SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
hmpf..lol 
ezt a 80as flémet szépen fölgerjesztettem...
mellesleg ha érdekel...lehet ropi vagyok...igy jártam. genetikailag nem tudnék elhizni, testalkathoz mértem kb 75-80 lehetnék max. Amugy ha bárkit is érdekel 62 a jelenlegi sulyom, csak nektek itt és most lemértem:P
És 178 cm. Mellesleg életmodombol is következik, hogy sokkal vastagabb nem leszek. Talán ha majd nem sportolok többet. Esetleg. Másrészt a kép nem egyenlö a valosággal. Meglepödnétek mennyire nem.
Az hogy valaki hülyére gyurja magát, mert igy érzi jol magát, tegye. Habár a legtöbb a saját kisebbségi komplexusa miatt teszi, ez tény. Ha valaki doppingol, tegye. Mindennek meg van a következménye. Lehet egy tékvándos összetörne izibe, de gyorsaságban, reflexekben nem egy embert vágtam már haza.
Örülök, hogy mára már oda jutott a világ, a neten keménykedik mindenki, mert ugye a monitor nagy mellényt ad -.-
Élöben? pff....kb 2-3mondatot löktetek volna egymásnak és vagy valamelyikötöknem merte volna folytatni, vagy összeugrottatok volna.