10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Breki33

bocsi

a download az STE-re vonatkozik természetesen

• Breki33
    hogy medell-e nemtudom de még képet is beszúrtam:
    http://www.fifapoland.22.pl/2003/LP2004/Abla/netpackm.jpg[/IMG]

Az a gond vele, hogy kva lassan jön le

Sound Track Exporter (FIXED VERSION)

Ball managerdownload[IMG]
  • Breki33
    Low PC Ini Patch
    This is new Ini patch for low PC. It deletes some animations including goal nets, corner flag, crowd flags. In this result, you can feel more soft graphics for FIFA2004. (Extract to "data\cmn" folder.)

High PC Ini Patch
    This is a new Ini patch for high PC. It brings more high quality graphics including crowd flags.
  • Nasheem
    Hali!
    A hol találok az alapnál "kicsit" realisztikusabb háló modellt?
    Becs szóra visszaolvastam vagy 8 oldalt, de nem láttam belinkelve sehol.
  • Breki33
    még nem próbáltam
    de rejtett arcok vannak :-))))

más

Ball Manager v1.0 - A utility for Ball Management within the full version of FIFA 2004. With Ball Manager you will be able to play with any of the 5 balls in FIFA 2004, here is list of balls : EA Ball, Adidas Fevernova, Adidas Classic, Puma, and Mitre.

• Breki33
    a shift nekem a gyors futás alatt van közvetlen elöl
    de nem nagyon kell használni mert a jobb analog karral egy mozgással megcsinálja

Hidd el énis két hete használok gamepad-et
    Elötte mindent bill-el illetve egy éve kormánnyal.

De minden megbecsülésem tied, ha bill-el jó vagy
  • Breki33
    grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr elbaltáztam

[/IMG]
  • Breki33
    http://www.fifapoland.22.pl/2003/fileupload/img/soundexporter.jpg[/IMG]

download[IMG]
  • Breki33
    all teams unlocked
    download
  • Breki33

Ball selector
  • Breki33
    ne regisztrálj ha nem origi-d van
    a patch-et felrakva kapsz egy muliplayer-t (ip)
  • Breki33
    ezt én írtam :-)

de ezek tények
    a játék elsősorban gamepadra iródott és azzal jobban játszató.

Elég csak az OTB-re gondolni ahol mindegyik analóg kar egy játékos
    nem kell shiftezni csak simán Y

Amúgy énis bill-es voltam és még mindig szokom de egyre jobb leszek. Márcsak védekezni kellene megtanulni :-))))
  • mosley
    A játék elején cserélj játékost,s mensd el..(player swaps)-így azzal játszol akivel akarsz...
  • CzKaresz22
    Ti nyeretes meccs után kaptok pontokat ? Vagy csak egy szezon végén???Nem a 3 vagy 1 pontra gondolok...
  • pinturicchio
    Akkor elég nagy bajban vagyok, mert ezzel a játékoskerettel jó uton haladok az ötödosztály felé. Köszi az infót.
    Még egy kérdés: miért van az, hogy csak posztra lehet cserélni? Vagy csak nálam van ez így?
  • pinturicchio
    Sziasztok!
    Elkezdtem az angol legalsó osztályban egy 5 éves karriert profi szinten, hát mit mondjak, elég nagy kihívás. Az egy dolog, hogy gólt szökőévente lövök (billentyűzettel nyomom) de igazolni sem tudok senkit, sem eladni, mert ha el akarok adni akkor kiírja, hogy nem megy mert túl kevés játékosom marad, venni meg nincsen elég pénzem, ördögi kör.
    Azért is az, mert ha nem nyerek akkor nem kapok pontokat. A transfer market ugye nem minden héten van nyitva? Azért kérdezem, mert amikor rámegyek a más csapatok átadólistára tett játékosaira, akkor azt írja ki, hogy transfer window closed. Tud valaki ebben segíteni? Köszi
  • Monkis
    fm!

Neked eredeti a játék??, hogy kapsz pontot?
  • Breki33
    Köszi énis így gondolom

Amúgy akkikel tegnap játszottam sztem tanúsítják, hogy tudok passzolni. :-)

De én nem akarok rábeszélni senkit aki vállalja azzal így játszom aki nem meri azzal az eredetivel.
    Nekem nem gond átállni mivel a gameplay-os nehezebb így a másikkal csak könyebb játszani utánna.

Csak azont tudok kiakadni tényleg amikor valaki ki se próbálja csak írkál hülyeségeket.

