Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • BEAST #15622
    pl hogy vannak emberek akik kiváncsiak rám , de én mindig csak morogtam hogy nincsenek barátaim , pedig vannak , csak túlságosan lekötött az önsajnálat , megint felvettem a kapcsolatot régi haverokkal akikkel még mindig elhülyülök :) ... az életben elég szerencsés voltam , legalábbis tanulás terén tuti , 0 tanulással mindig minden sikerült , könnyen jegyzek dolgokat ... az egészségemmel mindig voltak gondok , de csak az én hülyeségem miatt nem sikerült változtatni ezen :) nagyon hangulatember vagyok , szal elég hamar tudok hűdemagamalatt lenni ... és utána mosolyogni ... de a hülye pesszimizmusom miatt csak sajnáltam magam , pedig ha végiggondolom ... annyira nem rossz a helyzet , legalábbis semmi olyan nincs amin egy kis akarat ne segíthetne ... szal már csak jobb lehet :) tegnap szülinapoztam , a családom egyik fele elfelejtette (öcsém) de neki meg lehet bocsátani , elég összevissza srác :) ... anyám meg épp megint "most jól megmutatom ki az úr" kedvében volt :) ... reggel nagyon szar volt és mielött észbekaptam volna már sajnáltam magam , voltak akik észrevették ezt és volt hogy megbántottam másokat , olyan embereket akik a barátaim ... és mint már mondtam hangulat ember vagyok ... 1-2 órával késöbb én már megint mosolyogtam és arra a beszélgetésre gondoltam és pont akkor jöttek az emberek hogy megint mit miért csinálok én meg értetlenül néztem ki a fejemből :) ... szal jó dolog ha vannak az ember körül olyanok akik törődnek vele , érdekli őket mi van velem ... csak nem mindig könnyű észrevenni ki is az akiben igazán megbízhat az ember ... most jól érzem magam mert vannak ilyen emberek ... nah asszem sok lesz belőlem :) jól leírtam mindent amit érzek :Ð remélem volt benne válasz is mert csak írtam :DDDD