• zippofcy
    #274
    Okoska: valoszinuleg te vagy a legostobabb ember akitol valaha valamit olvastam, ha ennyire nem vagy kepes felfogni amit tobben magyaraznak neked mar napok ota.
    "Az árakat viszont nem fogják a magyar fizetésekhez igazítani, ezt is elmagyaráztuk egy párszor (hiszen más terméknél sem igazítják)."
    Nezd mar meg mennyibe kerulnek az ingatlanok a fejlett orszagokban hozzank kepest, vagy a SZOLGALTATASOK (etterem, orvosi ellatas) arai ...
    10 millas autoknak se vagyunk piac, akkor a meregdraga szoftvereknek hogyan lehetnenk?
    De ahogy autot is MEGERI gyartani 2 millaert is, ugy a 3 ezer FTos szoftver is megerne ... de Nyugaton hajlandoak tobbet is kifizetni erte, ezert ennyi az ara, amennyi. De EPPENCSAKHOGY, ezert ekkora a warezolas. Es tudod mit? Ha mindenki szivesen kifizetne ezt az arat Nyugaton az annak a jele lenne a kiadok szamara hogy nyugodtan emelhetik az arakat.
    Komolyan, mi a fenet nem ertesz ezen? Aki ilyen ostoba az menjen rendornek vagy tornatanarnak ... vagy APEHesnek vagy BSAsnak.
    Tokom tele van mar vele hogy lassan a csimpanzoknak is megtanitjak a szamitogep hasznalatat ... aztan csodalkoznak hogy a Net idiotak gyulekezohelyeve valik.
    Asd el magad jo melyre, mer olyan sotet vagy hogy hozzad kepest a fekete lyuk is csillag.
    Es ha most azt hiszed hogy nem vagyok egy kedves ember akkor nagyon tevedsz. De EKKORA merteku ostobasag meg Terez anyat is felduhitette volna.
    Menjel az amcsiknak magyarazni mennyire nem karos a rengeteg fegyver ami kozkezen forog az orszagukban, hiszen haegy AKt leraksz az asztalra kibiztositva akkor se fog soha senkinek se artani. Kb. ilyen szinten vagy kepes a problemamegoldasra. "Nem latja a fatol az erdot" Ismeros? Szerintem te a fat se latod az arcodtol. :)