88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gumbo #11946 és is küldjek eamilt? hova küldjek, és kb mi álljon benne? -
#11945 Kaptok +50k-t ha tényleg beengednek 1 napra. -
#11944 nyugi...sis és reo ma reggel kuldtek levelet a supportra..
(ők nagyon vágják az angolt)
reméljuk a legjobbakat.. -
#11943 Most írtam egy levelet a supportnak, hogy hadd jöjjön vissza kiengedni az embereket... Persze ha már ittvan, megmentjük a tárgyait Ricnek, meg a pénzt a klánnak :) -
#11942 Nem akarom elásni ezt a karakteremet is..... Te vesztettél 100k-t, én több mint 1milliot és 2 hetet :( . -
Arwenke #11941 Mi is az a dupeozas? -
Gumbo #11940 szerintem könyörögj m, mert kell a pénzem! -
#11939 De nem voltam egyedül. Ry GM egy 9lvl törpével is kibaszott :). Azt mondta a törpe faluba lépett ki, és mire belogolt ott találta magát, ahol én (Fent az elf Dungi tetején).. Még Esc tekercse se volt, én adtam neki... -
#11938 Hát ez bizony geciség igazad van. Valószínű kifogtál egy nagy amcsi pöcsöt, aki itt éli ki a hajlamait. -
#11937 Ajjjaj, akkor most egy csomo penzsovar idiota jarkal szabadon?? :D Eddig egesz jol elvoltak egymassal meg a csontokkal, bezarva a ruinba (ami nekem meg mindig GRIELF)... =DDD (nehogy magara vegye vki!) :D -
Dagobert #11936 Amúgy meg engem inkább a dupeozás idegesít. Már nagyon sokan emlegetik hogy létezik és a fórumra hivatalosan is beírtak erre valami ködös információt. Ezekután aki nomrálisan játszik semmi esélye arra hogy topon legyen valahol...
Még akkor se ha a teljesben már nem lehet hiszen NAOB karaktert átviszi a duper teljesbe és az már elég. -
#11935 Geo tényleg nem GM de tudhat valamit mert 800 adenás short bow-al alsógatyában lövi halomra a sárkányokat.. -
DonSmith #11934 A /gmlist kiírja azoknak a nevet akik gm státusszal rendelkeznek, bár ennek ellenére "titkos" gm-ek is tevékenykedjenek a viágban -
#11933 15 ember -
#11932 LOL, falról ölni nem bUg. Én inkább taktikának nevezném, ami esélytelen harc a mobok részéről, de hát a történelemben is voltak igazságtalan dolgok.
Azt persze senki nem mondja, hogy Despairbe falon keresztül 3 aggro zombi símán drainnel, aztán az bőven elég egy lvl17es karit kifingatni.... -
#11931 De ez nem lag volt mert egymas után 4x-5x landoltam az üldözők között. Meg amikor kilogoltam az elf városbol, mire újbol belogoltam E G-ben egy agro Hangman Tree mellett landoltam AKKOR EZ MI VOLT? Aztán nyugodtan csináltam tovább a leveses questet és hirtelen megint elteleportált egy olyan helyre ahonnét nem tudtam lejönni csak Esc tekercsel, akkor már tényleg ideges voltam mert nem tudtam játszani!!!! -
#11930 Ez így van, ez csak egy OPEN BETA-n fordul elő :) Ezzel próbálják meg a balance-ot fenntartani, hogy ne szálljon el hamar a játék. A baj csak az, hogy nem emiatt a küldi miatt lettek embereknek az első héten millás fegyvereik...
Amúgy kimondta hogy emiatt szedték ki? -
#11929 mostmar teljesen mindegy, hogy tortent...:(
csak azt kellene valahogy elérni, hogy legalább 1 órara visszaengedjék, és átadhassa a leader-seget másnak..meghogy a klánpénzt kivehesse a warehouse-bol...
(nehogy már emiatt masik 14 ember is megszívja)de ha tényleg törölték a karit és minden elveszett akkor.. -
Dagobert #11928 Azért inkább mondjuk azt hogy azért blokkolták a küldetést egy időre, mert volt benne egy hiba amit direkt vagy véletlenül kihasználtak a játékosok az előnyükre. Ha kijavítják, újra menni fog. Addig meg lehet gyüjteni a csontokat csak beváltani nem. -
#11927 Mellesleg ha ha egy GM látja hogy valaki így viselkedik, azt bannolják, ha igaza van, ha nincs. Ezt beláthatnád azért :) Tudom hogy idegesítő, de én ilyenkor max (ha felbasz vmi) elteleportálok és csinálok teljesen mást, vagy kilépek. -
#11926 ilyet pl már nekem is csinált, de annak több köze volt a LAGhoz mint a GMhez :) Futok, képernyő elsötétül (mindenki ismeri gondolom) aztán suppsz vagy a mobok mögé, vagy közéjük. Tényleg ric, be tudtál ma már menni? VAgy nincs még mindíg hunrricane
-
#11925 De az már akkor volt amikor 3x felrakott arra a helyre ahonnét nem tudtam lejönni.. Pedig akkor nem adtam rá indokot, hogy oda rakjon. Közben meg ide oda teleportált,( pl üldözött pár MOB és hirtelen belerakott a közepébe. Az nem ember aki ilyenkor nem akad ki!!!!! -
