Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• GmorpH
    Akkor sem sikerült tízből tízszer a beadás, de mondjuk négyszer kb. beadta. Most viszont én eddig nem láttam mást, mint amit írtam. Amerre állok arra rúgom és nem háttal a kapunak. Életben nem rúgam labdába már több mint két éve, de fociztam épp eleget ahhoz, hogy tudjam miről is beszélek. Nem arról amikor háttal van a kapunak, ez meg sem fordult a fejemben. De ha egy jobblábas játékos elfut a jobboldalon és be akarja tenni középre akkor az azért igen könnyen kivitelezhető a valóságban is. Ilyenből nem egy gólt is rúgtam élőben szóval nem hiszem, hogy lehetetlen "trükkről" lenne szó. Pláne, hogy rengeted csapat ilyen taktikára is játszik, elfutni a széleken és beadás, majd fejes. Nyilván nem 100%-osan megy, de azért legalább néhány szöglet összejön ha más nem is. Röviden még annyit erről, hogy emlékeim szerint ez még a 2003-ban is elég jól megoldható volt a 2004-hez képest. A passzolással nincs bajom különösebben, de azért érdemes megnézni az idei NHL megoldásait ebben a témában és a rengeteg ponton állítható AI beállításokat.
    Most viszont tényleg leszállok erről a témáról, mert a végén az jön le, hogy direkt szidom a játékot, pedig nincs ilyen szándékom, csak mint lejjebb is írtam egyre inkább elvesztem a lelkesedésemet a FIFA iránt az EA megoldásai miatt.