WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos megnéztem offline módban és bejön, nagyon tetszett a gépesített egységek és a légi egységek kezelése! Ha lesz teszt idõszak, ki is fogom próbálni online-ban is!

0Fritz0
Nah, oszd meg velünk azt a yo kis konfigot. :)
(C64 turbo?)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random work
Végre most nekem is lesz esélyem SMG-vel mert jó a configom és városban se esik le az FPS.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
csíter

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
még 10 :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
8 perc alatt 8 kill SMG-vel <#vigyor2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Random work
Itt az én albumom is: katt!

1.19 legfrissebb verzió pár képe a béta szerverren csináltam: katt!

Random work
Ezt én írtam és tökre igaz!
A játék elötte nagyon szaggatott és minimum grafikán kellett játszanom mert 2 éve nem fejlesztettem a gép egyes részeit a játék meg közben papír falú házakból átment 3d-be.
Most, hogy full grafikán nyomhatom teljesen új élmény.

Viszont igaz, hogy ha belemerülsz a játékba akkor nem lesz idõd a grafikával törõdni. :) Ha viszont ismered a Planetside-ot akkor tudod mit lehet elvárni egy MMORPG-tõl. Sajnos sokan idejönnek és fikázzák mert nem egy COD a grafikája abba már nem gondolnak bele, hogy ez nem is egy SP game.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

0Fritz0
Áh, nem vagyok én olyan kicsapongó iszákos... :)

"Sajnos" már eligérkeztem egy hölgyikének. Hiába, kemény az élet. :D

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punkerwork
tényleg Fritz eldöntötted már jössz e bükki borhadjáratra?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

0Fritz0
Addig is hallgass bele kicsiny regimentünk néhány megmozdulásába:
www.fritz.amigo.hu – itt a WWIIONL menüben vannak az MP3-ak.
(a topguns.mp3 jól jellemzi az általános morált <#wink>)

Nem rossz! Elkezdtem leszedni a klienst, megnézem offline-ban. A grafra meg azért vagyok kiváncsi, mert amikor indult a Planetside, akkor én az elsõk között megvettem, utána meg csak szívtam a fogam, mert online módban valami rettenetesen lassú volt a játék normál beállításoknál és ha már van egy elég komoly gépem, nem szeretnék 640x480-ban nézelõdni, mert akkor elég nehéz kiszúrni az ellent! :D

Punkerwork
a IVG az uccsó kép azt vasárnap csináltam aszem.

Punkerwork
az elmúlt 1 évbõl egy kis válogatás :)

10 perc játék után amúgy elfelejted a grafikát, nem lesz idõd vele tõrõdni miközben tankok, ágyúk, hajók, gyalogosok lõnek rád, fölötted meg légicsata van :)

Meg is fogom próbálni! Még egy kérdés. Olvastam, hogy valaki új gépet rakott össze és szinte másik játékot kapott, annyit változott a grafika! Általában azt a nézetet vallom, hogy egy játék attól még lehet jó, mert nem szép, van is egy-két ilyenem, de nem hagy nyugodni, hogy láttam igen szép képeket, meg rettenetesen csúnyát is, mondjuk olyat, mint amilyet a Combat Mission tud produkálni! Fõképp azért érdekel ez a dolog, mert annak idején eléggé megjártam a Planetside-al!

Punkerwork
szerintem napok kérdése és lesz freetrial, akkor ki tudod majd próbálni.

Nem is másik MMO-ra gondoltam, csak mindent megnézek, kitesztelek, kivesézek, ami WWII-es, ezért elõfordulhat, hogy keverem az infókat. Minden esetre most elkezdtem olvasgatni a fórumotokat, eddig tetszik, ami találtam!

Punkerwork
gyertek várunk titeket, már eleget pihiztetek a veterán kórházban, most had pihenjenek a nõvérkék :)

Bizony hmmm. Sztem hamarosan free. Kihúzzam a 88mm-es csavarhózódat a terepre?
<#vigyor3>

ide nem írok inkább semmit...

Punkerwork
tudtommal ez az egyetlen 2. vh-s MMORPG

Nem tom, valahol olvastam, de az lehet, hogy nem ez a WWII-es játék volt, hanem egy másik??!! Egy kicsit sok ilyennel foglalkoztam mostanában :)

Punkerwork
nem ezt ki találta ki? sokkal komplexebb, IL-2 ben nincs semmi földi kidolgozottság, ez teljesen saját fejlesztés, épp ezért egyedi.

Na ez már így egész érdekes és ha jól értettem, akkor az il2 sturmovik motorját használja, igaz???

Punkerwork

Punkerwork

Punkerwork
a városi épületek 95%-a szétlõhetõ, nincs is jobb mint 1 romház padlásán felverni 1 géppuskát :)

:D Tényleg csodás egyenruha :) Ami engem igazán érdekelne, hogy a tereptárgyak amortizálhatók-e, vagy minden statikus, kivéve mondjuk a lövegeket???

Punkerwork

Punkerwork
#15161 az vagyok én :)

Értem. És milyen egyébként, mihez tudnád hasonlítani??? Érdekelne, de nem igazán tudok olyan információt szerezni róla, ami kielégítené a kiváncsiságomat!

Punkerwork
a magyar sajnos a szolgáltató hibája miatt nem jó, nem tudunk mit csinálni vele, a hivatalos meg a millió letöltés miatt lassú.

Feltünt már valakinek, hogy nem müxik a magyar oldala??? Egy másik kérdés, mindíg ilyen lassú a hivatalos oldala???

munka_gorilla
hmmmmm???

Punkerwork
mit tessék? új rendszert csinálunk a cégnél, de mivel nem lehet teljesen leállni ezért egyenként cseréljük le a rendszereket.

Random work
tessék?

Punkerwork
az új szerverre költözést az én gépemmel kezdjük, úgyhogy format C: egy idõre eltünök

Random work
Ha nem kell buliznom este akkor csinálunk egy jó kis hadjáratot. :D

0Fritz0
Este tõtöm lefelé, yol. :)

Hmmm...

ide nem írok inkább semmit...

Random_
én is

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
na töltöm

Punker
bazzzeeeee, és én pont most megyek el itthonról

1.19 LIVE SZERVEREN!!!!
100 MB körül van a peccs, ne lepõdjetek meg ha picit sokáig tart.
Úgy néz ki, ezentúl Torrenttel is letölthetjük majd a játékot. A teszteléshez használt tracker címe:

bittorrent tracker

A fejlesztõk azt kérik, hogy mindenki izzítsa be a torrent kliensét, és kezdje el húzni a cuccost:) Az .exe fájl a PC, a .bin a Mac-es változat.
Azt hiszem érdemes lesz elõfizetned amikor kijön a V1.19 patch (Battleground Europe). Várunk vissza!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punkerwork
amint kijön az új verzió lesz elméletileg, lent van 1-2 kép belõle.

Hypo
Udv Sracok, rég jartam erre remelem mindenki jol van nyomjatok a szovetsegeseket a tengerbe:}}

Lesz valamikor free dolog bar meg az elofizetesem megvan csak kene fizetni bar mar semmire nem emlekszem:}}

munka_gorilla
juhééééjjjj <#violent>

Punker
PC 1.19.0.38 to 1.19.0.40 Patch

már nem kell sokat várni a FreeTrial-ra.