Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucius
kórházi safe kódját valaki (amiben a farkasember vérmintája)) nem tudja? sehol nincs leírva <#falbav>

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Kezd olyan érzésem lenni mint a Cod...nevû gammánál,vagy is annak a kiegészitõjénél...!!!😞(

3. lemez telepitése után...a regnél...kilép...és se kép sem hang..!

Játék sehol..😞(

Mit lehet ilyenkor csinálni....????!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

te se jáccotál még lockonal pl 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

pluhi
Na csekkoltam a HL2-õt. Anyám, zongorázni lehet a különbséget. Nem tölt olyan sokat, miután betöltött elég egyszer körbenézni és máris szakit max fps-sel. (Nem mértem, de szerintem 85 volt a vsync miatt.) mindez húzott 9600Pro-n 4xAA és némi aniso mellett. A texturák is szebbek. Kilépek egy épületbõl a (látótávolság csipõbõl kétszerese a Bloodlines-énak mivel nappal van) és meg se kottyan neki! A Troika lehúzhatja magát a WCn.
antijedi: nekem momentán el kéne adnom a két 256-os ramomat kéz alatt és venni két 512-est. Amellett, hogy nincs rá pénzem jelenleg, nem is látom értelmét, hiszen 512Mbnak elégnek kell lennie ma még mindenre. Elég is (lsd HL2), ha nem balf@szok a programozók. Már bocsánat.
És már az elõzetes videók alapján biztosan mondhatta bárki, hogy a source motor azért kellett, hogy legalább valami viszonylag szép grafikája legyen a proginak, mert a készítõk nem akartak túl sokat tökölni a graffal. Egyébiránt a grafika sztem így is gyönyörû (csinálhatok képet olyan újságcímlapról a földön, amin még a lábjegyzet is elolvasható), csak nem a HL2höz kell hasonlítani, még akkor sem ha ugyanaz a motor...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Én ilyenekkel nem találkoztam.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Nem bug, a skacot máshol találod meg.

Egy kis segítség kellene. Mondjuk Hmuda, látom eljutottál egy ideig.

A downtown-ban bemegyek egy lepukkant helyre, a ventrue torony mellett, szembe jön a fickó aki valami showt forgat. Oké, megáll adott helyen, lemegyek, találkozok flesh eating csaj, mondja küldjem le a fickót mert túl sokat tud, de mire visszamegyek már sehol senki. Ez most bug vagy feature? 😊 Remélem késõbb szembejön és nem szoptam be.

jOBBAN ÖRÜLTEM VOLNA HA EZ BÉTA!
eddig háromszor kellet kilépnem belõle bug miatt.
Az 1. a tutoriálnál eltünt a segítõ faszi és nem tudtam miatta kinyitni az elsõ ajtót mert az elõtt beszélni kellet volna vele,tehát kezdhettem elõröl.
2.-3. eltünt minden tárgy meg személy a képrõl (én is),(NEM fpsbe kapcsoltam) csak az árnyékom volt ott, szerencsére ilyenkor tudok menteni és ha újra indítom a gamet akkor jó lesz.
A warehouse-nál volt egy két nagyobb csatám és hát a hullák össze vissza röpködtek meg fennmaradtak egy konzervdoboz tetején, és a széttört dobozokon alig bírtam átmenni. Itt eszembe jutott a halflife 2 bemutató amikor a vizen úszó fára terítette az ágyszivacsot a fickó és az félig lelógott...
És ez elvileg ugyan az a motor!
Ezt így ebben a formában elbaszták.
insp
Skacok, most már nyugodtan kijelenthetem, hogy grafikailag a Bloodlines-ban töredékét sem használták ki a Source motornak. A HL2 ugyanolyan beállítások mellett gyönyörû és szupergyors. A Bloodlines viszont "lassúcska" (Mondjuk ez csak "gyengébb gépeken" jön ki)
Ettõl függetlenül a játék király! <#eljen>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

CarajoEsp
Vagy szépen belopakodzs ,mikor a nõ nem néz oda😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sztem nagyon jo game csak érdekes modon a HL2 jobban fut mint ez és kurva sokat tölt ez elveszi az élényét a játéknak, ja és sztem a grafikája is jo föleg a karakterek feje (tipikus HL2) 😄
Hmuda
Lol, király a neved. 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Emiatt nem kell ujrakezdeni..nézz alaposan körbe otthon, és az egyik fiókban találsz egy borítékban 100 $-t. Ebbõl vegyék a Pawnshopban lockpicket..
Hmuda
A korház épületének az oldalában a sikátorban van a bejárat és akkor el lehet kerülni, hogy a pultos csaj mindig beszóljon és ne engedjen be.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

EndreMan
Lol
Úgyértem eleve a ház hol van ahol az iroda? <#idiota>-a vagyok
Elõre is köszi

Hmuda
Passz. Valahol a földszinten.

támogatlak..., veszek neked +512ramot ha adsz érte mongyuk 60000 huf-ot...
új alaplapot is vehetek neked ha gondolod kb 100ezer-ért 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

BlackShadow
az phun.. namind1 majd átnézegetem a beállításokat😊 most néztem a manuált, a minimumot erõsen ütöm 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

EndreMan
HMUDA:
Melyik irodában?
Hirtelen nemtudom beazonosítani.Pedig járkáltam már eleget.

