Kezdő jogsi - égések
  • Aramir
    Honvédség, eltáv. Haver kölcsönadta a Trabiját, hogy azzal mennyünk haza (én meg egy másik surranó társam). Beszáltunk, próbált haver indítani, nemindult. Kb 15 percnyi indítgatás, tologatás és sürü káromkodás után csapott a haver a homlokához: benzincsap!!!
    Na végre elindultunk, irány Ercsiből Dunaújvárosba. Hazafelé van egy nagy leejtő, haver aztmondja üresbeteszi, had guruljunk. Ok. Már kb 70-80-el gurultunk, na itt az ideje sebességbe tenni, hogy az emelkedőn is felcammogjunk. Sajnos ilyen sebesség mellett sikerült kettesbe tennie négyes helyett és amikor lelépett a kuplungról volt nagy meglepetés . Hazáig egy kicsit köhögött a motor, szerencsére másnapra meggyógyult
    Egyébként azóta utálom a Trabantokat, mióta egy trabis felvett minkett, kiskatonákat, én hátra ültem, a haver (kb 100 kilós srác) az anyós ülésre, dölne hátra, de a támla semmit sem tartott én meg mögötte terpesztettem, mivel máshogy nemfértem el. Mondanom sem kell haver hátfájással én meg O lábakkal száltam ki abból a dobozból