Tipikus párbeszéd (rövidítve persze csak a summa :-)

Valaki: Játszunk?
    Én: Ok, vállalod a gameplay-el?
    Valaki: Nem mert xar
    Én: Kipróbáltad és nem tetszett?
    Valaki: Nem de szar azt mondják és én nem akarom tuningolni a gépem (variánsok: újra kell telepíteni miatta, nélküle nem tudsz játszani?, nem szabad azt mondják ......)

Szval aki nem meri nem kell bevállalni, de hülyeségeket ne terjesszünk már...
  • Breki33
    Ja igen ez így van és vhol láttam a teljes Tracklistet,
    de az az Isaurás szám nekem is egyre jobban bejön :-)
  • Breki33
    elolvastam :-)
    csak azért nem írtam mert nem tudok belekötni PPPP

Na komolyan nagyjából ez a véleményem

Két gondolat csak

>a sima futás nagyon lassú(inkább séta) a sprint pedig néha >túl sok. pl. ha kiugrok egy csatárral,nem akarom hogy >utolérjen a védő sprintelnem kell,de így a kapus kivetődik >rám. miért nem lehet közepesen sprintelni? rövidebben >megtolni a lasztit.

Én gamepaddel egyik ujammal majdnem folyamatosan nyomom a W-t (illetve bill-en az hiszem most E). És ha kiugrok általában jobb analogot begtolom jobbra vagy balra erre csinál jobbra vagy balra beindulásokat amik be szoktak jönni.
    Hasonlóan cselezek ekkor mint Gera Zoli csak az a gáz ha a végén rossz irányba húzom volt olyan, hogy gólhelyzetből kikanyarodtam. :-) De bill-el elég nehéz lehet ez a része bár már bill-es is szorongatott meg P
    -a játékosok állva várják a lasztit(bár ez a c+a-val illetve a w-vel elkerülhető)

>a játékosok állva várják a lasztit(bár ez a c+a-val >illetve a w-vel elkerülhető)

Erről a c+a-ról írhatnál bővebben érdekel P
  • fm
    ezt nem kell nagyon komolyan venni,ezektől a hibáktól eltekintve nagyn-nagyon élvezetes a játék...

én kipróbáltam a kenny féle 1.1es és 1.2es gameplayt is,sztem az 1.1es SOKKAL JOBB! már ha van kül...
  • GmorpH
    Ezt meg csak úgy, mert bizony nehéz egyetlen oldalt visszalapozni #3055-ig.

FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE
  • GmorpH
    Amúgy élmény olvasni ahogy folyik a vita egy olyan dologról, amit még ki sem próbál valaki csak "hallott" róla.(Gameplay Patch) Aki próbálta a FIFA 2003-at "eredeti" és különböző gameplay patchekkel az tudja, hogy mekkora a különbség. A gameplayekkel sokszorosára nőtt a játék nehézsége és ezáltal sokkal jobb is lett, és eltűntek a 8-0-ás meccsek world class fokozaton. Ez közelsem számít cheatnek. A cheat csak nekem segít, tehát csalás, de ez egyszerűen olyan mintha egy egész másik játékkal játszanék, mert megváltozik az AI és ezáltal az egész játékmenet. Nem mellékesen hozzátartozik, hogy minden egyes beállítás a legapróbbtól elkezdve a legnagyobbig minden human vagy AI játékosra ugyanúgy! vonatkozik. Tehát ne írjunk már hülyeségeket, mert ennek semmi köze a cheatekhez. Aki egyikkel tud játszani a másikkal is ugyanolyan jól tud.

Még mielőtt én is célkeresztbe kerülnék előre leírom, hogy nem fertőzött meg Breki elvtárs, mivel be vagyok oltva a gameplay vírus ellen.

Ja, és ha már a bugoknál tartunk: ha elvtárs akkor nem Úr ha Úr akkor pedig nem elvtárs. A kettő együtt kicsit sok lenne.
  • GmorpH
    Szerintem sok értelme nincsen, mert nem teljes hosszukban vannak bent a játékban. Ha neten megpróbálod letölteni őket a címük alapján sokkal jobb minőségben és teljes változatban megtalálod őket.
  • fm
    sok-sok játék után leírtam a véleményem a gaméról a 3152ben..ha érdekel olvasd lécci el,őszintén írtam..
  • Breki33
    ja most jut eszembe valaki kérdezte a spanyol kommentárt
    háát sztem nem olyan jó
    idén szvsz az olasz jobb
  • fm
    peccs kell hozzá,olvas vissza pár oldalt..
  • fm
    kicsit nézz szét jobban..ha bajnokságot mész,a more options->stats-nál találod a tabella állását vmint egyéb adatokat. bl-t csak karrier módban tudsz menni,ha bejutsz az első év végén..
    a válogatottal pedig lehet,hogy csak friendly meccset tudsz menni,de ebben nem vagyok biztos..
  • fm
    a magyar válogatott benne van!
  • fm
    sajna nem..
  • fm
    jó a progi,csak nem ISTENI(mint a 2002 volt:))
    ami tetszik:
    -rendkívül élethű játékmenet(mint az igazi foci)
    -rendkívül élethű mozgás(játékosok)
    -gyönyörű grafika
    -új játék,hiteles adatok :)

