KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
a mondandód első felére már nem reagálok, nem fogok iylen piti dolgokon vitázni!
a másoidk feléhez pedig csak annyit hogy egy multiplayer játéknál igen is fontos hogy mennyien játszák! tudod nem akarok 10eft-ot kidobni az ablakon hogy aztán az üres szervereken kergethessem magamat!
a játék pedig tetszik, a demojával is rengeteget játszottam, sőt azokban az időkben ide is irogattam. a megvételt pedig azert fontolgatom, mert volt szerencsém kiproszálni a bf2 demot és az olyanyira "tetszett", hogy egyböl futottam ide. gondolom nem kell mondanom miert:)
a másik meg nem szokásom azert venni játékot mert 10en vagy 1000en tolják. 2001decembere ota 1 játékkal játszom a mai napig. ez amugy a sof2, ennek az alpha demojával kezdtem. előtte 1.5. évet wolfoztam. szóval láthatod nem az slágerjátékos típus vagyok, ha játszom vmivel az azert van mert tetszik, szeretem, és nem azrt mert x ember erölteti!
és végül végre láéttam azt a mondatot amit már az első kérdésemnél is szívesen fogadtam volna, talán akkor nem fajult volna a vita idáig! szóval ha elsőre normálisan vki azt mondja hogy kaszikám sokan játszanak megéri megvenni, és gyere csak mert szívsen látunk, ugy is kevés honfitársunk játszik, akkor most tök máshogy állnának adolgok! (sof2 forumba ez a szokás legalábbis. mégha sokadszorra felttet kérdést is intéznek hozzánk)
legjobbakat mindenkinek ha külföldröl be tudom hozatni vagy kishazánkban is mérséklik az árát, akkor találkozni fogunk a szervereken!