Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    Magam sem tudom, mit akarok mondani. Vagyis tudom, de most így szavakkal nemtom kifejezni. Ahogy a helyzet adja. A lényeg az, hogy szeretem és tudom, hogy Ő is engem. De most biztos fél, meg szégyeli magát azért, amit tett. De nem kell, mert nem érdekel. Egyszerűen úgy szeretem, ahogy van, és kész. Írtam neki egy szép levelet az érzéseimről, arról, hogy mi lenne ha.
    De nem mertem még neki odaadni, pedig már 3 hete csináltam. Most hétvégén úgy érzem, odaadom. Veszíteni csak nem veszítek semmit. Remélem.
    Én egy ilyen fura Oroszlán vagyok, hogy akár a büszkeségemet, vagy bármit képes vagyok feladni azért, akit szeretek. Nem érdekel csak az, hogy velem legyen, mert tudom, hogy mellettem a helye. Szerintem már Ő is tudja újra, csak nem meri beismerni.
    Most azt sem tudom, hogy felhívjam-e este, vagy ne hívjam. Egyszerűen nemtom, mit csináljak. Szívem szerint felhívnám, és tudom, hogy Ő is ezt tenné. Legalább tudnék neki segíteni, hogy megtegye a kezdő lépést. De nincs ötletem, hogy tegyem.