Warezhelyzet Magyarországon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Munch
A freeweb semmi másért nem indította az smsweb-et, csak a warezért. Akármennyi adatot feltölthetsz, marha nagy tárhelyet kapsz ingyen, csak kapj érte pénzt. Ha már a domain-ezés nem megy a freewebnek, akkor legalább ebbõl kapjanak pénzt.
A warez mindíg is volt, és szerintem egyre durvább. Megjelentek a dvd isok, ps2 isok. Egyszerûen MINDENT le lehet szedni a netrõl. Erre az végképp nem megoldás, hogy el kell kapni azokat, akik csinálják ill. használják. A fejlesztõknek kellene észbekapnia, hogy túl drágák a szoftverek. Ki a francnak éri meg pl. a mohaa-t megvenni tizenezrekért, ha egyszer multiban még a verziója se mûködik, mert SENKI nem azt használja. DVD filmek árai ugyan nagyot zuhantak, de még mindíg 7-8 e. egy normális film. Ez szintén drága. Audio cd-krõl meg ne is beszéljünk... de ez meg egy abszolút primitív gondolkodás mód, hogy el kell kapni azokat, akik csinálják... hát Istenem... ha egy új program kerülne mondjuk 1500-2000 ft-ba, nyílvánvalóbb, hogy azt veszem meg, mint a 200 ft-os cd-t, mert kapok érte szép kis borítót, meg eredeti. :)
De azért tizenezrek és 200 ft között van különbség. Nem a warezosok a pofátlan szemétládák, hanem az aki kitalálta hogy mennyit húzzanak le a userektõl egy rohadt programért. Az meg fõleg röhej, hogy egy office xp 100 rongy. Szar egy computer világ a mai...

szerintem magának a freewebnek a tevékenysége az arcátlan -> nyiltan alapítottak egy szolgáltatást a warezosok, illetve azok felhasználóinak kihasználására, hogy pénzt csináljanak az egészbõl

szerintem jelenleg Magyarországon a freeweb a legnagyobb warezszerver!

Az árkülönbséggel azt az egy évvel több használati idõt fizeted meg.

I.C.ram
Énis egyetértek, de a szoftver loás is ugyanolyan mitn az autólopás, dolgoznak vele, vállalják a felelõséget stb. Ha pénzért csinálják úgyis csak többet kaphatnak érte seggbedugós börtönben.
Hmuda
Az elsõ megállapítással 100%-ig egyetértek. Nincs is jozzáfûznivalóm.

A harmadikkal sincs kivetnivalóm. Nemrég vettem meg a Star Trek Action Pack-ot, ami semmi extrát nem tartalmazott, csak a három eddigi legjobb ST játékot (Armada, Armada2, Elite Force+exp.). Azután megvetem a Thief 2for1-t ami tartalmazza a Thief1-2-t, de semmi mást. Aztán ott van nekem a Homeworld+Cataclysm, pedig azok csak alap dobozok voltak, amit a megjelenéskor is megvehettünk, és tudtam, hogy megérte, mert jó játékok (megjegyzem, eddig kizárólag a demókkal játszottam). Aztán az Uplink: Hacker Elite-et is mert azt tényleg warezoltam, és onnan tudtam, hogy király játék, de eddig nem volt lehetõségem megvenni. Szóval mind olcsó volt, és isteni játékok egytöl egyig. Annyi biztos, hogyha megjelenik valaha is a mostani játékok java ilyen formában, be fogok rá fektetni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun