Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

villar
amíg aludtam a motelban nekem is lenyúlták a kocsim, amit a város szélén lakó cia-stõl nyúltam le likvidálása után.
én a rendõrfõnök küldetéseket csinálom:
1.lefényképezni a polgármestert amint megvesztegetik, a tetõre felvezetõ létrán kell felmenni és onnan átugorva a másik tetõre lehet elérni a teraszt.
sajnos esett az esõ, megfáztam és hangosan eltüsszentettem magam, brrr.....
2.következõ küldi. megmutatni a fényképet a polgármesternek))))

M@TriX
tõlem, jöhet én még úgyse játszottam még vele, mert meló van 1000L mindenhol 😊
úgyhogy én örömmel olvasom az ilyen élménybeszámolókat 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DonnieBrasco
Szziasztok,

ZSENIÁLIS a játék 😊) hálisten az én konfigom igencsak brutális, úgyhogy ez is elfut minden max beállításon teljesen folyamatosan, és így nem kell szenvednem a framerate-tel, és bár nem mondhatnám a játékra, hogy szép (néhol azért látványos), de óriásit nyomultam vele tegnap, 4 órán át úgy, hogy fogalmam se volt, mennyi idõ telt el 😊

Mindenkivel ittam a Black Jaguar-ban, kicsit benyomtam, utána elmentem a gerillákhoz. Kaptam küldit, de marha nehéz, a katonáknál nem is tudtam volna megcsinálni, inkább hozzájuk is beléptem (majd jól átverem õket 😊) Na az õ küldetésük se piskóta. Gondoltam, elõbb szerzek egy kis lóvét, és elvállaltam a csomagküldõs missziót, valamint 80 pesoért elvittem a kezdõvárosba egy buszt. Ez a buszsofõrködõs dolog marha vicces ötlet 😊 nagyon jól fizet, de baromi hosszadalmas, mire végigértem a 400 pesos úton, megutáltam rendesen... ráadásul visszafele jövet elütöttem egy gerillát (elémugrott), nemsokkal késõbb pedig ennek folyományaként buszostúl kilõtt egy helikopter. LOL...
Reload, inkább mégse buszozok. A térképen látszik egy "left vehicle #2". Na mondom ez érdekes, mert tuti nem hagytam ott kocsit. El is indulok, de mielõtt odaérnék ismét egy lövöldözésbe futottam bele. Na mondom, ezt inkább kikerülöm. Kocsi leparkol félre, kiugrom, osonok 50 métert mire rámdörren a bozót: Sztoj! Szerencsére gerilla-haver volt, továbbmentem. A célpontban csak egy láda, körülötte gyilkos méhek. Fasza... megyek vissza a kocsihoz, megtámad egy jaguár, késsel megölöm 😊 injekció, vissza a kocsihoz. Elindulok tankolni, mire odaérek az elõzõ csata színhelyére, már mindenki halott ott... indul a hullarablás 😊) ÁMDE! Amíg én vidáman fosztom a halott maffiózókat, a kocsimba beledurrant egy arra járó autós, és az fel is robban. Fuck, itt vagyok 6 KM-re minden településtõl, most mi lesz? Elkezdem lõni az elsõ arrajáró autós... erre rámlõ a szomszéd bokorban guggoló, addig észre sem vett civil! Bazz, na mindegy lelövöm õt, közben az autós elszelel. A civilek innentõl ellenségeim, hurrá. Na mondom most már mindegy, jön a következõ autó, egy Hummer - õt is elkezdtem lõni, ki is lövöm a sofõrt simán - sikerült is a CIA-t ellenségemmé tennem 😊 vissza a városba, a város szélén elpasszolom a Hummert 750-ért, bár a díler kicsit feszült 😊 Utána doki, vissza a városba, és a fegyverkereskedõnél a cuccokat elad. Fegyverdílertõl kifelé jövet elüt egy autó! Nosza, ágyú elõ, sofõr lelõ 😊 szintén CIA! Ezt a kocsit már csak 450-ért veszi meg a díler, és egyre idegesebb 😊)
Na kb. ekkor volt már késõ este, abba kellett hagyni. Egyelõre óriási nagy a játék, már iszonyúan vártam valami ilyesmit 😊 szabadság, lehetõségek, mini-univerzum 😊)

