10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#5174 mondjuk a PS2-es FIfa-okat nem irigylem -
#5173 A magyarosítás tulképpen mindent tartalmaz már most is ami a játékhoz kell. Alig van angol szó benne, szerintem próbáld ki, nagy élmény és hihetetlenül összetett ha mindent te csinálsz és nem adod ki a dolgokat a kezedből. Egy szezont vittem végig eddig és most kezdtem a másodikat. Azt nem írom kivel játszom mert az a topic meg ettől hangos. A fika ott is megy meg a leszólás, csak más témában. Úgylátszik idén senki nem bírja elfogadni mások véleményét. -
#5172 Nincs meg, és így nehéz lenne. Meg aztán leszedni sem egyszerű már, mert ahhoz régi. Boltban meg tuti nem veszem meg. Annál sokkal jobban tetszik a FIFA és a TCM.
És ugye azt sem felejti el senki, hogy a Konami miként kezelte a grafikuskártya kérdést, ami ugye szerény emlékezetem szerint nem egészen így működik az EA esetében. -
#5171 majd szólj ha kész a magyarosítás én akkor kezdem P
de ugyhalottam gubancos a fusion -
#5170 2001
Imádtam
mármint a gyepet -
#5169 "Végezetül nekem nem fáj, hogy van konkurencia, mert tudom, hogy ettől csak jobb lesz a következő FIFA, mert megrázzák magukat a készítők. Akár az EB-re is, de 2005-re tuti."
Ott a pont
Pont így látom énis.
És a Konamisok is megrázzák magukat
és ki nyer?
mi
De tényleg te miért nem prószálod ki a PES-t? :-) -
#5168 Ez az #5166-ból kimaradt sorry. TCM sem lenne, vagy nem lenne olyan állatul jó, ha nem lenne FIFA, ugyanis mindenki tudja hogy a 3D meccs egy az egyben arra épül. -
#5167 A gyep melyikből van?
A kettest én sem értem, az szép volt és tetszett is. -
#5166 Nem is szeretném hogy mindenkinek tetsszen mindkettő. Eszembe se jut ilyesmi. Játsszon mindenki azzal ami neki jó. De baromi uncsi folyton a fikázást olvasni, pláne akkor ha állítólag annyira jó az a másik és mégis minden tíz hozzászólásból kettő a fifáról szól. Nekem ez cseppet furcsa. Az meg különösen, hogy mivel ez nem a konzolos FIFA és PES fórum miért kell folyton a PS2-ről beszélni? Ha jól tudom ezért lett külön konzolos fórum is. PC-n a Fifa addig bővíthető amig meg nem unja valaki, akár naponta több kiegészítővel is felturbózható. A szőrszálhasogatás meg unalmas. Szar térd ide vagy oda, tower kamerán aki a térdet látja az azt hiszem jobb ha nem játszik számítógéppel mert akkora dioptriás szemüveggel amivel az látszik, szerintem jobb ha inkább átkapcsol kimélő üzemmódba mert már sok nincs hátra a vakságig.
Végezetül nekem nem fáj, hogy van konkurencia, mert tudom, hogy ettől csak jobb lesz a következő FIFA, mert megrázzák magukat a készítők. Akár az EB-re is, de 2005-re tuti. -
#5165 Ja két dolog
1. Ilyen gyepet keresnék:
2. Nem értem a mecs előtti fűre festett logókat miért szedték ki -
#5164 Oks nekem is a Fifa tetszik jobban, de a PES3 is tetszik. -
nutiform #5163 A hangyafocit arra értettem,hogy amikor megláttam nem tudtam mi olyan furcsa nekem benne.Hát az hogy minden játékos állandóan mozgásban van.Szóval nincs az hogy áll két másodpercig egy helyben.Olyan mint egy hangyaboly.Erre értetten.Egyébként szerintem is van amiben jobb.Pl közönség lelátók stb.De maga mint JÁTÉK úgy a FIFA a jobb.Na ennyit erről. -
#5162 hát sztem van amiben a PES jobb (hangyafoci?)
csak arra szoktam reagállni mikor hulyeségeket írnak a fifa-rol
persze lehet én nézem szubjektíven.
Úgylátszik kevés ember van akinek mindkettő tetszik.
