• Profeta 
    "Én egyáltalán nem dolgozom zsíros állásban (köztisztviselő vagyok), és teljesen természetesnek tartom, hogy _fizzessek_ azért, ami aztán szórakoztatni fog."
    en meg kapitalista vagyok, esteljesen termeszetesnek tartom hogy amiert fizetek, az jo' legyen. Na es persze azt hogy olyan arban adjak, amiert hajlando vagyok megvenni. Ez igy mukodik a benzinnel, kenyerrel, ruhaval, mindennel. Igy kell hogy mukodjon a szoftverrel es a zenevel is, az is csak 1 arucikk, mitol lenne kivetel?

"Piac van no, árak és értékek."
    Igy van. Aminek realis az ara, azt el lehet adni a piacon, aminek nem, azt nem. Akkor meg mit kifogasolsz?

"Történeti okokból kifolyólag van egy kis rálátásom a játékkészítés menetére, és higgyétek el, az a 10-15e forint nem különösebben túlzás egy játékért."
    Ha pe'k lennek, nekem se lenne sok 10000000000 ft 1 kilo kenyerert. :) aki a markat tartja, annak sose sok. Csakhogy az arakat a piac alakitja, nem 1 atyauristen.

"1-2 milliós eladások PC-n (játékok, of korz) már a csúcsot jelentik, konzolon ez még bukta, ott 5-7 millió eladott példány az alap. Ki az a hülye, aki nem erre akarna fejleszteni?"
    Akarjon, fejlesszen, adja el! Ha tudja. Ha az embernek nincs felesleges 10 rongya 1 PCs jatekra, akkor gondolod lesz 20 egy konzolosra?

"Hidd el, otthoni felhasználásra teljesen elegendőek a free vagy shareware cuccok is"
    Abbol legyel piackepes munkavallalo...

"Ennek az árában nyilvánvalóan benne van az is, hogy te ezt mint befektetést fogod kezelni, és a termékeid árába beépíted az árát."
    Aze' nemcsak a CDGSDHDFH nyomdai eljarast tudja a Photoshop, az otthoni felhasznalo viszont nem csinal termeket, igy nincs aminek az araba beepitse, es lepasszolja a vasarloknak a Photoshop arat.

"PC-s analógiával ez olyan lenne, mintha mentenél adatokat, és közben lehúznád a vinyót az IDE kábelről. Valószínűleg a PC nem veszi ezt jó néven, és tuti, hogy ott helyben behal."
    Van progi, amivel le lehet allitani az IDE vezerlot, es menet kozben vinyot cserelni. De ott az USB, azt nyugodtan huzogathatod. :)