Jogosítvány
  • gerge93
    Kéne egy kis segítség, mert kicsit belezavarodtam. Ma voltam jelentkezni jogsira és kérdezték, hogy melyik tanfolyamra szeretnék menni indul egy holnap és 1hónap múlva is, de ami holnap indul az kedd, csüt, szombaton van oktatás ami 1hónap múlva hétfő, szerda, péntek. Én azt mondtam, hogy a jövő hónapit, mert nem akarom, hogy hétvégém belelógjon. Itthon néztem, hogy "min. 28óra az elmélet tanfolyam része" na itt mi az a min.? a másik, hogy 29+1 óra vizsga a gyakorlat és itt, hogy van héten 3x- i alkalom mint elméletnél vagy hogy. Végülis engem az érdekelne, ha november végi tanfolyamra jelentkezek akkor betudom- e fejezni a 17. sznapomra? (márciusban lesz)Én számolgattam, hogy az elméletet jan végére fejezném be(nemtudom, hogy ünnepek miatt mennyi kimaradás lesz), de kb január végére február elejére fejezném be az elméletet és azt nemtudom, hogy gyakorlati 29óra az mikor van, mert nemhiszem, hogy hét, szerda, pén en lenne a gyakorlat is, mert 5-6-7 emberrel mire végeznek.. de ezt csak gondolom lehet hogy hülyeség. lécci írjatok még ma, mert akkor még elmehetek a holnap induló tanfolyamra. köszi

ui: lényege az, hogy a gyakorlati órákra, hogy kell bejárni(időpontilag egyeztetni vagy a heti 3x- i alkalom) illetve mennyi az min. időtartalma a 29 gyakorlati órának ha egyezetetett időpontokba lehet menni?