Hmuda
Mindegy. Próbáltam 800-ban és 1024-ben is és mindkétszer ugyanúgy jó volt (poén, hogy 1024-ben gyorsabb mint 800-ban 😛).

de csak a beach felé
BlackShadow
hmm az érdekes, miyen felbontásban nyomod? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hmuda
Grafikát nemtom merre kellene babrálni, nekem mind minimumon, mint maxon ugyanúgy olvasható. A fájdalomcsillapító meg az egyik irodában van az asztalon (3 van, egy kell Mercurionak, a többi mehet a zaciba :-)).

BlackShadow
támogatsz? 😄 akkor már egy full új gép kéne mert már több ramot nem bírna el 😄

van töltési pont a garázs után...

mindenki a töétésen van kiakadva..., vegyetek ramot! 😄DD
jobb 5let nincs, nekem fele anyit nem tölt mint pl thief 3... 😊

BlackShadow
akkor ujrakezdem.. annyira nem járok elöl 😊 amugymeg hol lehet akkor a minõséget beállítani? mert ahoz képest h elvileg source motor nem a legprofibb a grafika 😄

a fájdalom csillapito akkor a rendelõben van? 😊

pluhi
Nah massziv defragolással sikerült 40 sec-re lenyomni a töltési idõt (utcára lépés persze). Még igy sem az a hû de gyors, de elmegy. Mivel igen sokat kell ki-be mászkálni az épületekbe ez még mindig zavaró azért. Ahogy néztem Santa Monica egészében betöltésre kerül, ami baromság, elég lenne a fele és lehetne töltési pont a garázsnál. Most lássuk mit tud a HL2<#vigyor>.
Hmuda
Akkor a térképes hiba nálad leledzik, mivel nálam totál olvasható. És a tutorialt is elég csúnyán elb*sztad, mivel ott kapsz egy pár fontos dolgot (lockpick, vascsõ, stb).

BlackShadow
ah.. én csak azt mondtam neki h az alapokat nyomja azt annyi 😄
namind1 majd veszek.. engem csak ez a naonnaonsok töltés zavar 😞

rossz választ nyomtál a csávónak.. ( elkülted a picsába hogy neked nem kell segicség ahelyett hogy aszointad volna kell és ako van tutorial 😊)

Hmuda
Hm-hm. Namost mit nem csinálok meg? :-)
Mit kell ezen spoilerezni? :-)
Milyen emailröl beszélsz? :-)

lrdekes nekem egy giga ramal semi gondom nem volt..., biztos bennem a hiba 😊

BlackShadow
hát nálam nem egészen volt tutorial 😄 kimentem a fõházból beszélt velem egy csavo es a kovetkezoben mar 'otthon' voltam 😊

én is arról a térképrõl beszélek, de a szöveg ami leírja mi micsoda azt nem lehet elolvasni

CarajoEsp
Az elején én csak Ösztrogént találtam😄 Azt meg nem merem bevenni😄

CarajoEsp
Nade ha nem csinálod meg?😄DD
Csak egy dolgot kérek!!!
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-t írjátok le!!!
Mekkora volt ,mikor az e-mailek között az volt: Lecsukták Grand teft autóért😄

ok, nem jáccom 😊
Hmuda
Hogy hogy nincs lockpicked? Alapból kapnod kéne a tutorial pályán amit megtarthatsz. Érdekes. Amúgy a buszmegállókban lehet használni a térképet és akkor kiadja rendesen a városrész képét.

BlackShadow
azt már észrevettem de sokmindent nem tudtam vele kezdeni mert minden ajto zarva es nincs lockpickem 😊 25$ m van remélem annyi elég lesz... nameg az idegesit h a buszmegállóknál a térképen nem lehet elolvasni a szövegeket mert elvannak mosva.. vhogy lehetne ezen javitani? 😊

Hmuda
Ehehe, ha ez neked idegörlõ akkor ne játsz a Thief3 Cradle pályáján vagy a Fatal Frame-el. 😄

Öcsém... ezt a kísértetházat nagyon eltalálták... lehet, hogy csak az én idegeim nem bírják 😊
Hmuda
Van hátsóbejárat. 😄

Hmuda
A gépre bíztam a döntést ("Give me the gun.").

BlackShadow
teccik ez a game csak lehet jobb gép kéne hozzá mert jelenleg többet tökölök töltésekkel mint magával a játékkal 😄 az elején honnan tudok fájdalomcsillapitot szerválni? a rendelõben a soromra kell várnom de ahogy elnéztem ott sose fogok sorrakerülni 😄

MrDevil
Tényleg a szõke csajok közül melyiket mentetted meg????

Nah sikerült továbbjutnom... csak mindent meg kell vizsgálni és tudatosítani, hogy a lineárisnak tûnõ helyszínek valóban lineárisak 😄

Hmuda
Dede. Birom a csávót, tök normálisnak tûnik. :-)

Még egy giga ram sem elég, mert úgy tûnik elfelejti kihasználni a swap fájlt, és óriási memory leak-eket csinál...

egyik sem béta