• Munch
    #9
    A freeweb semmi másért nem indította az smsweb-et, csak a warezért. Akármennyi adatot feltölthetsz, marha nagy tárhelyet kapsz ingyen, csak kapj érte pénzt. Ha már a domain-ezés nem megy a freewebnek, akkor legalább ebből kapjanak pénzt.
    A warez mindíg is volt, és szerintem egyre durvább. Megjelentek a dvd isok, ps2 isok. Egyszerűen MINDENT le lehet szedni a netről. Erre az végképp nem megoldás, hogy el kell kapni azokat, akik csinálják ill. használják. A fejlesztőknek kellene észbekapnia, hogy túl drágák a szoftverek. Ki a francnak éri meg pl. a mohaa-t megvenni tizenezrekért, ha egyszer multiban még a verziója se működik, mert SENKI nem azt használja. DVD filmek árai ugyan nagyot zuhantak, de még mindíg 7-8 e. egy normális film. Ez szintén drága. Audio cd-kről meg ne is beszéljünk... de ez meg egy abszolút primitív gondolkodás mód, hogy el kell kapni azokat, akik csinálják... hát Istenem... ha egy új program kerülne mondjuk 1500-2000 ft-ba, nyílvánvalóbb, hogy azt veszem meg, mint a 200 ft-os cd-t, mert kapok érte szép kis borítót, meg eredeti. :)
    De azért tizenezrek és 200 ft között van különbség. Nem a warezosok a pofátlan szemétládák, hanem az aki kitalálta hogy mennyit húzzanak le a userektől egy rohadt programért. Az meg főleg röhej, hogy egy office xp 100 rongy. Szar egy computer világ a mai...