Bocs a regényért 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Methylisocloro
Elvitték beszerzési áron 😄

ez a 'nagy ötlet kicsit elcseszve' tipikus esete. ez az optimalizálatlanság a sírba tesz. patch remélem javít majd.
amúgy nagyon nagy ötletek vannak benne. kóvályogtam kicsit a városban, és az ékszerész feletti lakásban összeakadtam egy öreg csókával. kiderült, hogy latin-amerika legmenõbb építésze, felajánlotta, hogy 50000 peso-ért csinál nekem egy kafa kis kastélyt. hát pénzhiány miatt bukott a mutatvány, Saul szerint "ennyi pénzért Rómát felépítik egy nap alatt", szóval nemtom, lehet csak poénnak van betéve, de nagyon jó 😊
a másik sztori: kivitettem magam taxival a dzsungelbe. kirakott, elindultam bogarat gyûjteni 😊 erre nagy lövöldözés a maffia meg a government között. beszálltam, lett kocsim, teleraktam a csomagtartót fegyverrel, pótkerékkel meg mindenféle motyóval. vissza a városba, de elõtte megálltam tankolni, meg autótjavíttatni. közben légicsata a fejem felett, két heli aprította egymást, az egyik bõszen dobálta az infracsalikat, de mégis eltalálták, leesett, hova máshova, mint a frissen javított kocsimra. 😄DDDD
na visszakevertem a városba, gondoltam beugrok a dokihoz a kórházba kezeltetni az alkoholfüggõségemet (elõzõ este tequiláztunk a Fekete Jaguárban) 😊
leparkoltam a kocsit a rendelõ elõtt, bemegyek, két gyors kezelés, jövök ki, és még éppen látom a kocsimat (tele cuccal a csomagtartó) elkanyarodni.
baze, ellopták a lopott verdát a lopott cuccokkal... 😊))))
szóval nagyon jó. szerintem.
Kiválasztod a küldik között és az iránytû oda küld.
Egyébként az egy goverment katona aki a város melletti úttorlasznál van.
00 Blue 00
<#dumcsi><#dumcsi>

00 Blue 00
J=J jéé jérted! <#wink>

00 Blue 00
Abban, hogy Én is azt vettem! <#wow1><#ravasz1>

Seth
megnyomjátok a "J" gombot (asszem a J)

muhahhaha 😊

PSN ID.: Beegabor

00 Blue 00
Na ezt jóó megfogalmaztam!<#confused>

00 Blue 00
Azt tudtátok, hogy ha megnyomjátok a "J" gombot (asszem a J) akkor lehet válogatni mennyit ALUDJON az emberke? + A Hotelekben is csak ott lóvé fejébe!

Persze le van rövidítve, de így is elég hosszú. Egyébként sötétben jobban lehet bujkálni.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

bazza
ez egyszerû: mindig az a jobb, amelyik olcsóbb! 😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hiba
ez a kurucevagylabanc esete taslit ittis ottis kasz 😊

hiba
Kiszurtam egy taxi kereket, a civilek orjongeni kezdtek, kiszurtam meg 3 kereket, aztan megszurkaltam meg a kocsit mire az felrobban en meg repultem 6 m-t, majd a visszabaktattam a ronccsa avanzsalodott langolo fustolo autohoz es 96 pezoert kivitettem magam a varosol ugyan ezzel a taxival 😊)

Adam II
Bocs de már nem tudok mit írni mert az egyik topicban azért b@sznak le ha azt mondom ,hogy az Ati a jó a másikban meg azért ha azt mondom az nVidia jobb.
Úgyhogy én inkább nem írok semmilyen véleményt a videokártyákról a jövõben mert nagyon megoszlanak a vélemények a magam részérõl pártatlan vagyok.

grebber
Nvidia a jobb. <#violent> Miben ?

A game alapból ilyen majd lesz patch és segít valamicskét remélhetõleg.

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
<#lama>

Adam II
VAn egy kis problémám!

Gépem:
Intel Celeron 1.8Ghz (ez szar tudom ki is cserélem hamarosan)
512MB RAM (ez megfelel az ajánlott gépigénynek asszem)
Radeon 9600 (ne fikázzátok már légyszi tudom most az nVidia jobb)
SoundBlaster Live 24 bit

Tehát a játék akadozik minimum grafikai beállításokkal is. A procim nagyon szar mit gondoltok ha kicserélem az segít?

