146
Kezdő jogsi - égések
  • dikki*yysw
    Első előzésem (kamion, éjszaka) kudarcba fulladt :D meg voltak érdekes dolgok. Állt jobb oldalt szinte az úttest egészét elfoglalva egy batár kisteherautó, én meg mentem 3 kocsi után mindenki megelőzte, én is előzöm egyszer csak jön szembe egy fehér kocsi. Satufék, szerencsére ő már állt :))
    szákszol.
  • schoma
    Csak nem az Europark előtti balesetre gondolsz? Az nagyon durva volt. Ismertem is a srácot.
  • Pyx #24
    nekem nincs jogsim
  • Aramir
    Honvédség, eltáv. Haver kölcsönadta a Trabiját, hogy azzal mennyünk haza (én meg egy másik surranó társam). Beszáltunk, próbált haver indítani, nemindult. Kb 15 percnyi indítgatás, tologatás és sürü káromkodás után csapott a haver a homlokához: benzincsap!!!
    Na végre elindultunk, irány Ercsiből Dunaújvárosba. Hazafelé van egy nagy leejtő, haver aztmondja üresbeteszi, had guruljunk. Ok. Már kb 70-80-el gurultunk, na itt az ideje sebességbe tenni, hogy az emelkedőn is felcammogjunk. Sajnos ilyen sebesség mellett sikerült kettesbe tennie négyes helyett és amikor lelépett a kuplungról volt nagy meglepetés . Hazáig egy kicsit köhögött a motor, szerencsére másnapra meggyógyult
    Egyébként azóta utálom a Trabantokat, mióta egy trabis felvett minkett, kiskatonákat, én hátra ültem, a haver (kb 100 kilós srác) az anyós ülésre, dölne hátra, de a támla semmit sem tartott én meg mögötte terpesztettem, mivel máshogy nemfértem el. Mondanom sem kell haver hátfájással én meg O lábakkal száltam ki abból a dobozból
  • Aramir
    Nekem a 2 ütemű Warbival többször sikerült, mivel hiába állitattam be a kéziféket, 1 hét múlva úgy kilazult, hogy csak a teljes erőből hehúzás hatására az utolsó kattanásnál fogott, ha nem így cselekedtem, akkor simán elindult kézifékkel is...
    Volt ám égett szag, mikor megálltam pár km múlva
  • Madmaxx
    azakiraly!!!!!! LOL
  • FREAK
    "Nekem már vagy egy éve van jogsim"

WOW
  • Astaroth
    Én max olyat csináltam hogy bennhagytam az indexet vagy 3 percig.De ez nem komoly.

Meg azt nem értem hogy lehet elindulni behúzott kézifékkel.Nekem sose sikerült.kicsit nehezen indul az autó a hülye is észreveszi!
  • fluga
    én egy minimorrissal jártam úgy, hogy mentem 5el kb télen, persze tükörjégen és becsúsztam egy kereszteződésbe, kurvára paráztam, mert azt hittem nekem jön vmi.
    egyszer meg a 13ban a béke úton ugyanazon a télen, ugyanúgy minivel mentem kb 30al, mert láttam, hogy piros a lámpa. lassan gurultam, majd gondoltam megállok (hozzáteszem, hogy az út tisztának nézett ki), erre a mini megpördül és elkezdtem csúszni a 14es sinek felé...akkor is beparáztam, mert azt hittem a vili elé csúszok. hiába engedtem fel a féket azonnal, pörgött a kis geci tovább.
    ja legelső utamon meg a vidámparki felüljárónál egy bringást baszott el egy terepjáró, miután a 120al mellette elhúzó bömös szele felborította. de szerencsére megúszta.
