Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #2563 Engem az nem érdekel, hogy mi történt. Nem a múlttal kell foglalkozni, hanem a jelennel, és előre kell tekinteni. Engem soha nem érdekelt a múlt. Mindenki követett el hibákat, amik rossz fényt vethetnek rá. De ezek arra jók, hogy az ember tanuljon belőle, és legközelebb ne hibázzon.
A Kicsim mondta előtte, hogy ezek után nehéz a szemembe néznie. Ebből gondolom, hogy szégyeli, ami történt. És én erre mondtam a fent írtakat. Rájöttem, hogy nem áll jól nekem az a nagyképű, makacs, önző stílus, amit az utóbbi hónapokban mutattam magamból. Sokkal jobban szeretnek, és én is jobban szeretem magamat, ha olyan vagyok, mint régen. Látom az emberek szemében, hogy máshogy néznek rám. És nagyon jól esik, hogy visszatért a normális énem. Most az a legfontosabb, hogy a Kicsim is észrevegye, el tudja hinni, hogy tényleg a régi én vagyok az. Az, akibe beleszeretett annak idején. Reménykedek, és hagyok neki bármennyi időt, hogy gondolkozzon. Remélem, megérdemlek egy utolsó esélyt, amit tudom, hogy NEM fogok elrontani. Biztos vagyok benne.
Nem tudom, hogy reagálna a fórumra, de mintha említettem volna már neki. Erre nem emléxem pontosan.