6370
Vampire - Bloodlines
  • mike369
    Most beszúrnék ide egy képet egy hatalmas fej káposztáról, érzékeltetvén a hozzászólás zöldség jellegét...
    ...de inkább mégse...
  • Zsoldos
    Dehogy ronda, par evvel ezelott meg siman jo lett volna :)
  • neonx
    Srácok tud valaki craket adni,vagy letölteni nem találok sehol valami linket plz.
  • mike369
    mint az alábbi kép is mutatja: készül...
  • Titan
    Szorry! Lehet, hogy már volt, de hadd ne nézzem vissza az utolsó 500 hozzászólást...Van már hozzá honosítás??
  • mike369
    Áruljátok már el, hogy mi a búbánat bajotok van a grafikával???

Kint nálam is PICIT belassul, de ez a szabad tér kontra belső tér sebességkülönbség más játékoknál is megfigyelhető. Ha nagyon gáz, leveszem 800x600-ra és kész...
    Az meg, hogy randa lenne, enyhén szólva is túlzás...
  • SG
    Srácok én nem tudom mit nyávogtok annyit. Az a játék soha a büdös életbe nem fog elkészülni ami mindenkinek tetszik. Mindenki más és más arányban szeretné a hentet meg a lopakodást és a dumagép megoldást keverni. Éppen ezért lehetetlen elvárásaitok vannak a készítőkkel kapcsolatban. Egy regényen vagy regénycikluson az író vagy írók akár évekig is gondolkodhatnak vajjúdhatnak, míg a játékkészítésnél ez a lehetőség nincs meg sajnos. És amíg a regényeket jobbára egy célközönség (jelen esetben a vampire fanok) veszik meg, addig a játékváltozat sokkal szélesebb rétegnek készül. Örüljünk hogy van legalább ez, még ha tele is van hibákkal Most őszintén a mostanában kiadott játékok ennél lényegesen gyengébbek vagy unalmasabbak esetleg említésre se méltók. A Half Life 2-öt meg a Doom 3-mat meg nem kéne összehasonlítani egy szerepjátékkal, még ha a hentelősebb részekben van hasonlóság akkor sem. Nekem például nem okozna gondot a vampire helyett halflifézni vagy dúmozni mert csak fel kéne telepíteni és mehetne is, de egyszerűen már nem köt le az azokban lévő játékmenet és fantáziátlanság. Igazság szerint az OFP óta nem is látok semmi újdonságot egy fps-ben sem. Ez a játék valami más ez tetszik a rengeteg hibája ellenére is. Akit pedig idegesít a sok bug vagy lassú játékmenet, az pihentesse a programot egy pár hónapig, aztán az akkori pl. v1.3 javított verzióval próbálja újra.
  • Furko
    Most vittem vegig, sztem jo, foleg a befelyezes (asszem tobbfele is van).
    Amugy nem kell csak hentelosre venni a figurat en sokszor inkabb lopakodtam es hatulrol inteztem el a csavokat, igy nem lesz unalmas a sok harc. Azert az MI nem a legjobb...
    Szerintem erdemes vegigvinni, nem olyan jo mint a SW:Kotor (jo ez egy kisse masfajta jatek, de nagyon sokban hasonlitanak), de nem bantam meg hogy ennyi idot raszantam, jol szorakoztam:)
  • berlinboy6329
    Válaszolj, ne bőgj!!
  • ShaiHulud
  • berlinboy6329
    Most mi van.

syberia típus(csajt látod és logikás)

sacred v. diablo nézet(mást is látsz nemcsak a faszit és harcolsz meg rá adsz mindenfélr cuccot)

vagy silent hilles (faszi kölzel horroros logikás)
  • Gear
    Ez rosszhír. Még nem mélyültem el a gamában de ezek után elgondolkoztam hogy folytassam e. Minekután olvastam a könyveket ez a hozzászólás eléggé kedvemet szegte.A grafikát még nagynehezen megemésztettem de ez elég durva.
  • ShaiHulud
  • berlinboy6329
    ez RPG igaz?