    ja meg a legelső forgalmi utamon a rutin után kispesten sikerül meglátnom egy full szétzúzott motorost, aki 160nal szállt bele egy kocsiba, aztán meg az oszlopba. király volt..:(
  • Manta
    De most nyár van, ilyenkor kell csapatni. Tél suxx
  • Botond #15
    nekem az volt a kedvencem,hogy m3as autópályán ha mentem pestre vagy jöttem egerbe mindig volt vmi csíra töcs az 1.6os szutykával,aki annyit le bírt olvasni,hogy 1.4 van rámírva,aztán villogot,hogy na takarodjak le,az persze nem érdekelte,hogy 3 kamion megy előttem a belsőben,akik 4diket előznek,azé megyek 80nal,nem mert 1.4 ennyit tud,na olyankor szépen kivártam míg mindenki letakarodik,én is kimentem azt padlógáz,hadd előzzön,persze aztán csírácskák azt nem számolták bele,hogy 1.6ba papíron is csak +10lóerő van kiló meg sokkal több,úgyhogy szépen benézték a dolgot,ahogy ellövök a külsöben :-) aztán ha nagyon szívoztak ezután is,akkor megin elküldtem padlógázzal,hogy ne bírjanak beelőzni,és kiszúrtam egy szimpi zsigát aki 75-76al tepert a külsőben,és a mellé álltam előzni 76-77el egy félórát :-D persze,amint abszolváltam udvariasan külsősávba padlógázzal,hadd előzzön ha tud :-D
  • Botond #14
    mettől meddig 3:54?8-)
    mondjuk most eladtam a versenygépet,és teherautóm van,szal most nem nevezek :-P
  • RelakS
    "A kis gennyes!"
    mármint a fókuszos
  • RelakS
    A kis gennyes! Engem egyszer le akart villogni egy szemből jövő ladás, mert hogy akkor ő most előzni fog. Persze kétsávos úton, és én a saját sávomban figyeltem.
    Máskor meg három sávos úton a belső sávban mentem éjszaka, mire szemből jött két fényszóró. Az arc elaludhatott, mert amikor villogtam egyet, gyorsan visszarántotta a gépet a saját sávjába.
  • CSOCSO
    :)))))))))))))))))))))))))
  • Galy
    jó fejek vagytok :)
  • Manta
    Múltkor meg haver trabantjával mentünk, és elkezdett kekeckedni egy csíra focus-os. Mi meg persze "megbűntetjük" a faszokat, ford próbálkozik, végül záróvonalon át, szembeforgalomban kielőz, mi meg nem engedtük vissza, két kocsi egymás mellett centikre, aztán ránk rántotta. Hang alapján azt hittem betört az oldala a trabinak, de végülis a kics köcsi szopta be, az egész oldala lehúzva, plusz ráhívtuk a rendőröket...
  • Manta
    Kétszer karamboloztam, egyszer meg egy másfél mázsás melósra mentem rá, megtántorodott a fasz egy talicskával, a járdáról a kocsi elé esett, mentem max 10-zel, de azt hittem hogy a motorháztetőt buktam. Aztán senkinek semmi baja, anyázás egy darabig, szokásos.
  • CSOCSO
    ehh iylen nekem is volt.. automata kocsim van.. de haverom tuningolt c3 asába beültem..nagyon dőg az az auto.. bálna automatához képest kész rakéta:)) ugy kezdtem hogy lefuladtam mert tul gyorsan engedte fel a kuplungot és nem adtam elég gázt...no mindegy aztán ő mondja hogy tán kézifkéket eresszem ki... hja igen:))))))még az is.. mindegy az megvolz ztán csapattam neki rendesen:)
  • batman
    Én aznap, mikor kezembe kaptam a jogsim nem tudtam elindulni, és a 25-ik próbálkozásra vettem észre, hogy nem engedtem ki a kéziféket :). Plusz kényszeresen folyton attól paráztam, hogy nem kapcsoltam be a riasztót...
  • CSOCSO
    hát ez gáz:( de a többit jon nevettem:)))
  • Galy
    én egyszer átmentem családostul egy piroson...ennyi :)
  • RelakS
    Én egy konténer bsztam el lépésben. Opel Kadetten tanultam, és utána trabival lekoccoltam a konténert, mert amikor furdultam megfelé, akkor úgy néztem, hogy elférek...elférek...elférek...->KLONNNNG<-...nemférek...
  • Faki
    Nah arra lennék kíváncsi, ki milyen hülyeségeket csinált (akaratlanul) friss jogsival a kezében... ami ugy betudható tapasztalatlanságnak.
    Nekem például volt egy párszor, hogy éjszaka kint nyomultam lámpa nélkül és anyáztam, hogy mennyi fasz kanyarodik ki elém :)) Sávokat elnéztem, aztán ott kacsáztam egyik sávból a másikba, még jó hogy nem zúztam le senkit. :)
    Vagy csak én voltam ilyen faszláma?! :))