És lehetett volna jobb is, de igy kb 1 giga kiegészitővel kezd egész jó lenni :-) -
nutiform #5161 Én azt sem értem Breki hogy minek szoktál a Pro Ev. fórumba írni.Nekik az tetszik akkor játszanak azzal aztán cső.Én el szoktam olvasni néha amiket oda írkálnak,de amikor a Fifa szóba kerül látszik hogy az illető nem is játszott vele,vagy ha igen csak 5 percig (se).Az ilyeneket úgysem tudod meggyőzni akkor meg minek.
Amúgy meg a Pro egy szar hangyafoci!Fifa Forever!Hogy most mennyivel jobb lett nekem el sem tudom mondani! -
#5160 FIFA Football 2004
„2003 novemberében barátságos labdarúgó mérkőzésen Magyarország csapata 2:0 arányban legyőzte Argentína válogatottját!” A hír igaz, annyi apró szépséghibával, hogy ez az esemény az Electronic Arts fociszimulátor sorozatának legújabb részében a FIFA 2004 játékban történt csak meg. Míg a tavalyi részben a magyar válogatott nem is szerepelt, az idei kiadásban ismét választhatjuk az „aranylábú” fiainkat. Ezzel ha nagyon rosszmájú lennék, be is fejezhetném az újítások felsorolását, de azért persze van még ezen kívül más újdonság is a FIFA 2004-ben.
Rögtön az elején egy nagyon ütős intró fogad minket, ami példaértékű lehetne az NHL 2004 készítői számára is, hiszen egy jól sikerült bevezető film már megfelelő alaphangulatot teremt az egész program számára. Ebben nincs is hiány ebben az új részben. Változott a grafika, szebb lett a környezet, részletesebben vannak megrajzolva a játékosok, a stadionok. A játék irányítása is módosult, a szabadrúgások, szögletek, büntetők elvégzése valamivel áttekinthetőbb, és ezáltal valamelyest könnyebben megvalósíthatóbb lett. A passzoknál is jobban szöktethetőek a csapattársaink, így remek helyzeteket alakíthatunk ki az ellenfél kapuja előtt. Hiányoltam viszont a billentyűzet konfigurálásának lehetőségét. Ezt a problémát elvileg egy új patch már orvosolja, ezt azonban a gyakorlatban nem próbáltam ki, így tapasztalatokról nem tudok nyilatkozni. A régi játékosok a megszokott billentyűzet-kiosztással találhatják szembe magukat, igazán jól azonban nem is billentyűzetről lehet irányítani a játékot, hanem célszerű gamepadet használni.
Az előző részekben se volt hiány a rendelkezésünkre álló csapatok számát illetően, de a 2004-ben már szinte számtalan csapat közül lehet választani. 18 nemzeti bajnokság, 500 csapat 10.000 játékosa található meg a játék adatbázisában. Ezen felül a tiszteletet parancsoló számadat mellett még további pozitívum a csapatok menedzselési lehetőségének egész részletes kidolgozása. A taktikáktól kezdve a játékstíluson át a csapatformációkat és az MI-t is beállíthatjuk, sőt egyedi játékosokat is kreálhatunk, ha kedvünk tartja.
Alapvető dolgokban azonban nem sokat változott a FIFA az elődjeihez képest. A szokásos bajnoki, nemzetközi klub és válogatott szintű meccseken mérhetjük össze tudásunkat a gép ellen, vagy akár on-line az interneten keresztül ismerőseink, vagy éppen a világ más táján élő ismeretlenekkel szemben. A gépi ellenfelek erejét ismét több nehézségi szintre állíthatjuk be, de ez sem változott igazán a régi változatokhoz képest. Maradt a menedzseri hajlamokkal és képességekkel bíró játékosok számára a játékosvásárlás, egy csapat pénzügyi irányításának megvalósításának lehetősége is.
Akik ismerték, játszottak az előző évi verzióval, azoknak nem sok újdonságot hoz az idei rész. Akik most találkoznak vele először, azoknak lenyűgöző élményben lehet részük, ha kipróbálják a FIFA 2004-et. Ezelőtt 1 hónappal még azt mondtam volna, amit évek óta mindig elmondhatok, hogy ez a játék a jelenlegi legjobb fociszimulátor. Azonban nemrég megjelent egy vetélytárs, amely úgy tűnik, hogy véget vetett a FIFA évek óta tartó egyeduralmának. Hogy melyik ez a program? A legközelebbi cikkemből erre is fény fog derülni. Addig is elmondható az, hogy az EA legújabb játéka az idei év egyik legjobb sportszimulátor programja.
