Skynet:
Köszi, hogy elmondtad amit akartam.
Végülis én is ezt akartam kifejezni, hogyha tetszik a játék és többször akarod végignyomni akkor vedd meg.
Azzal is egyetértek, hogy 2-3 jó buli mint egy nagy rakás szar, de ha enm az akkor jöjjön a valamit valamiért elv.
SMSWEB: van benne igazság amit mondasz, de!
teszem azt(mondjuk ez hülyeség mert nem így van) XY laptulaj DC-ről letölti a játékot, felteszi a honlapjára és pénzt kér érte az már durva.
Ilyen erővel én is csinálhatnám mert nem teszem.
Jó, igaz, néha idegesít, hogyha játszani akarok, de ezren lógna a DC-n mert épp a piratest, vagy Gothic 2-t vagy T3-at meg ilyeneket töltenek, de akkor legfeljebb lelövöm addig a progit, de utánna tölthetik, és itt van a lényeg, hogy tölthetik, nem zárom el előlük, mert az enyém, mert én fizettem érte.
Valamit csak a DC-n tudok beszerzni, ezért nyújtok is valamit és nem szarokat, pedig fizettem érte. így elvárhatnám én is hogy fizessen aki tőlem tölt, de nem teszem.
Ez a lényege az egésznek. Neked van valamid mert hozzájutottál, közzéteszed, hogy mindenki másnak meglegyen. Ilyenkor mondjuk örülhetek a jófejségemnek, mert miért ne, de nem dörgölöm az orra alá, hogy hé figyelj ez tőlem van, és mostantól hívj király csávónak.
Anno a Deus Ex-et is netes sráctól szereztem, kiírta, taliztunk, adtam neki ami neki kellett azt ennyi.
SMSWEB helyett ismerősök csinálhatják ezt is.
No persze lebukni senki nem akar, csakhogy ezek az smswebes baromságok meg minden egyéb az tárolja az IP-t nem?