yal #11924 de HUNrricane szerintem azert nem olyan nagy csoda hogy miutan nem tartottad be a GM figyelmezteteset es elkeztek veled szorakozni a main chaten folyamatosan anyaztal. Eppen en is lattam mert arra voltal nyomattad hogy Fuck your mother GM!!! SUCK!! - es nem egyszer lattam ilyet vagy hasonlot. SZerintem nem ugy kene hozza allni ezekhez a dolgokhoz mint egy 12 eves -
#11923 Na hát ez már tényleg vicc! -
#11922 Ez az 1 quest volt amivel 1 kis pénzt lehetett gyüjteni
-
#11921 nah ez már mindennek a teteje, a kurva GM-ek kiiktatták a Grim Collector küldit .... merthogy mindenki azon akart meggazdagodni, pffffff... énmeg egész délután kibaszott csontokat gyűjtöttem és mikor mennék, hogy beváltsam a 25 csontvázat kiderül, hogy már nem lehet ... GG... persze ilyen is csak a NAOB-on fordulhat elő -
#11920 mondtam... =DDDDDDDD -
#11919 bazzeg 2 percig volt petem 2-3-at ráütötek és vége, újra éleszteni már nem volt idő:))))) -
#11918 Raadasul a petedet egy elpy kivegzi ugyis nemsokara es akkor oda az egesz maszkalas... ...de jo is a pet... :DDDD -
#11917 a get a pet be kell járni a fél világot a küldetéshez és kérdezgetni 3 embert a pet-ről aztán amikor vissza térsz a küldetésfeladóhoz kérdéseket tesz fel a pet-ről és persze rohadtul nem azt kérdezi amit a 3 faszi mondott nekem és ha rosszat mondok akkor kezdhetem ujból már, harmadjára egyek neki persze útközben kifagy a játék és nem enged vissza! de fos ez az egész -
Skill #11916 Hali! Valaki tudna nekem segiteni?
Dark elf wizard akarok lenni de nem nagyon megy az angol!
Valaki leforditana nekem ezt hogy megértsem:
http://lineage2.universalrealms.com/info/Quests/DEWizzard20/DEWizzard.asp
Elöre is köszönöm
Ui.:nem vagyok szöke de menyetek biztosra ;) -
#11915 De jó, ez az én formám: előszőr beragadok Gludio-nál, majd az az idióta GM kirak Elmore-ban, az orkokhoz. Most meg megcsináltam egy questet, aminek köszönhetően ingyen teleportálhattam volna vissza Gludio-ba. Megyek az NPC-hez, átteleportálok. DE! Amint átértem, abban a pillanatban disconnect. Reconnect, erre ott találom magam az orkoknál, viszont a kövem, amivel teleportálhatok sehol. Fasza... -
#11914 emberek, a soulshot mire jó? -
#11913 Nexus te vagy Almaspite?:)
(Ha te vagy)
Szoval azert unod, de baromira, mert vegig soloztal, mondjuk szep cuccaid is vannak. En alig-alig soloztam szinte vegig teambe nyomta. Level 28 vagyok, ma peldaul egesz nap turek ork taborban gyilkolasztunk. Igaz ez is kisse monotonna tud valni, de azert ezerszer jobb, mint soloban. Egy-egy dungeonba meg lemenni iszonyu elvezetes. Oda nagyobb csapat kell, van zene:), sok agro mob, mondjuk az exp-re nem mindig jo, penzre meg csak akkor ha dobnak valamit, de ott nem is figyeli az ember az exp szazalekot.
A team a nagy hatranya a penz. Elvileg team-ben sokkal de sokkal tobb mobot megolunk a szintlepeshez tehat nagyobb az esely a dropra. Hat nekunk ez nem jott be, szoval penzugyileg nagyon gyenge, de exp es szorakozasba sokkal jobb mint a solo. (Ezert van nekem meg mindig csak 700k-s kardom es bronze pancelom. Mondjuk pancel lehetne jobb, de gyujtok a masik fegyverre:) -
#11912 Nem azért mondtam:P Add ismerősnek:) -
Arwenke #11911 Hmm, ezt jol meg fogalmaztam.:) -
Arwenke #11910 Ez ilyen tipusu gamek ilyenek, xp vadaszat az eleje, az izgalmas resz majd max lvl kozeleben kezdodik. -
Nexushun #11909 Amim megmarad a végén azt majd odaadom valakinek. Neked adjam? :D -
#11908 Inkább add a cuccaid azoknak akik előfizetnek:P -
Nexushun #11907 Hmmm. Hát én is kicsit kivagyok:) Szóval meguntam az EXP vadaszatot. Hogy hány 100db lvl hányas mobot kell ölni a szintlepeshez meg hány száz db csontvázat kell meg megölni egy jobb cuccért. Kurva uncsi, monoton. Semmi normális Quest nincs a legtöbb abból áll hogy öljél meg néhány száz mobot... LVL 29-en vagyok (ami per pillanat elég jó szerintem), de a következő két hétben én már csak annyit játszok hogy meglegyen a végére LVL 32 (új skillek) meg legyenek egy kicsit jobb cuccaim. Az utolsó héten meg megyek a RAID-ekre és a PK party-kra a LVL 32-es Knight-ommal (PK-zni is fogok ha lesznek más válalkozó szellemű playerek is mert az fun és amúgy sem fogok előfizetni, és ha már eldobtam minden cuccomat akkor lesz vége a játékomnak). Engem már maga a játék nem vonz. Még elmegyek Hunting Village-be meg oda ahol még nem voltam, de ezzel kifújt számomra. Azért leszek még bent (főleg esténként) de már koránt sem annyit mint eddig... Azoknak akik elérik béta végére lvl 40 körüli szintet előre is gratula!