• CS@
    Külföldi fórumon olvastam ,hogy a fegyvereket nem érdemes felszedni mert nehezek és erősen(50-60%os)használtak viszont én elvétve azért találtam köztük zsír ujjat is (100ból kb 3at 4et) is. Úgyhogy ha mindent összeszedsz és még szükséged van fegyverre akkor eladásnál érdemes nézni milyen állapotban vannak. A kereskedők ugyanazt az árút nem adják ugyanannyiért nem tudom mi alapján dönti el az árakat(talán a reputáció) de a kezdő városban lévő fegyverboltos nekem mindent olcsóbban ad mint mások. Ha minden igaz akkor a kereskedő készlete függ a trade skilltől csak most tűnt fel ,hogy a tradem felment egyel és azóta árulnak 3as 4es upgradékat(ha nem ettől jelentek meg akkor légyszi javítsatok ki).

Upgradégattam a fegyvereket kicsit és a tapasztalataim :
    2azonos upgrade ha különböző szintű ha nem akkor sem adódik össze. A saját upgrade level-t marha egyszerűen és viszonylag olcsón lehet fejleszteni : fogod és megveszed a pisztolyhoz vagy colthoz(ezeké a legolcsóbb) lévő 1es upgradeból mind a 4et(a városban nekem44Pesoért adja). Majd upgrade fogod a pisztolyod és belerakod mind a 4et(ettől növekszik a skill),ha nem értesz hozzá akkor néhány valószínűleg „eltörik” ,ha kész akkor szétszeded(skill nő) és a maradékból újra összerakod(skill nő). Ismétled míg mind el nem „törik”. Így kevesebb mint 200Pesoból kb 20at fejlődik. A kereskedők készlete időnként újratermelődik akkor újra megcsinálod. Nem tudom ,hogy bug e ,de tőlem nem veszi el se a szét és se az összeszerelésnél a 100Pesot amit az alsó sarokban mutat(ha nem én csínálom akkor még jóval többet is elvesz mint amennyit mutat).

Bug? : A gyilkos megölése után fájó bicegős lábbal sietve távoztam a helyszínről(mentettem) gondoltam holnap visszajövök a maradékért itt jött a meglepi a gyilkos respawnolt másnapra ! Amikor ismét megöltem akkor kissé érdekessé váltak a napló bejegyzései eltűntek szerintem még fontos dolgok. Ezután próbaképp 3x is visszamentem ,ismét respawnolt ,miután 3x is végeztem vele minden eltűnt a naplóból(a fősztori is). Ekkor visszatöltöttem a mentésem.

Ha valakit érdekel a Játék/GameData –ban van a játék térképe (a két fővároson a benzinkutakon és a zöldségeseken kívül mást nem jelöl).

A játékban kapható cigire és szivarra rá lehet gyújtani ? Ha igen akkor hogyan ?

Kisebb problémám az hogy ha megnyomom az „M” –et vagy kiválasztom a menüből a map-ot illetve ha a taxira klikkelek akkor resetel egy hatalmasat a gépem ,ha erre tud valaki megoldást akkor plíz írja le. THX!
    szorry a hosszúságért.