19663
-
#16137 jó ez a tigris :)
-
lachun #16136 szépjónapot mindnekinek!!!! -
lachun #16135 Miéert Tunisban láttam tavaj 50cmhavat havat!!!igaz csak TVböl!!!
Miért nelehetne ezt megoldani mondjuk decemberben egy félorára??? -
#16134 Hóvihar, szökőár, fagy Tobrukban. -
KMeyer #16133 "Heiß über Afrikas Boden,die Sonne glüht!
Unsere Panzermotoren singen ihr Lied.
Deutsche Panzer im Sonnenbrand
Stehen zur Schlacht gegen Engelland!
Es rasseln die Ketten,es dröhnt der Motor
Panzer rollen in Afrika vor!" -
lachun #16132 Pontosan igy van!!! -
#16131 az mit jelent? homok vihar hó esső meg stb? -
lachun #16130 ne sirj, legalább, ha jönn afrika ,akkor lesz benne időjárásgenerátor!!!! -
#16129 -
#16128 -
lachun #16127 jo lenne ha jönnél, nagyon sok láma szövi repked mostanában!!! -
#16126 Ez nagyon feelingesIdeje lenne lassan ujra előfizetnem:) -
lachun #16125 És ugy nézki a sinen szaladgálás ,ezek szerint ,nem sokára veszélyes is lehet!!! -
lachun #16124 a magyar HQ kiragadott kis cikk forrás a válasz a kérdésedre !!!
# a TE2 (új grafikai motor) az 1.22-1.24 között jön, 6 hónapon belül
# jaeger55 rengeteg eredményt ért el itt, sokkal jobban fut az új motor mint a jelenlegi, és nagyban megkönnyíti a további fejlesztéseket
# korábban Észak-Afrikát tervezték elsőként elkészíteni, de most a TEII áll jobban: új városok, vonat, felszín, stb.
# gyorsabb domborzatszerkesztés, új városok hozzáadása, 400x400 méteres szeletek helyett 90x90 méteresek lesznek, tehát részletesebb lesz a felszí -
lachun #16123 Nagyon jo éz mind meg történtént ,Biza élesben:)) -
#16122 Rövid összefoglaló a tegnapi hadjáratról. -
lachun #16121 hello Ricsi ,sajna ugy eltüntél ,hogy már nem volt kulcs!!! -
Shad01 #16120 Szépen meglódult a front nyugati irányba. A szövetségesek kezdhetnek úszóleckéket venni. -
Shad01 #16119 Csak ami eddig volt.
Ha valaki vesz egy dobozos verziót, szétoszthat 3 free trial kulcsot. -
#16118 Szasztok
A FreeTrial-al mi van?
Lachun, te hol voltál? -
#16117 Na neeeeee, ezek oltogatnak, tavaly tavaszra ígérték.... -
lachun #16116 hu, szerintem az még nagyon messze!!! -
#16115 Észak Afrika mikor lesz? -
lachun #16114 szerintem, ha lesz bazooka , akkor jönna pzschrek is!!! -
KMeyer #16113 A bazooka ne jöjjön.Jüjjön a Panzerfaust,a szöviknek úgyis ott van az ATR -
lachun #16112 szép jonapot!!
A hír levélböl azt tudttam kibogozni,hogy nem tudják az aknavető ,vagy a bazooka jöjjön elöbb.Szerintem jobb lenne a bazooka elöbb!!! -
#16111 -
#16110 lál mivan veled Random? :) -
#16109 na te aztán csalogatod az emberekt:o -
#16108 Javaslom, burulj egyet 232-essel, és rájössz, hogy ez bizony addiktív anyag. Na. =) Ez nem egyszerűen egy jó játék. Ez a jelenleg létező legélvezetesebb világháború-"szimulátor". -
#16107 Nem!
Full szar nem is tudjuk miért játszanak vele világszerte. -
kikko #16106 Hello!
Ez JÓÓÓÓ játék!!! -
#16105 Hello!
Ez jo jatek ?:) -
#16104 Tán nincsigazam?
-
#16103 a láz, madár influenza egyik tünete..... -
boyler #16102 huh! -
#16101 Van de nemadok :P -
#16100 Hmm, te aztán valami igazán jót cuccolhattál...
Van még belőle?
-
#16099 Nemugyanaz!
A 232-ben és a IIc-ben más más oldalon van a gépfegyver meg a rendes löveg!
És a 232-esben van 3 crew is meg a panzer2c-az "tank" tehát meg kell tartani.
A daimler meg "felderítő" (mint a 232-es) tehát az mehet(ne).
Aztán ottvan a panzer 2-vel ki tudod lőni a panhardot viszont daimlerrel esélyed sincs tehát megintcsak bebizonyosodik hogy a panzer2 az tulajdonkébben erős fegyver! ha profin csinálod az M10-est is meg lehet ölni csak elég jó szög kell hozzá. Aztán ott a sherman azt LMG-vel is ki lehet nyírni tehát a panzer2c -nek sem jelent akadályt. És akkor a többi könnyű páncélosról még nem is beszéltem! Ottvan például a churchill. Nagy tragacs de a panzer2c-nek a nyomába sem ér! Én 2 sapper csomaggal 2 churchillt is fölrobbantok de egy panzer 2-est 4-el sem tudok robbantani (akárcsak a panhardot...). és ottvan a löveg szögének állítása belyel komoly ellenségek lelövésére pl db7 is alkalmas ha elég ügyesen célzol. (talán a repülő laffykra is jó) De egy olyat mint a spit vagy a d520 szinte pár másodperc alatt a földre lehet kényszeríteni hiszen ha meglát a röhögéstöl úgyis rángatja a joyt és angle of attack over limit után látogatást tesz a hangyabolyba. Akkor ottvannak még a játék legerősebb egységei a hajók. A hajók közül is van pár jégtörőből átalakított "földtörő" mellyel könnyedén lehet hasítani a legjobban lebetonozott utakat is. (asszem linkeltem már róla képet) Na haelég ügyes vagy egy ilyen nagy csónakot is ki tudsz lőni!
Ha ezek után RTB-t kapsz és mind megkaptad a killt (db7, m10, French destroyer) akkor majd talán ráébredsz arra hogy igenis szükségünk van a panzer2-esre! -
lachun #16098 Ez igaz, de én opelel sem tudok már csak borulni:))