• zippofcy
    #211
    A multimedias programok johogy 4 ezer FTert se kellenek senkinek, mer annyit se ernek.
    En a reszemrol ezzel befejeztem, a temaban minden elhangzott mar. Vannak HULYEK, akik egyszeruen NEM KEPESEK felfogni hogy a masik mit is akar mondani ... hat az o bajuk :)
    Oket (hzx, okoska, stb) csak sajnalni tudom. A nagy torvenytiszteletukkel beloluk lettek volna parszaz eve a nagy boszorkanyegetok, inkvizitorok, 60 eve meg a nacik. Elvtelenul szolgalni a rendszert - erre is szuletni kell. De errol sem tehetnek: ahhoz hogy az embernek sajat erkolcse legyen legalabb minimalis bolcsesseggel kell rendelkeznie. Az pedig = intelligencia + tapasztalat. Ebbol nekik minimum az egyik hianyzik. :) Kovetkezeskeppen soha nem is kerulhet pindur elmejukben a torveny osszeutkozesbe semmivel. A "jogtalan torveny" nekik mint fogalom teljesen ismeretlen. Bar a filozofia es a jogtudomany egyik kozponti kerdeseve is csak az utobbi 50 evben valt, szoval lehet csupan le vannak maradva egy kicsit. :)
    ui: Ja es jatekbol IGENIS fogy 20 ezer db. Csak megfelelo aron kell adni. Ott vannak a PCs jatekujsagok CD mellekletekent adott jatekok. Szerintetek mennyi fogy beloluk havonta?
    Okoska meg biztos ujsagiro, es a munka kozben tanulja az olyan extra funkciokat mint szovegertelmezes es erveles. Nemreg kezdett szvsz :)