1411386313.png
  • Gyöször
    Mikor vettem ezt a thermaltake házat+lapot+procit és a 212+ hűtőt nem voltam benne biztos, hogy befér. Mondtam az eladónak, hogy hagy rakjam már össze gyorsan, ha nem fér be a 212+ akkor volt a polcon TX3, az kisebb sokkal az biztos befér.

Na mondta majd ő összedobja gyorsan, oda se engedett. Addig akartam csak, hogy csavarok nélkül rátesszük a hűtőt és ha rá tudom tenni az oldallapot akkor oké. Errefel nem tágított, elkezdte felpasztázni a hűtőt is. Kinyomott egy csomót (azóta is sajnálom azt a paszta mennyiséget), ujjal elcsumiszolta VASTAGON feltette, örült, hogy jól kinyomta biztos jó lesz. Itthon néztem, terhelve 60 fok.

Jó, elment pár hónapig, gondoltam majd az első takarításnál újrapasztázom. Onnantól max 52 fok. Nem kell annak 2 oldalra meg mittom én. Nekem a 212+-nak elég kaka az alja, a hőcsövek mellett van rés, mert akkoriban az volt a módi, hogy a hőcsövek direkt érintkezzenek a procival. Na annyit tettem, hogy a résekbe pici jusson, meg a hőcsövekre egy leheletnyi és kész. 8 fokot hozott.