• SmallGreenET
    A szövetségi kapitány klérdéshez szeretnék hozzászólni:
    Az ETOval nyomom már kb 7. szezonja, közben minden magyar bajnokságot, s egy kivétellel a magyar kupákat +nyertem, az UEFA kupát és a BL-t elhódítottam. A magyar szövetségi kapitányi címre áhítoztam, de amikor 3 kudarcos selejtezősorozat után leváltották a kapitányt(Gellei), nem hirdettek állást. hanem 1ből leszerződtették Egervárit. Ésszerű döntés volt... Azóta a 2008-as EB után 1 csomó válogatotthoz beadtam a jelentkezésemet, végül a Szerbek le is igazoltak. Velük simán kijutottam a VBre (Töröko-ot idegenben vertem 3-0ra, akiktől fél évvel korábban a déli szomszédaink kaptak ugyanennyit), fél év múlva kezdődik az első világversenyem. Azóta több nemzet is megkeresett (pl Csehország), de ezt már végigcsinálom a szerbekkel. VB után viszont tuti lemondok, mert sajna a keret nagy része nagyon öregedik. (28-30-32 évesek).
    Lenne még 1 kérdésem. Sajna anno small database-zel kezdtem el a játékot, s nagyon kevés az új fiatal tehetség. Pl várható, hogy Dél-Amerikában vagy Afrikában a gép generál új játékosokat, vagy lassú kihalásra vannak ezek a kontinensek ítélve???