Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(pl halál)
de nem kell 50 se...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
amúgy,ha elsuhan melletted egy autó 40-50-nel...arra már azt mondod,hogy száguld...mert,ha annyival telibe vágnak téged,mint gyalogost,akkor onnan már zsákba visznek el...autón belül minden lassabbnak tûnik..
BMW Über Alles!
Még durvább a GTi. Egyszer vezettem egyet, a 8kg/LE-jével elég veszélyesen megy. Városon belül az aztán mindig a sor elején van. 😛
][ ВАЗ ][
Egy opellal azért nem lehet valami hatalmas száguldást levágni😄😄 Jó persze menni lehet vele normálisan, de egy 150 annyira nem vészes..többet meg úgysem megy 😄😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Osztálytársam is BMW-vel nagyzol, neki M3 vagy M5-ös lesz(vagy inkább kell), hát én féltem tõle, persze én a terepjárókat szeretem, a sárba dagonyázni nagy élvezet, õ meg benyom a pofámba egy 300KM/h-val driftelõ M5-ös videot, és elkezdi, ilyet nem tud a Land Rover meg hogy majd õ is megcsinálja...
És ekkor fordul meg a fejembe mi lesz ha pár év múlva jön velem szemben õ és keresztbefordítja elõttem az autóját mert már kiszakad a dobhártyája a hangos zenétõl, és pont a csajával van és ugye májer 4ever😞
Veszélyes dolog!
De ha 1x baja esik egy hülyegyerektõl a szeretteimnek vagy nekem vagy a leendõ kocsimnak, rokonoméktól kihozom a John Deere-t azt lezúzom a kocsiját!
Remélem azért nem lesz ilyennel dolgom!
Én biztos nem esek a gyorsulás hibájába, mert eleve nem kedvelem a gyors kocsikat😄
BMW Über Alles!
esetleg akkor májerkedek,ha megfelelõek a körülmények és NEM ül senki mellettem az autóban+ sehol egy lélek...ha már rosszul sül el,akkor másnak ne essen baja.
de akkor barom és apu 5ös bömösébe még bepakol magához 4 embert,aztán kiszánt egy fát...és csak a "profi" sofõr éli túl...az meg is érdemli...
nah meg az is hülye,aki ilyen mellé beül..
BMW Über Alles!
Na meg ugye a tuningerek... itt van pár komoly arc, akik minden hétvégén éjjelenként száguldoznak a városban.
Nem olyan rég volt hogy éjjel haverral ültünk a buszmegállóban, egyszer csak a kanyarba bevágódott vagy 90-el a 3-mas Bömös, ide-oda csúszott az utcán, aztán elindult egyenesen felénk, majd a tõlünk egy méterre lévõ padka pattintotta meg, és egy-két táblán végigsöpörve a szemben lévõ árok volt a végállomása. Pár percig megszólalni se tudtunk, aztán leesett, hogy meg kéne nézni mi van a sofõrrel. Két hülyegyerek ült bent és nem lett semmi bajuk( pedig megérdemelték volna ). Mondtuk hogy hívunk mentõt, mégiscsak borultak, meg minden. Erre srác mondta, hogy inkább ne, mert nincs jogsija(:@). Telefonált apucinak, aki éjjel 2-kor -ki tudja honnan- (és mennyi pénzért? ) szerzett egy trélert, és gyorsan eltüntették az autót.
Most kérdezem én, ilyen dolgok után egy szabályosan közlekedõ autós hogy érezze magát biztonságban?
][ ВАЗ ][
ezt azért nem egészen hiszem😊
by Vincent Vega😄
múltkor egy hatalmas dombot mentem felfelé...mellettem lévõ sávban,pedig 1000-rel jött egy kamion lefelé...és halálfélelmem volt..."nah mondom,ha ez elalszik,vagy véletlenül kitér a saját sávjából..akkor kampec"
õ jön 120-szal..és felfele tötymörgög 90-nel...mintha 210-zel hajtanék fékezés nélkül egy beton falba
és ugye tudjuk,hogy egy személyautónak semmi esélye frontális ütközésnél egy kamionnal szemben
BMW Über Alles!
Akkor megfogadtam, hogy alkoholos állapotban és gyorsan sosem vezetek majd!
Most járok én is jogsira, így még könnyen beszélek😄DDD
Remélem elsõ utam majd nem egy lengyelrendszámos kamion alatt fejezõdik be..😄
ezzel kapcsolatban egyszer kérdezte tõlem bátyám,hogy milyen vezetni,nehéz? hát mondtam neki (nincs jogsija), hogy nem nehéz,bele kell jönni. erre mondja,hogy : jah tényleg,végül is csak a pedálokat kell nyomogatni<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#eplus2>#eplus2><#duma>#duma>
Akkor úgy mondom, hogy pár évtized és talán fogok tudni vezetni😄
Jó?!😄😄
http://goo.gl/gd6Zi5
mivel õ olyan 2,5-3millió km-t vezetett már...és ebbõl elég sokat külföldön(hozzáteszem nem kamionsofõr) 😄
így nyilvánvaló,hogy nálam tapasztaltabb
-
az se mindegy,hogy milyen idõjárás alatt vezettél x km-t...mert télen sokkal nehezebb és kiszámíthatatlanabb
télen könnyû balesetet illetve,balesetveszélyes helyzetet teremteni
BMW Über Alles!
http://goo.gl/gd6Zi5
BMW Über Alles!
XD
Még nem ittam, csak reggel 7:45-tõl 16:30-ig óráim voltak😄😄
Gondolhatod milyen fitt vagyok.. 😄
Nekünk etc. benzines van, de én nagy diesel "buzi" vagyok, meg a sajátunkat már tudom vezetni jól ( mert ugye nem jogsival megy az autó..😄 ) de mivel mind gázolajos így akkor már csak a márkát vagyis a Toyotát fogom választani. 😄
A végére rájöttem, hogy picit értelmetlen ez a hozzászólás, de nézzétek el nekem😄 ma csak 10 órám voltXD
Köszi ismét azért a tanácsokat 😊
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
tehát elég szar annak,aki jövõhónapban,vagy utána következõleg fog vizsgázni
BMW Über Alles!
elsõk közt mentem be és csak nekem sikerült A:SD:
olyan tagok voltak hogy sírtam a röhögéstõl, valaki még a bábút sem tudta megérinteni a vizsgabiztos meg lehordta és elkezdett pityeregni 😄D
118an voltunk elõjegyezve mára így szigorítás elõtt 😄
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
BMW Über Alles!
tõlem mikor kérdezték,én azt feleltem,"nem választhatnék inkább oktatót?"
mondta a nõ,hogy de...
van itt egy nagyon király oktató,nagyon jó a humora 😊 sok haveromat oktatta,így õt választottam
az oktató autó választása sok mindentõl függ...attól is,hogy mit fogsz utána vezetni...ha dízelt,akkor dízelt válassz,ha benzinest,akkor jobban járnál benzinessel...egy kezdõnek rossz átülni egy dízelbõl egy esetleges kis köbcentis benzinesbe :S
de,aki nem nagyon vezetett még,annak maradjon a dízel...
BMW Über Alles!