milyen nézet?Syberiás, hogy csak az embert látod és logikai v. olyan mint a sacred v. a diablo hogy messzebről nézed mindent te választassz és harcolni is kell?1 v. 2 2 v. 1
  • Jumpy
    Na most lett tele a puttonyom a játékkal.De komolyan, ez azért vicc,túléltem a Griffith parkot..megtudom Jack tesótól hogy fejem a vérvadászat..oké.Kilépek akéróból, erre kiérve az utcára nyakamba esik 3 vámpir.Ebből egy olyan denevéremberformában, egy félzombiként, egy meg csaka alig emberi kinézettel.Kérdem én HOL a Maskarádé törvény ilyenkor..a nyilt utcán várakoznak teljes szörnyformában!!Ez bezzeg NEM sérti a Camarilla szabályait?Miközben ugye nekem mindig be kellett tartani, hiszen 5x-i megszegéskor nyakamra küldik a végrehajtókat(vége a játéknak).
    Most egy kicsit elment a kedvem a játéktól ez nagyon durva volt...meg az is hogy a werewolfokra 0-t sebez a stukker..na-na-na!Jó hogy nem ezüst, de azért árt ám nekik is..ez tényleg annyira lerontja a játék élvezetét :-(((
    Persze lehenteltem őket... és Clint Eastwood nyomán kézbe a .44 magnum és az utca túloldaláról akkor Piszkos Harryt játszva vadászatra indulok :-))
    Mondjuk ez a Bloodhunt is poén, a hercegem nyomja a fejemre,akinek speciel én a vérvonalába tartozom, tehát a vérkötelék révén bármikor megtalálhatna, mitöbb uralma alá helyezhetne!
    cö..cö..cö..
  • Paladin
    Kapja be a bugos köcsög... átmentem rajta noclip-pel.
  • DrGreen
    Én buff _után_ nyomtam el - amíg aktív volt meg se nyikkant. Valszínű bugos...
  • Eye-scream
    Ez már röhej. Nálam egyetlen módon hajlandó tolni azt a qrva reteszt: Átváltozom warformba, megpróbálom tolni de meg se moccan de ha lejár az idő és visszaváltozok, akkor egy pár centivel odébbtolja.
    Ez persze működne is ha mondjuk 2. generációs lennék és lenne elég vérpontom....
  • Eye-scream
    Nekem nem megy így sem...
  • Furko
    SPOILER:

Ming Xiao-t hogy kell kinyirni, mar probalkoztam tobbfele taktikaval is es sajna a langszorombol mar kifogyott a skulo.
  • DrGreen
    Fuss neki távolabbról a retesznek. (Esetleg közben nyomd a use gombot...)
  • Larvin
    1 tuti a történet mostmár érdekel, hogy végződik, és tényleg nagyon jó dolgok vannak benne, de úgy összehányták ezt a játékot..., csak vigyem végíg egyszer aztán uninstall :DD méghogy újrajátszhatóság, ahhoz megszállotnak kell lenni, hogy valaki mégegyszer belekezdjen, és a sztori pedíg igenis egyszálon fut a végén választhatsz, hogy:
    *Spoiler!: te gyilkolod le egyedül az ellenséget, vagy csatlakozol az anarch-hoz és te gyilkolod le egyedül az ellenséget :D lol
  • Larvin
    értesíts, ha kitaláltad a megoldást!
  • Tomi13
    Királyság,köszönöm.
  • Eye-scream
    Nem. Ott úgy ölöd meg ahogy csak akarod.
  • Furko
    Kis oszlopokon vannak eredetileg es ugyanolyan faragasu oszlopra kell tenni a kozepso teremben.
  • Tomi13
    Egy kérdés: Ugye a tutorial-ba az elején elmondja a vámpír hogy ha vért szívok vkitől akkor úgy csináljam hogy ne öljem meg.Viszont mi a helyzet abban az esetben ha egy küldetésnél,ahol "combat" szabályok vannak ott vki mögé lopodzok és úgy ölöm meg hogy teljesen kiszívom a vérét?A muksót így is úgyis megölném,de nekem ez így egyszerűbb.Szóval lehet ebben az esetben vmi bajom emiatt?
  • Paladin
    Én is itt akadtam el.

