• CS@
    Látom az Open Ended megoldódott ,én is pont tegnap éjjel találtam rá a megoldásra az isonews fórumon.
    Ha valaki leteszteli írja már le ,hogy jó e ,a videók és credits lemennek STB ,aztán vissza kell kerülni a hajóra(Danielle megmarad).

Viszont találtam ott más (számomra) hasznos dolgokat is :
    1. Ha az OpenEndedet felrakod akkor esetleg a következőket is megcsinálhatod(ha nem akkor is) :
    Megnyitod a játék program/characters könyvtárában a „characters.h” fájlt és kikeresed a következő sort „#define SKILL_MAX” a mögötte lévő szám jelzi a Max skill értéket (default10) ezt átírod amenyire szeretnéd (100fölé nem ajánlott).
    Ezután megnyitod a a játék program/INTERFACE könyvtárában a „characters.c” fájlt és kikeresed ugyanazt a sort(ez a legelső) és ugyanazt az értéket megadod amit az előzőnél.
    2. A Játék program/controls könyvtárában találsz egy „init_pc.c” fájlt ez tartalmazza a billentyűzet kamera és egyébb hasznos dolgok beállítását.
    Frankón átírhatsz benne mindent PL.: ott figyel a lap tetején a „blablabla timescale blablabla” bejegyzés mögötte a beállított billentyű(default : "VK_MULTIPLY" azaz „numpad *”) ezt ha mondjuk átírod „KEY_T” –re akkor a T- vel megy az időgyorsítás (ami azért csak jobb).
    W,A,S,D –vel játszom és engem nagyon idegesített ,hogy párbeszédeknél csak a cursoral tudok mozogni ez szintén megváltoztatható illetve bármit átírhatsz.
    Ha belepillantasz teljesen egyértelműen fel van sorolva ,hogy mi mire szolgál (character,ship,word map,interfaceSTB).

Természetesen mindenről készíts biztonsági másolatot !