ami sajnos nem tetszik:
    -nem lehet jól célozni a lövéseket(pl a pipába góólt lőni nem is lehet szvsz)
    -iszonyat gyökér kapusok(néha csak kirohan a csatáromra,de érte se nyúl a kapuba tartó labdának,csak rohangál,+benézi a távoli lövéseket is)
    -szinte lehetetlen cselezni(billentyűvel)
    -a sprint úgy sz*r ahogy van
    a sima futás nagyon lassú(inkább séta) a sprint pedig néha túl sok. pl. ha kiugrok egy csatárral,nem akarom hogy utolérjen a védő sprintelnem kell,de így a kapus kivetődik rám. miért nem lehet közepesen sprintelni? rövidebben megtolni a lasztit.
    -a játékosok állva várják a lasztit(bár ez a c+a-val illetve a w-vel elkerülhető)
    -rossz sorsolás a bajnokságokban(két hét alatt kétszer játszok ugyanazzal,meg bejutottam a bl-be,és a csoportban a 4ből 3an voltunk spanyolok,onnan továbbmentem,ott is spanyollal kerültem össze stb)

Sajnálom,hogy ilyeneket kell írjak,de alaposan leteszteltem a progit és erre jutottam. persze közben "függő" lettem,még legalább 5 teljes idényt lenyomok :)
    a fifa nagyon sokat változott a 2002es rész után,és úgyérzem ezen az új játékmeneten(főleg hogy végre nem a játékos lábához ragadva vezetik a labdát) még dolgoznia kell az EA-nak. a 2005ös rész lesz a nyerő,vagy ha még az se,akkor a WORLD CUP 2006. de hol van az még..
  • Bercy #3151
    5 év után kíírja h gratulál és kész, kidob a főmenübe. De nem tudod h hogy lehet a Hall of Kits-et unlockolni?
  • Breki33
    köszi fm
    ezek szerint akkor jo a progi
  • fm
    és mi van az 5 év után? ha pl vmi kiscsapatot felhozol az élbolyba stb. nem igazol le pl. a ManUtd. mint edzőt? vagy ha a Barcával lecsúszol a tabella aljára,kirúgnak,akkor nem ajánlja fel pl a Fradi,hogy dolgozz neki? tök pojén lenne,vmi ilyesmi..
  • fm
    a tapasztalataim a következők:
    karriered első évében heti 1000pézt vagy akármit kapsz a csapat tréningezésére,stb. ezzel kell minden héten gazdálkodnod. ha beállítod,hogy Pista lövését akarod erősíteni,meg a csapatnak szeretnél kemény edzést tartani,akkor beállítod és levonja a pontot. de a beállítások jövő hétre is megmaradnak,akkor is elmegy a pont a csapat edzésére,meg Pistire,tehát Pista egyre jobban lő és a csapat egyre erősebb. Ha másra akrod a pontot használni,akkor kitörlöd az individual-ból a Pista edzéstervét,meg a csapatnak is adhatsz pihenőt. Így marad megint 1000pézed,ami sajna nem csúszik át a köv. hétre,tehát érdemes kihasználni mindig.
    A második évben már 4000pontot kapsz hetente(legalábbis nálam így van)

u.i.:remélem nem volt túl összevissza..
  • Breki33
    ezért fejleszti Kennyi sztem elég igéretesnek tünik amiket írt.
    Persze nem lesz belőle 2005 :-)
  • Breki33
    nemfertőzhettem meg mivel nincsis meg neki a játék csak fordította szivességből a dolgokat.

Továbbra is vádaskodhatsz név nélkül de mást ne keverj bele
    És sose feledd, hogy ez egy játék........
  • Bercy #3145
    5 évadot lehet lenyomni careerben! Nem nagy dolog ötödik év végére megcsinálni(nekem az első év után csak 2 volt).
  • Breki33
    köszi megkaptam
    válasz ment
  • Breki33
    "Breki" igy légyszi

sajna nem
    akkor még nem nagyon volt netem.
    Meg sztem a 99-es foci nem sikerült túl jól bár multiban biztos nagy meccsek lehettek