FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
irj nekem
mi a neved?
fm
már fennvan a mirc. vhogy sikerült bejutnom a fifa szobába,kicsit zavaros..

fm
a 2961ben találtam egy ilyen progit,de az a demóhoz való,nekem úgytûnt..

akkor mind1. Breki..készen állok a multira. mit kell tennem?

Breki33
Amúgy végre nyertem World Class-on a Bologna ellen
Breki33
hát szerencsére nem tudom mirõl beszélsz :-)

engem a PES szivat 😞
fm
bajlódok vele,mer "scroll" hibás nálam a game. mintha akadna,és ez idegesítõ már-már kedvem sincs vele játszani 😞

Breki33
amúgy sose értettem ilyen mögül hogy látnak ki P
Breki33
baski direkt nem raktam be
Breki33
volt ilyen annó belinkeltem
de miért bajlódsz ezzel?
bodesz
inkább így 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

fm
tud vki vmi progit a fifa2004 fullhoz,ami állítja a v-synch-et meg stb..? még mindig ezzel bajlódok,így nem akarok multizni 😞

Breki33
igy

<ÍMG>http://www.inter.it/media/desktop_scud/5702.jpg[/img]

rövid I-vel
Hy all!!

Tudja valaki miért nincsenek benne a Hollandok a Fifa 2004-ben????,
Mikiller
Más játékokkal nincs semmi bajom vele, ezt elfelejtettem az elõbb.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Szerintem se, mert játék elején még látom a joy-t, de mikor játszok 1-2 perc után "elfelejti" és vissza áll Bill-re.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Breki33
hát figyi hány karriert akarsz egyszerre? :-)
Breki33
nemfogom többször beírni
Breki33
értékben értettem
de monitorral ok
Joke
Szerinem me pont nem. Olyan cuccot érdemes venni, amit megtartasz három évig. Vinyót pl tuti nem szabad. Én épp ezért monditort vettem, emg gamepadod. Ez 56 rugó volt. Nekem ez érte meg. És nem 6000 volt a gamepad😊

Breki33
heles
FORZA JUVE!
Breki33
szia Rudi

mit tud ez a gameplay?
Breki33
Breki33
Figyi tudom, mi a sulinet, én kezdtem el reklámozni az sg-n P

Csakhát abbõl vinyót, fényképezõgépet ilyesmit érdemes venni nem 6000-es cuccot.
Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

fm
huha..vannak még bajok

Feljutottam a Palermoval az elsõ osztályba, erre mit látok? A Juve nem szerepel a serie A csapatai között. Azért az elég durva, hogy a Juve kiesett! Ezt jól elszúrta az EA.
Joke
Majd megpróbállak emgkereseni. Egyébként meg azért érdemes, mert 60rugóig vissazigényelheted a személyi jövedelemadódból aamit vettél. Mát persze ha teljesülenk a feltételek. Így én végülis ingyen jutottam hozzá egy gamepadhoz. Így azért nem olyan szar😊

Breki😞 látod így akarjon az ember fontos, érdekes híreket megosztani másokkal. Különben csak 5 percre banoltak 😊 Kár, hogy nem jöttél vissza játsz6tunk volna egyet. Bár nem vagyok sokáig, mert fáradt vagyok. bye
Breki33
Breki
most itt
Breki33
mondom nekem az alap van, de ha icq-n vagy mircen elkapsz átküldöm

Amúgy miért éri meg sulinetben venni?
Joke
Hát azért megpróbálnám, gondolom a tied nem 36 bájt körül van. Mert így foglamam sincs mit hova hogyan írjak át.

Breki33
hát sztem azzal nem igazán lehet játszani
Breki33
mármint az én config datom?

de ahhoz most nem nyúltam
Joke
meg egy csomó játékoz állítólag anygon jó. Mondjuk ha pont ahhoz nem, mint amihez vettem, akkorleszek csöppet ideges.

Joke
Nagyon egyszerû.
1. Sulinetben vettem és ott csak iylen volt.
2. Már megrendeltem, mire kiderült, hogy nehéz konfigurálni.

nem tudnál felrakni valahova egy config.dat-ot? Megköszönném. megpróbálnám azt átírni.

Mikiller
Köszi a választ: "de a lényege az, hogy a két analóg kart együttesen használva egyszerre két játékost tudunk irányítani: az egyik védi a labdát, aztán ha a másikat a kellõ helyre irányítottuk, oda tudjuk neki passzolni."
Na pont ezt nemtudom megoldani a Gravis Xterminator-al, mert azon csak 1 analóg kar van.

Breki33
Ne haragudj, de nem értelek.

