10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#4737 Na azt hiszem találtam egy újabb embert, aki miatt megint azt kell mondanom, hogy ha az EA-nál legalább kipróbálnák azt amit csináltak, sokkal jobb dolgok születhetnének. Lehet, hogy most a friss élmény miatt túlzok, de ég és föld a különbség számomra. Végre élveztem! a játékot, bár kikaptam, de észre sem vettem, ahogy eltelt az idő és a gép is inkább tűnt intelligens ellenfélnek, mint futórobotnak. Mégegyszer sorry ha esetleg elragadtattam volna magam, de most kicsit örülök és megyek is vissza játszani. Tegyétek ezt ti is. -
#4736 Majd tesztelem mivel gyakorlás kérdése is, de most nincs időm a FIFA-val foglalkozni. Sőt szerintem a következő időszakban sem lesz, szóval nagyon nem is reménykedem benne, hogy valaha is belejövök a FIFA 2004-es "zongoramű" kezelésébe.
Ettől függetlenül hajrá emberek, akinek megy a játék az nyomja keményen a ligákat, kupákat satöbbit... -
#4735 ok. ugyanarról beszélünk,de sztem az idei fifában is kivitelezhető az "elfutok a szélen és beadom középre",csak annyit változott a dolog,hogy nem a gép irányítja helyetted az ívelést,hanem Te magad. ezért lett nehezebb,és ez sztem jó. Neked kell a pontos irányt megadni, és erősséget(illetve magasságot)
próbáld ki a c+a beadást. ezzel be lehet lőni laposan középre csukafejesre,vagy kapáslövésre a lasztit a szélekről..
tehát nem kell arra fordulni amerre lőni akarod,csak megfelelően "rádőlni" és irányítani a beadást. ha eközben gyorsan futsz,fellép az általad említett régi fifa effektus:a beadó játékos a lendülettől elesik... -
#4734 Akkor sem sikerült tízből tízszer a beadás, de mondjuk négyszer kb. beadta. Most viszont én eddig nem láttam mást, mint amit írtam. Amerre állok arra rúgom és nem háttal a kapunak. Életben nem rúgam labdába már több mint két éve, de fociztam épp eleget ahhoz, hogy tudjam miről is beszélek. Nem arról amikor háttal van a kapunak, ez meg sem fordult a fejemben. De ha egy jobblábas játékos elfut a jobboldalon és be akarja tenni középre akkor az azért igen könnyen kivitelezhető a valóságban is. Ilyenből nem egy gólt is rúgtam élőben szóval nem hiszem, hogy lehetetlen "trükkről" lenne szó. Pláne, hogy rengeted csapat ilyen taktikára is játszik, elfutni a széleken és beadás, majd fejes. Nyilván nem 100%-osan megy, de azért legalább néhány szöglet összejön ha más nem is. Röviden még annyit erről, hogy emlékeim szerint ez még a 2003-ban is elég jól megoldható volt a 2004-hez képest. A passzolással nincs bajom különösebben, de azért érdemes megnézni az idei NHL megoldásait ebben a témában és a rengeteg ponton állítható AI beállításokat.
Most viszont tényleg leszállok erről a témáról, mert a végén az jön le, hogy direkt szidom a játékot, pedig nincs ilyen szándékom, csak mint lejjebb is írtam egyre inkább elvesztem a lelkesedésemet a FIFA iránt az EA megoldásai miatt. -
#4733 nem tudja valaki mi lehet a gond?
amikor elindítanám a meccset elkezdtölteni és kékhalál azaz lefagy és 1-2 mp re valamit kiír kékhátérrel(kékhalál) és ujraindul a gépem de a maunükben tudok válykálni meg minden a gépet meg majd ma vagy holnap rakom ujra ja és xp-m van és ati radon 8500 ös kártyám -
#4732 várom... -
#4731 az ívelés és passzolás régen hihetetlenül egyszerű volt,ugyanígy a lövés is. ha focizol az életben tudod,hogy háttal passzolni,vagy beadni,vagy lőni nagyon nehéz pontosan és ezt sztem nagyon jól illusztrálja a fifa sorozat a 2002es rész óta..ez az amiről beszélsz,hogy ha nem dőlsz rá rendesen a rúgásra,akkor bizony célt téveszt. -
#4730 oks -
#4729 Az offtopic linket pedig már láttam pár napja, de tudod nem is érdekel már...
Innentől amit írtam azt pedig elküldöm priviben, begépeltem és jó lenne ha olvasnád, de kitöröltem mert nem FIFA téma szóval ide nem írom be... -
#4728 Csak hát ugye nem úgy mint neked, nekem gumim van gamepad nélkül. -
#4726 ja billel nem olyan jo
de az OTB-vel gamepadon könyebb -
#4725 Mit írtam is ez szigorúan szvsz volt. Én igazából sosem játszottam egy beadás=egy gól meccseket, viszont ez az idétlen amerrá állok arra rúgom dolog kizárt, hogy élethűbb mint az amikor szépen be tudta csavarni a kapu elé. A valóságban is vannak ilyen beadások, és mivel ez elvileg a valóságot modellezi nekem jó volt úgy játszani.
