• Profeta 
    #188
    "egy dolgot nem veszel észre: A 40ezer forintos szoftvernek NEM ALTERNATÍVÁJA az ingyenes letöltés!"
    Szerinted. 6 milliard ember szerint meg igen. Ellopni a Xeroxtol az X-windowt es Windows neven arulni legalis volt? Akkor netrol letolteni is az.

    "Neked csupán annyi a választási lehetőséged, hogy vagy más, ingyenes programot használsz, vagy megveszed"
    Hivatalosan szabadsagharcot se lehet folytatni, mert az elnyomo rezsim jogrendje szerint illegalis. Tekintsd ugy a warezt mint 6 milliard ember lazadasat a pofatlan rablas ellen!

    "akkor igenis figyelembe kell venned ezt is"
    A kiadoknak meg azt hogy senki nem fogja e'ves fizeteset lepasszolni 1 szoftverert, ami csak tanulasra kell neki. A cegeknel ma mar nagyreszt megveszik a stuffokat boltban, ha az illeto majd penzt fog keresni vele, akkor legalisan fogja tenni, amig azonban a munkaba allasahoz szukseges tudast szerzi meg vele, addig nyilvan nem tud a semmibol penzt kiadni ra. Persze ha fe'nymasolt 1000-est is elfogadnak...

    "Megnyugtatlak, a pék sem tudna alternatívát kinálni azokkal szemben, akik amikor megkérdezik hogy "miért lopjátok el a kenyeret az állványról?"
    A te allaspontod szerint a pe'k feljelenthetne ha otthon sutod a kenyeret es nem nala vasarlod 1 mila / kilo aron. Az USAban 10szer annyit keresnek az emberek mint nalunk, sokan megse tudjak megvenni a legalis cuccot, mert olyan pofatlan arakkal dolgoznak a kiadok, hogy 1 vasarlobol akarnak milliomosok lenni. Akkor szerinted nalunk, 10ed annyi fizetesbol mekkora tomeg fog tolongani a boltokban? Arrol mar nem is beszelve, hogy mire a boltok polcaira kerul nalunk, addigra mar senkit sem erdekel, nemhogy teljes arban megvegye.

    "Miért fizessek érte 100ftot amikor ingyen is meg lehet kapni?"
    Kb. Adjak annyiert hogy megerje megvenni. Megtiltotta vki az a'rcsokkentest? Nem. Hat akkor meg?

    "majd akkor megértik amikor a rendőrség házkutatást tart náluk vagy a cégüknél"
    Nem biztos hogy olyan sokmindent talalna. Akinel igazan sokat talalhat, az nem er ra forumozni se, mert foglalja a vonalat a letoltes.