A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nexus te vagy Almaspite?:)
(Ha te vagy)
Szoval azert unod, de baromira, mert vegig soloztal, mondjuk szep cuccaid is vannak. En alig-alig soloztam szinte vegig teambe nyomta. Level 28 vagyok, ma peldaul egesz nap turek ork taborban gyilkolasztunk. Igaz ez is kisse monotonna tud valni, de azert ezerszer jobb, mint soloban. Egy-egy dungeonba meg lemenni iszonyu elvezetes. Oda nagyobb csapat kell, van zene:), sok agro mob, mondjuk az exp-re nem mindig jo, penzre meg csak akkor ha dobnak valamit, de ott nem is figyeli az ember az exp szazalekot.
A team a nagy hatranya a penz. Elvileg team-ben sokkal de sokkal tobb mobot megolunk a szintlepeshez tehat nagyobb az esely a dropra. Hat nekunk ez nem jott be, szoval penzugyileg nagyon gyenge, de exp es szorakozasba sokkal jobb mint a solo. (Ezert van nekem meg mindig csak 700k-s kardom es bronze pancelom. Mondjuk pancel lehetne jobb, de gyujtok a masik fegyverre:)