Vampire - Bloodlines
  • Jumpy
    Na most lett tele a puttonyom a játékkal.De komolyan, ez azért vicc,túléltem a Griffith parkot..megtudom Jack tesótól hogy fejem a vérvadászat..oké.Kilépek akéróból, erre kiérve az utcára nyakamba esik 3 vámpir.Ebből egy olyan denevéremberformában, egy félzombiként, egy meg csaka alig emberi kinézettel.Kérdem én HOL a Maskarádé törvény ilyenkor..a nyilt utcán várakoznak teljes szörnyformában!!Ez bezzeg NEM sérti a Camarilla szabályait?Miközben ugye nekem mindig be kellett tartani, hiszen 5x-i megszegéskor nyakamra küldik a végrehajtókat(vége a játéknak).
    Most egy kicsit elment a kedvem a játéktól ez nagyon durva volt...meg az is hogy a werewolfokra 0-t sebez a stukker..na-na-na!Jó hogy nem ezüst, de azért árt ám nekik is..ez tényleg annyira lerontja a játék élvezetét :-(((
    Persze lehenteltem őket... és Clint Eastwood nyomán kézbe a .44 magnum és az utca túloldaláról akkor Piszkos Harryt játszva vadászatra indulok :-))
    Mondjuk ez a Bloodhunt is poén, a hercegem nyomja a fejemre,akinek speciel én a vérvonalába tartozom, tehát a vérkötelék révén bármikor megtalálhatna, mitöbb uralma alá helyezhetne!
    cö..cö..cö..