De mint írtam is ettől még lehet a progit imádni, de én túl öreg vagy túl lusta vagyok már ahhoz, hogy tizenkét gombot nyomkodjak azért hogy tudjak egy kicsit játszani. Ehhez hozzátartozik, hogy nem vagyok egy zongorista alkta és ezért elég korlátozott mozgásszabadsággal rendelkeznek az ujjaim is. -
#4724 hát én örülök hogy nem az, hogy beadom ollo gol......
beadás előtt nyomj y-t és jó lesz -
#4723 Gondolom még mindig nincs tv-d, de most éppen: Dortmund Special 1997 on Eurosport. -
#4722 Miért így nagyon csúszik vagy miért? Csak mert így kibelezve még nem láttam a Dual-t. A Rumblepad-on pedig azt hiszem nincs is semmi borítás, csak maga a műanyag karok. -
#4721 Én a WC-vel a történelmi meccseket játszottam leginkább, de az RTWC-hez rengeteg kütyüt összeszedtem a netről. Ahhoz a legöbbet. Talán még magyar bajnokságot is és cipőket meg mindent. Sajnos ez nekem már csak szép emlék. És hiába csili-vili a 2k4 nekem egyszerűen nem hozza azt az élményt, és nyugodtan lehet mondani, hogy lusta vagyok, de engem inkább idegesít mint feldob a rohadt sok billentyű. Amikor még csak a Q,W,E,A,S,D volt az sem volt kevés, de nekem sokkal nagyobb élmény volt játszani mint ezzel. Pláne ez a hülye bug idegesít, hogy futás közben képtelenek passzolni, inkább lépnek még 4-5-öt. És a másik ami irtóra felhúz, az az, hogy a beadásokat is rohadt jól megcsinálták már régebben, szépen futott a srác és simán beadta a kapu elé néha még el is vágódott. Élethű volt, most meg ha nem fordulok be a tizenegyes pont felé akkor nyílegyenesen kivágja a közönség felé. Ezek apróságok, de engem igenycsak bosszantanak. Persze ez magánvélemény, szóval ettől még elhiszem hogy iszonyú jó ez a játék, csak nekem inkább szenvedés mint élmény egyelőre. És ugye a játéknak nem igazán erről kell szólnia. -
#4720 de nincs ötleted?
valamit csak rá lehet rakni
pl egy vastagabb lufi-t
lehet elmegyek egy játékboltba PPPPPPPP -
#4719 nekem a Road To World Cup-al volt ilyen érzésem, emléxem kijött a demo illetve fent volt asszem a PCX vagy mi CD-jén.
ES fél percig lehetett játszani asszem Olasz-Angolt
És akkor nem volt demo EXpander meg ilyesmi.
Mindig ujrainditani és nézni, hogy húúúúúúúmilyen gol, hu mit csinált.
És akkor jött a World Cup 98 nyaaaaaaaaaaaaaaam
De én már ahhoz is vadásztam ám a kiegészitőket
volt BL-es Patch-em, emléxem 15-21 lemezen vittem haza.
99-től 2002-ig énis mindig csalódtam, de a 2003-as tetszett és sztem ezis jó csak sok a bug.
De az OTB nekem nagyon bejön -
#4718 Hát majd kicsit jobban vigyázol, vagy legrosszabb esetben mehetsz vele abortuszra. -
#4717 ja de most nincs gumim :-) -
#4716 Morcik? Mintha direkt tépted volna szét...Breki a brutális.
Ez nevetséges. Azért örülök, hogy legalább visszakaptad és megint nálad van. -
#4715 Ezért írtam ha van közelben. Valahol sejtettem, hogy nincs.
De micsoda jó érzés így nosztalgiázni. Vialli, Ravanelli...ó a régi szép idők. Ebben az évben kezdtem játszani a FIFA-val. Azóta sem imádtam egyiket sem annyira mint azt. Talán még '98-ban.
Ezért vagyok szomorú minden évben, hogy nemhogy visszajönne az az érzés inkább egyre jobban belémivódik a nosztalgia, és az hogy sosem lesz olyan jó többé. -
#4714 oks valaki küldjön má át egy TV-t :-) -
#4713 amúgy visszakaptam a padot gumi nélkül
várom az ötleteket mit rakjak rá óvszeren kívül :-)
amúgy azt mondták morci-k voltak a nagykerben -
#4712 hát, hogy a rövidbe szeretnél rúgni
ez oda megy méghozzá a kapust kikerülve -
#4711 Breki ha épp tv közelben vagy és persze érdekel: BL Special a Eurosporton, Juventus 1996. -
#4710 "rövidkirály" ? nem vagyok képben..de a replayt várom ;) -
#4709 hát te vagy a rövidkirály :-)
délután küldöm -
#4708 ez a nekem szánt kérdés? ha újabb gól,küldd.. -
#4707 Chelsea home 2GK kit - DOWNLOAD NOW!
-
#4706 -
#4705 sztem egy ujabb drivert is kereshetnél -
#4704 A hangszóró hangerejének beállítása
Nyissa meg a Hangok és audioeszközök ablakot a Vezérlőpulton.
A Hangerő panellapon, a Hangszóró beállításai területen kattintson a Hangszóró hangereje gombra.
A hangszórók hangerejének növeléséhez vagy csökkentéséhez húzza a csúszkát jobbra vagy balra.
A csúszkák egyszerre történő mozgatásához (egymáshoz való helyzetük megőrzése mellett) jelölje be Az összes csúszka mozgatása egyszerre négyzetet.
Az alapértelmezett hangerő visszaállításához kattintson a Alapértelmezések visszaállítása gombra. -
Tigerson #4703 A hangerőt Breki, hol lehet levenni az XP-ben? -
#4702 van egy 16-18 méteres kapus kikerulo csavarodós gólom a rövidbe
küldjem? P -
#4701 Gameplay patch 1.1 by Darken
download -
#4700 -
#4699 Italien Kits Patch
Italian Serie Adboards
http://www.fifaonline.it/fifa2004/images/adserieA.jpg -
Rudee #4698 Van vagy 5 fajta labda. -
#4696 el