• Csirke4
    Nemugyanaz!
    A 232-ben és a IIc-ben más más oldalon van a gépfegyver meg a rendes löveg!
    És a 232-esben van 3 crew is meg a panzer2c-az "tank" tehát meg kell tartani.
    A daimler meg "felderítő" (mint a 232-es) tehát az mehet(ne).

Aztán ottvan a panzer 2-vel ki tudod lőni a panhardot viszont daimlerrel esélyed sincs tehát megintcsak bebizonyosodik hogy a panzer2 az tulajdonkébben erős fegyver! ha profin csinálod az M10-est is meg lehet ölni csak elég jó szög kell hozzá. Aztán ott a sherman azt LMG-vel is ki lehet nyírni tehát a panzer2c -nek sem jelent akadályt. És akkor a többi könnyű páncélosról még nem is beszéltem! Ottvan például a churchill. Nagy tragacs de a panzer2c-nek a nyomába sem ér! Én 2 sapper csomaggal 2 churchillt is fölrobbantok de egy panzer 2-est 4-el sem tudok robbantani (akárcsak a panhardot...). és ottvan a löveg szögének állítása belyel komoly ellenségek lelövésére pl db7 is alkalmas ha elég ügyesen célzol. (talán a repülő laffykra is jó) De egy olyat mint a spit vagy a d520 szinte pár másodperc alatt a földre lehet kényszeríteni hiszen ha meglát a röhögéstöl úgyis rángatja a joyt és angle of attack over limit után látogatást tesz a hangyabolyba. Akkor ottvannak még a játék legerősebb egységei a hajók. A hajók közül is van pár jégtörőből átalakított "földtörő" mellyel könnyedén lehet hasítani a legjobban lebetonozott utakat is. (asszem linkeltem már róla képet) Na haelég ügyes vagy egy ilyen nagy csónakot is ki tudsz lőni!
    Ha ezek után RTB-t kapsz és mind megkaptad a killt (db7, m10, French destroyer) akkor majd talán ráébredsz arra hogy igenis szükségünk van a panzer2-esre!