Hiába jelenik meg középen az ikon, a use gombra nem csinál semmit... valami csúnya bugra gyanakszom. Korábban is előfordult, hogy pl a dizsiben nem kezdett táncolni, hiába nyomtam a use gombot, amikor ott volt az ikon. Csak persze az rohadtul nem érdekelt, ettől viszont nem tudok továbbjutni...
  • Larvin
    próbáltam, de nem bírom :( use-zal, vagy símán menni kell abba az irányba?
  • Eye-scream
    SPOILER's

Ez a werewolfos menekülősdi szvsz nagyon el lett baszva... Addig ok hogy a vérfarkasok erősek meg félelmetesek de
    1.:Ennyire azért nem...
    2.:Ilyen szar AI-val egy ilyen kergetőzős részt beírni már már pofátlanság. Sarokba szorít a dög, na mondom nekem annyi. Erre egyszercsak megfordul beront a házba és elkezdi szétrombolni. Hu na mondom ok ezt megúsztam. Az idő is pont letelt, úgyhogy elindultam a ház felé. Erre egyszercsak a nyakamba szakad egy adag vakolattal együtt, az erdő közepén...
    Mindezek mellett némileg dühítő volt mikor később megtudtam, hogy Nines meg holt egyedül leverte a sajátját... Peeersze ja...

Ráadásul a végére tényleg erősen elfogyott a fantázia, és hogy kiteljen a játékidő beletették ezeket a kib. hosszú henteléseket. Ezzel még megbékülnék, de ráadásul akad és bugzik... A protean diszciplína használatakor néha nem tűnik el az eredeti testem és a két test egymásba akad én meg mozgásképtelen leszek és kinyírnak. Most már igencsak várom a végét... Szvsz kár volt így összecsapni ezt a játékot. Ha nem teszik akkor minden idők egyik legjobb RPG-je lehetne...
  • traXion
    hooah, kössz :)
  • Eye-scream
    SPOILER

Kapcsold vissza a szivattyút, és gyorsan kezdj el úszni arra. Ha elég gyors vagy elérsz az eelágazáshoz még mielőtt a propeller bekapcsolna, és akkor az oldalsó kamrák el lesznek öntve vízzel, így felfelé ki tudsz úszni...
  • traXion
    Hello, elakadtam. :)

Szóval a csatornarendszerben ott tartok hogy elállítottam az áram ellátást, a szivattyút is kikapcsoltam, hogy ne vigyen el az áramlat, de ott a kereszteződésnél a 2útvonalon nem tudok tovább menni, hogyan tovább? :)
  • Tomi13
    Sziasztok

Tegnap telepítettem fel a játékot,azonban van vele egy "kis" gondom.
    Nevezetesen az hogy miután elindítom nem azt a képernyőfrissítést alkalmazza amit kellene neki.Jelenleg 1024x768-ba játszom vele és ebben a felbontásba bírnia kell a 100Hz-t,a játék viszont 60Hz-en fut.Volt már ilyesmi problémája vkinek?A kártya egy 9600pro radeon és a legújabb catalyist van fent.Más játékokkal semmi probléma csak ezzel.
  • Takezó
    Van egy fogó rajta... jobbra kell tolni :)
  • Larvin
    az ajtóról a reteszt. hogy kell eltolni? mert az ikon villog, de nemtom megmozdítíni :(
  • Takezó
    SPOILER
    Van két hordó :) Dobd a vízbe, az megakasztja a "vízimalmot"
    SPOILER OFF
  • BlackShadow
    SPOILER lehetéges

srácok a 'régi csatornáknál' hollywoodban most ott tartok h kinyitottam egy ajtot a viz alatt az beszippantott és most 2 oyan résznél vok ahol nemtok továbbjutni mert iyen vizimalom styleban levan zárva a kijárat féleség (remélem értitek mert én ha nem tudnám miről lenne szó nagyonnem :D) naszal ott mitcsináljak?
  • DrGreen
    Hali!

*SPOILER*
    Tud vki segíteni, hogy mi a spec sorrend a Jade szobroknál? (Gondolom Jin-Jang jel visz lejjebb, mint lift...) Ha lehetne az ajtótól kiindulva. :) (Igen megnéztem, hogy honnan vettem el, és az alapján nem akar működni, vagy csak láma vagyok.)
    Köszi előre is!
    *SPOILER*
  • Shep
    poénból írtam, bár a fene tudja lehet tényleg jakuza vagy, na de ettől függetlenűl továbbra is kérdezem, mi a fenét kell az elején csinálni?