Mindenki a Logitech-et mondja, mindenhol az van hogy ezzel gond van.
Erre te ilyet veszel
Why?
Joke
Megjött a gampadom. Cool. Saitek p3000-es. Az alapbeállítás majdnem jó, át si elhet álíltani valahogy a progijával, de nem tom hogy. Ha átállítom, akkor egy gombot sem ézrékel a játékban. Viszon a baj így az, hogy a bal analóg kart, ha megnyomom, akkor esc-el, ami elég zavaró egy támadás közben, mert néha sikerül megnyomni. A jobb analóg emg ha emgnyomom a shift, és a ballal tok írányítani közben. Szal otb-nél megnyomom az y-t jelentõ gombot, majd jobb analóg folyamatosan nyomva, amjd ballal írányítani ajátékost, így viszont nem tok egyszerre kettõt írányítani. A config-dat-ban emg nem tom átírni, mert cask az van, hoyg "no saitek p300.....". Szal valami ötlet?

Breki33
ez persze nem az én cikkem
Breki33
Kontrollerre gyártva

Az idei év egyik újítása az irányítás teljes átalakítása; ez igen merész lépés volt, hiszen a tavalyi rendszer nagy általánosságban jó fogadtatást kapott (mi is örömmel fogadtuk, bár ebben valószínûleg a FIFA 2002 minden alulmúló otrombasága is közrejátszhatott). Bár eleinte féltünk ettõl, kipróbálva azt kell mondanunk, hogy minden elismerésünk a designereké. Azt elõrebocsátom azonban, hogy billentyûzettel az új dolgokból semmit nem tudunk majd kipróbálni, mindenképpen szükségünk lesz egy jó gamepadra - bár ezt már megszokhattuk a sportjátékoknál.
Az alapfunkciók ugyanazok, mint eddig, van külön gomb a passzolásra, a lövésre, illetve az emelésre, ha nálunk van a labda; illetve tudunk szerelni és becsúszni, ha defenzívába szorultunk. A passzolásra ezúttal rengeteg módon kerülhet sor, a fentiek mellé ugyanis bekapcsolódik az Off the Ballnak nevezett metódus. Errõl bõvebben a keretes írásban értekezünk, de a lényege az, hogy a két analóg kart együttesen használva egyszerre két játékost tudunk irányítani: az egyik védi a labdát, aztán ha a másikat a kellõ helyre irányítottuk, oda tudjuk neki passzolni. Ennek segítségével a FIFA még közelebb került a valódi játékokhoz, mint eddig bármikor, olyan támadásokat tudunk vezetni, amire eddig nem volt példa focijátékban. Másik használati módja ennek az újításnak, hogy segítséget tudunk kérni védõtársainktól. Csak egy gombnyomás, és egy közeli, alaphelyzetben másra vigyázó játékos csatlakozik hozzánk, és így, kétszeres túlerõben általában sikerül is szerelni a kapunk felé törõ ellenfelet. Az Off the Ball nemcsak új passzolási lehetõség, hanem olyan forradalmian új ötlet (persze nem teljesen új, a Madden NFL-sorozat már jó pár éve használja), amely átalakítja játéktechnikánkat, és teljesen új taktikák kidolgozását teszi szükségessé. Ezt tükrözi a játék új jelmondata is, miszerint a labdarúgásnak mindössze egy százaléka játszódik a labda körül, és a FIFA 2004 az elsõ olyan program, amelyben a maradék 99-et is megtapasztalhatjuk.
Persze nem muszáj ezt használni, sõt, eleinte, ha akarjuk, akkor sem fog menni, annyi különféle dolgot tudunk mûvelni. Merthogy megmaradt a tavaly bevezetett Freestyle Control, vagyis a cselezgetés is. Ezt szintén a jobb karral hozhatjuk elõ, és elméletileg így át tudjuk magunkat juttatni akár több ellenfélen is. A gyakorlatban ez nem nagyon akart mûködni, általában én szívtam meg, ha brillírozni akartam. Ha a labdabûvölõ focistánk nem rendelkezik megfelelõen magas "technikásság" képességgel, a nagy trükközés közepette gyakran messzire gurul tõle a bogyó, amire persze azonnal lecsap az ellenfél, a közönség meg kacag. Talán ez az egyetlen olyan dolog, amit az idei NHL jobban csinál, mint a FIFA; persze ott teljesen másként mozognak a játékosok - itt érthetõ, hogy nem olyan könnyû kimozdítani az ellenfeleket. Van még néhány trükkös mozgás, például a kényszerítõzés, amely kitûnõen mûködik: a passz után csak a megfelelõ gombot kell lenyomni, és máris adjuk vissza a remélhetõleg védõitõl megszabadult játékosunknak a bogyót.
Breki33
a fõlapon jobboldalt
Mikiller
Köszi!

Breki33
Mai kezdõcsapatom :-)
Breki33
Breki33
azt hiszem WC-n tesztelték :-)

A harmadikat nem nézted?
Breki33
csinálhatsz, de sztem nézd meg elõször amiket belinkeltem
fm
és szted az nem gáz,hogy a gép lesre futása ki van kapcs.? nekem meg állandóan lesre futnak a játékosaim,mintha szándékosan csinálnák..lehet csinálok egy gameplay-t?!

fm
FA-Kupa, Arsenal, world-class..a döntõben 11esekkel kaptam ki (4-3ra) úgy,hogy az egész kupában 1 gólt kaptam a büntetõkön kívül...kicsit

fm
SG-n