Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• GmorpH
    Nem is szeretném hogy mindenkinek tetsszen mindkettő. Eszembe se jut ilyesmi. Játsszon mindenki azzal ami neki jó. De baromi uncsi folyton a fikázást olvasni, pláne akkor ha állítólag annyira jó az a másik és mégis minden tíz hozzászólásból kettő a fifáról szól. Nekem ez cseppet furcsa. Az meg különösen, hogy mivel ez nem a konzolos FIFA és PES fórum miért kell folyton a PS2-ről beszélni? Ha jól tudom ezért lett külön konzolos fórum is. PC-n a Fifa addig bővíthető amig meg nem unja valaki, akár naponta több kiegészítővel is felturbózható. A szőrszálhasogatás meg unalmas. Szar térd ide vagy oda, tower kamerán aki a térdet látja az azt hiszem jobb ha nem játszik számítógéppel mert akkora dioptriás szemüveggel amivel az látszik, szerintem jobb ha inkább átkapcsol kimélő üzemmódba mert már sok nincs hátra a vakságig.

Végezetül nekem nem fáj, hogy van konkurencia, mert tudom, hogy ettől csak jobb lesz a következő FIFA, mert megrázzák magukat a készítők. Akár az EB-re is, de 2005-re tuti.