EZT NEM ÉN ÍRTAM :-) -
#5159 Oké, de régebbi emlékeket idézett, tőlem lehet új is...
Így meg, hogy új csak egy újabb jó ok, hogy lehessen fikázni a fifa-t. Mert ugye ez egy szar játék, ahogy többen próbálnak hittéríteni ezirányban mostanság. Kezdem azt hinni, hogy ezek a magasan művelt magyar honpolgárok képtelenek értelmesen feldolgozni, hogy az nem rossz, ha van választási lehetőség, és lehet élni egymás mellett békében is szardobálás nélkül. Sorry Breki...de már nagyon unalmas folyton ezt olvasni. (Term. nem Tőled, hanem úgy általában itt a fórumon). Aztán, ha gondolod írtsd ki ezt a pár sort, nem akarok itt is vitát szítani ezzel. -
#5158 ez új program
Joda Soccer P -
#5157 Ó...azok a régi szép emlékek... -
#5156 persze otthon azzal
de most leszedtem az uj winzippet hátha azzal jó -
#5155 total commanderrel próbáltad? -
#5154 tök olyam mint a sensible world of soccer!! imádom! a barátnőm gépére feltettem és néha napján nyomok egy vb-t a brazilokkal..utánozhatatlan game :)) -
#5153 másik gépen a legújebb winpippel
Extracting to "C:\Documents and Settings\Iván Nagy\Dokumentumok\"
Use Path: yes Overlay Files: no
Extracting dat_brp.big
bad CRC 4197cbde (should be 62aa7b35)
Warning: the size of the extracted file (319943793) does not match the uncompressed size (319940352) recorded in the zip file
-
#5152 -
#5151 -
#5150 -
#5149 -
#5148 Na ki tudja miez? P
-
#5147 -
#5146 köszönöm -
Rudee #5144 Most szedem másoccor, elsőre nem volt jó, ha most se megy akkor szólok neki hogy nézze má meg. -
Horvim #5143 Aha, tényleg jó volt! :) Az én problámám is megoldódott(direct ip nem működött): Windows újratelepítés kellett és most műxik frankón! Kösz a tanácsokat! Jó 8! :) -
#5142 meddig vagy on-lány még? mos játszottam Horvimmal és jó volt!! nem akadt,csak néha-néha..most pihenek egy picit,mert elég kemény volt. -
#5141 azis érdekes, hogy nincs kint a linkje a kommentárok között -
#5140 köszi, de 4-5 ször leszedtem es mikor kicsomagolom crc-s
neked jol lejön?
mert akkor kirakhatnád valahova -
Rudee #5139 Tegnap egyébként megkérdeztem Arielt, hogy mi lehet a brazil kommentárral, azt mondta valószinű nem sikerült teljesen letölteni és azért lehet crc-s, mer a többi 400 valahány embernek nem volt gondja vele (vagy csak nem szóltak), úgyhogy le kell szedni mégeccer, hátha -
#5138 hm kezdtem sejteni
úgylátszik más nem olyan mániákus, hogy egybe nekiállna :-) -
Rudee #5137 Egybe nem lehet letölteni, csak külön-külön. -
#5131 sehogy!! tökmind1 milyen ip-címet ír ki a fifa. ha azt az ip-t adod meg,amelyikkel a 2 gép kapcsolódik egymáshoz,akkor menni fog. tehát:
az egyiken hostolsz,a másikon meg beütöd a hostoló gép azon hálókártyájának címét,amelyiken csatlakozik a kliens géphez. a kliens gépen connectolsz a helyes ip-re. remélem vili.. -
#5130 Monaco thuis
Newcastle United uit
Partizan Belgrado alternatief
FC Porto uit
Rode Ster Belgrado thuis
Schalke 04 alternatief
Schalke 04 uit
Tottenham Hotspurs uit
Tottenham Hotspurs thuis
Valencia uit
Valencia keeper
Wolfsburg uit