Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• GmorpH
    Amúgy élmény olvasni ahogy folyik a vita egy olyan dologról, amit még ki sem próbál valaki csak "hallott" róla.(Gameplay Patch) Aki próbálta a FIFA 2003-at "eredeti" és különböző gameplay patchekkel az tudja, hogy mekkora a különbség. A gameplayekkel sokszorosára nőtt a játék nehézsége és ezáltal sokkal jobb is lett, és eltűntek a 8-0-ás meccsek world class fokozaton. Ez közelsem számít cheatnek. A cheat csak nekem segít, tehát csalás, de ez egyszerűen olyan mintha egy egész másik játékkal játszanék, mert megváltozik az AI és ezáltal az egész játékmenet. Nem mellékesen hozzátartozik, hogy minden egyes beállítás a legapróbbtól elkezdve a legnagyobbig minden human vagy AI játékosra ugyanúgy! vonatkozik. Tehát ne írjunk már hülyeségeket, mert ennek semmi köze a cheatekhez. Aki egyikkel tud játszani a másikkal is ugyanolyan jól tud.

Még mielőtt én is célkeresztbe kerülnék előre leírom, hogy nem fertőzött meg Breki elvtárs, mivel be vagyok oltva a gameplay vírus ellen.

Ja, és ha már a bugoknál tartunk: ha elvtárs akkor nem Úr ha Úr akkor pedig nem elvtárs. A kettő együtt kicsit sok lenne.