettol meg lehet hogy pvpbe 5x annyit halt o mint az nmy:) -
#12290 amugy meg láttam már néhány érdekes 1 vs 1 pvp-t..:)
az tetszik benne hogy mindenki 5-6 lvl-el kevesebbet mond mind amennyi valójában...meg kiállnak bronzgatyában valami gagyi cuccal azt mikor beindul az attack hirtelen előkerülnek a millás fegyverek..:)
VICC -
#12289 HBSR pvp átlagához annyit csak hogy azzal a fegyverrel és 30 valahányas szinten bármelyik láma közülünk ugyanúgy leverné a 20+ -os elenfeleket....
egyébként sok jót eddig még én sem hallottam HBSR-ről...:( -
#12288 Én megnézem milyen a ryzom béta, és majd utána döntök -
Thangar #12287 azert van teljesen normalis is, pl. tegnap meghaltam, azt ijedtemben ledobtam a felsomet, amcsi srac odajott, felszedte azt mondta itt meg var jojjek erte, szal erik meg kelemes meglepik az embert:) -
Kryn #12286 Ezekben a játékokban van egy olyan állatfaj, aki alacsony szinten kuncsorog pénzért, partyért, cuccért, stb. aztán amint megnő, előtör belőle az ősbunkó, elfelejti, hogy a magas szintet szinte csak mások segítségének köszönheti. Na az ilyet kerüljétek és öljétek.
-
Kryn #12285 Egyre jobban úgy tűnik nekem Joki barátom, hogy itt igazi szervezés csak akkor kap helyet amikor kijön a retail és leszoltírozódik az a réteg aki nem figyel a másikra, nem foglalkozik semmivel. Mert nyilvánvaló, hogy pont azok nem maradnak.
Most lehetünk kb. 50-60-an a bétában magyarok. Attól félek, hogy még 40-en sem leszünk, ami egy 5. szintű klán taglétszáma. Bár jó lenne ha nem így lenne. Mi tudatosan elkezdtük már a szervezést, kraftalapanyag-gyűjtést, nincs két egyforma kaszt, stb.
Tudni kéne nagy vonalakban, hogy ki hogy áll a retailhez.
-
#12284 gori: attól függetlenül lehet még fasz:)
sajna sok embernél a nagyszáj és a bunkóság egyenes arányosan nő a szintjével
persze nem ismerem amúgy a srácot, cak azt tudom nekme nem volt szimpi, bár lehet ez változna ha kcsit jbban megsimerném..:))
az hogy hány embert intéz el valaki meg annyit: lemegyek a 25os assasinommal orc faluba oszt én is letudok gyakni akár l20at is szvsz..:) -
Thangar #12283 hali
en is elofizetek ra, majd ha lesz info arrol hogy is erdemes erdekel engem is:)
-
#12282 tegnap hbsr gyerek kb 6 embert intezett el egyedul turek campnel, -
Dagobert #12281 Én előfizetek, de legalábbis megveszem a játékot ha normális klán lesz, nyafi és hülye kommentárok nélkül, amikor nehéz de jogos döntéseket kell bevállalni. -
#12280 ja amúgy kryn felvetése jogos, és kezd igencsak időszerű lenni
én érzésem szerint is sokan elfognak tünni, szal lassan rákéne koncentrálni a apotenciális előfüzetőkre, és szervezgetni mi hogy legyen
én mindeképp 1 NAgy klánt javaslok
perzse mig leadernek sp minden összegyülik az nem kis idő, már lvl2re sem, addig lehetnek alklánok, de össze kéen majd dolgozni teljesne, mivel maga a gamma klánra alapul, magas klánszint nélkük esély nem lesz kihasználni aprogi "igazi" részét, a pvp-t.
Szal lassan elkéne kezdeni tervezgetni, és aki bene van lassankezdheti gyüjteni a pénzt a szintléptetésekre, valamit A leader személye nagyon fontos, őt teammel pénzzel mindennnel támogatni, maxos cuccokba legyen mivel rengeteg sp-t kell öszegyüjtenie, valamitn csapatoltatni kell álandó jelleggel.. -
Arachnotron #12279 Jolsn-t is lepk-zta HBSR, de aztan elnézést kért tőle :))) -
#12278 HBSR jó pár magyarnak szúrja a szemét, Kog-ékat le is PKzta ha jól Mléxem -
#12277 háát értem
bár nekme az a HBSR gyerek nem tetszik, egyszer szórakozott valakivel odaálltam nézni mi történik azt elkezdett velem is szívódni, ütött fegyver nélkül stb..
mekkora vagy már amúgy? és a HBSR mekkora vajon? -
#12276 Másnap feljött MÉg reggel van =] -
#12275 ELmesélem a történetet:találkoztam HBSr-rel meg gludio melett 1v1 ezett,aztán megkérdeztem hogy eljönne e velem exp-zni a turekekhez.Mondta persze mehetünk elöször bementünk az ol mahumokhoz ott 7 commander ütötte 3szor healtam rá és leütötte mindet.Mondom jo.Aztán elindultunk a turek táborok felé és ott exp-ztünk.Másjön feljött és ujra ott exp-ztünk(a legnagyobb táborban kb 30 percenként pihentünk,akkor is csak azért áltunk le mert kifogyott az ss-ja).Utánna hirtelen megjelen 7ember és cask ugy minden szo nélkül(miközbe mi hun-elünk)bejöttek a táborba.Hbsr mondta nekik hogy 5 perc és meghallnak mind1 annyian.Csak nevettek rajta,aztán 7 en nekiáltak hbsr-nek és a szemben lévö "clan" segitett nekünk (igy lettünk5en).Meghaltak.Aztán meg vagy pár 20 as szintü emberkét odahivtak és igy lettek 15-en.Nem támadtak amikor láttam hogy a nyilasok gyülnek körülöttem,szép csendbe,arréb futottam aztán hirtelen elkezdték mindannyian löni hbsr-t,mire viszafutottam,meghallt.Közbe gori elkezdte ütni 1ik csókát, elöször sima healt ot nyomtam rá aztán már a battlehealt se segitett(nem voltelég gyors,hisz kb 10 en ütötték ötis).Ennyi lenne az egész történet. Még ehhez hozzátartozik hogy kb 180/15 ös átlagja van HBSR-nek a pvp ben. -
#12274 Cro, pár napja valaki vágott be 3 key-t -
#12273 jah...akinek van egy felesleges accja az privizzen plz...mert van egy ismerősöm most kötöttek neki netet és már nagyon jönne játszani..:)
köszike -
#12272 mi történt pontosan??
ebböl semi nem látszik, úgy írsz mintha ott lettem volna, de nem:)(
szal mi vot ki mennyivel harcolt és miért?:) -
Lefetyke #12271 Üdv mindenkinek!
Elég régóta LineAge-ezek már, de csak nemrég vettem észre hogy itt nyílván vagyunk tartva és Fórumozgatunk.
Lefetyke nevű törp karakterrel nyomulok. -
#12270 Lehetne szimplan Hungarian Clan :D -
#12269 hát igen....jó lenne tudni mennyi előfizető lesz...de sztem be fogunk férni egyetlen klánba is...:)
nah sztem 1 klán legyen de az ERŐS...
a nevet meg közösen kitaláljuk..:) -
#12268 Az már biztos hogy ratail elején alapítva lesz újra az Inquisitors, a taglétszámról nemigazát vannak információim, de figyelembevéve az emberek függőségét, nem hiszem hogy sokan abbahagynák tőlünk a béta végén :)))