Solid Snake
Ez egy átlagos nap. 😊
Shep
az éjszaka tényleg több óra hossza real time, vagy le van rövidítve, meg a népek észrevesznek a sötétbe, szóval van értelme kúszni mászni vagy nincs?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hiba
Megallok a rendoreseg elott jon egy faszi, lelep az utra, eluti egy dzsipp, a rendor ra se bagozik, bemegyek egy orzott ceallaba, kifosztom az ott fekvo hullat, majd a kezemben egy ak47el elsetalok az or elett meg dumalok is vele megkerdem mi a helyzet a varosban 😊
nincs valami bug ebbe 😊 vagy mediumon le se szar senki ? 😊

grebber
Nekem most embereket kell kiszabaditanom de mindig kinyirnak 😞

Next PC upgrade: 2022

démonigyerek
beszarok
kira ez a game

00 Blue 00
A Fegyver tisztításról annyit, hogy a kereskedõknél lehet kapni táskákat, azzokkal lehet karbantartani a fegyvereket. Mindegyik fegyverhez van külön táska, abból is három külömbözõ színü, a drágábbik a jobb. Aztán lehet <#violent><#gun>ni. <#wow1><#papakacsint>

Megnéztem, hát semmivel se lett jobb, de rosszabb sem...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Recommended settings are:
Video Options:-
GFX=Very High
Click on Custom Effects.
Lighting=Vertex (the regular setting is what makes the game jerky!)
Dynamic Shading=Yes
Particle System=High
Weather Effects=Yes
Bump Mapping=Yes (if your card supports it)
Water Reflections=Yes
Static Geo=1000m
Glow=On

Vagyis át kell állítani a lightning-et regular-ról vertexesre!

ThugEdge
YESSSSSSSSS

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Hello,

We are working on the patch right now and it will be available online really soon. All bugs met for now concerning problems of running the game are about setting up drivers correctly.
The description of such problems and their solution will be published today on www.deep-shadows.com in form of Troubleshooting FAQ.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

villar
bankot raboltatok már?
ha ajtó elé álltok akkor lelehet lõni a két õrt ajtónyitáskor mert kivül még enged fegyvert rántani...
egy könnyebbség, már egész jól fordít 100 karakterig-> http://www.metamorpho.hu/index.htm

démonigyerek
azt hogy kell?
gerilla :-:rulz:-:

vilmoskka
Ja akkor ezt már megcsináltam😊

kb:
Szerezz infot a titkos gerilla bázis elleni felderítõ tevékenységrõl.

Seth
mondjuk start menü-->programok-->rendszereszközök-->töredezettségmentesítés

vilmoskka
Hogyan kell defragolni??

démonigyerek
itt a kép
mit jelent magyarul?

démonigyerek
kira
én a gerillákhoz álltam be!!!!!!!!
tök jók
csak van egy küldi ami nemtom mit jelent
mingyá adom a képet

bazza
bazze...
mentem kiszabadítani egy faszit a maffiának a katonaságtól, letettem az autót kb 300 méterre, bementem, nem volt nagy védelem, 8 ember volt csak, kinyírtam mindenkit, kimentettem a mukit, mennék vissza a kocsihoz, két köcsög katona ott stíröli a verdát, nah mondom adok nektek, telegyúrtam õket ólommal szicíliai módszerrel, átkutatom õket, h legyen egy kis m16 lõszerem +ba, erre vmi vipera megtámadott és ilyedségemben, alig tudtam kinyírni...nah ez feeling volt! 😊 (Aztaaaa...ez egy mondat?😄D)
Egyébként nekem csak akkor szaggat ha kocsikázok, de akkor nagyon! :||

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

wedge31
Vagy a benzinkutas egy mutáns x-man.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Seth
ez akkor nem a stalker? valamiféle tér-idõ anomália lehet 😊

Tanulság, ne dobálj egy benzinkutast flakonokkal :😄 Komolyan ilyen eszement embert :😄D

hiba
Megdobtam egy benzinkutast egy flakonnal mire az hanyattesett, eloszor ugymaradt azittem kampo neki de aztan szep lassan feltapaszkodott, de egy pillanat mulva kodde valt, eltunt, nem latszott a szobaban mire benyitottam a mogotte levi ajton ott alt a fal mogott, megint megdobtam elesett felkelt, majd beszeltem vele de egy perc mulva megitn kodde valt azota nem talalom, ilyenkor mi van? ja es amikor elesett a beleesett a falba 😊

wedge31
Valószinüleg ha megtaláltad a lányt.

Istencsászár
fasza akkor hiába szedem le ralodedet akkor se fog menni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

démonigyerek
kira
és akkor mikor van véga a gamenek?
mert rohatt hosszú lehet

wedge31
Igen

démonigyerek
én most a hajóstól mentem a bárba
a báros faszi nem ad munkát, de vvan ott indián, maffiás
azoknál kell munkát vállalni?

villar
aszthiszem nálam akkor van ez ha clonecd-s verziónál újra indítom a gépet

Istencsászár
valakinek 5let talán hiba

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES