• Profeta 
    #73
    Nem igazan ertem miert kene hogy a vasarlokat jobban erdekeljek a cegek anyagi helyzete, mint a cegeket a vasarloke. Ha a kiado szarik rank, mi is szarunk rajuk, ilyen 1szeru.

    Masreszt: ez 1 kapitalista vilag. Itt minden annyit er, amennyiert el tudod adni. A szoftver, zene se kivetel. Amig erre nem jonnek ra a kiadok, es kommunista modszerrel (eszed, nem eszed, nincsen mas) probalkoznak, addig ne is csodalkozzanak hogy senki nem veszi. Le kell szallni a foldre, nem az almok vilagaban jarni! A warez a szoftverpiac egyensuly fenntarto mechanizmusa (kozgazdasag rulez :)).

    A kiadoknak nem tiltja semmi hogy a szoftverek helyi valtozatait helyi arakon adjak. Az a veszely se fenyeget hogy egy magyar nyelvu progit az egesz vilag nalunk vasarol meg olcsobban, hiszen ugysem tud vele mit kezdeni (kiveve ha elotte magyar nyelvtanfolyamot vegez, ami ugye nem tul valoszinu). Semmi akadalya nincs hogy a kiadok igazodjanak a piaci igenyekhez. Ha kell nekik a penzunk, dolgozzanak meg erte! csinaljanak ELADHATO arut, olyan aron, amilyenen a piac hajlando megvenni. Ez igy mukodik a kapitalizmusban.