Én a WC-vel a történelmi meccseket játszottam leginkább, de az RTWC-hez rengeteg kütyüt összeszedtem a netről. Ahhoz a legöbbet. Talán még magyar bajnokságot is és cipőket meg mindent. Sajnos ez nekem már csak szép emlék. És hiába csili-vili a 2k4 nekem egyszerűen nem hozza azt az élményt, és nyugodtan lehet mondani, hogy lusta vagyok, de engem inkább idegesít mint feldob a rohadt sok billentyű. Amikor még csak a Q,W,E,A,S,D volt az sem volt kevés, de nekem sokkal nagyobb élmény volt játszani mint ezzel. Pláne ez a hülye bug idegesít, hogy futás közben képtelenek passzolni, inkább lépnek még 4-5-öt. És a másik ami irtóra felhúz, az az, hogy a beadásokat is rohadt jól megcsinálták már régebben, szépen futott a srác és simán beadta a kapu elé néha még el is vágódott. Élethű volt, most meg ha nem fordulok be a tizenegyes pont felé akkor nyílegyenesen kivágja a közönség felé. Ezek apróságok, de engem igenycsak bosszantanak. Persze ez magánvélemény, szóval ettől még elhiszem hogy iszonyú jó ez a játék, csak nekem inkább szenvedés mint élmény egyelőre. És ugye a játéknak nem igazán erről kell szólnia.