Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
50-nel is tudsz nagy galibát okozni
(pl halál)
de nem kell 50 se...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

matyi0323
😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

TheRock18
majd légyszives mikor mész egy olyan 50-nel nézz már ki oldalra...meglátod,hogy nem szívesen ugranál ki..ennél a "semmiségnyi" sebességnél...ha elõre nézel még 100 se tûnik soknak...
amúgy,ha elsuhan melletted egy autó 40-50-nel...arra már azt mondod,hogy száguld...mert,ha annyival telibe vágnak téged,mint gyalogost,akkor onnan már zsákba visznek el...autón belül minden lassabbnak tûnik..

BMW Über Alles!

Hassan B
Nem a végsebességrõl van szó, van ahol 50km/h is lehet túl sok.

][ ВАЗ ][

Hassan B
Neeem... pedig kéne nekik... 😄 Jól gyorsul ám ez... más kérdés, hogy 130 felett az embernek már halálfélelme van benne.

Még durvább a GTi. Egyszer vezettem egyet, a 8kg/LE-jével elég veszélyesen megy. Városon belül az aztán mindig a sor elején van. 😛

][ ВАЗ ][

Darukezelő
Hát meg már 130-nál se mehetnél gyorsabban elvben. 😊 Majd ha eljutsz a rutin pályára, és a gyorsulós feladatot fogod csinálgatni, majd akkor látni fogod, hogy az a 30-40 km/h is mekkora egy sebesség. És nem kell ahhoz 150-nel menned, hogy halálos balesetet hozz össze. Függetlenül attól, hogy most elütsz valakit, vagy te maradsz ott egy fán. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, nem errõl van szó, csak jóval kisebb sebességgel is lehet végzetes dolgokat elérni.

matyi0323
😄😄😄😄😄
Egy opellal azért nem lehet valami hatalmas száguldást levágni😄😄 Jó persze menni lehet vele normálisan, de egy 150 annyira nem vészes..többet meg úgysem megy 😄😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Kandurex
Megjelensz az utcán és mindenki fejveszetten menekül a leállóba mi? 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hassan B
Az én swiftem csak 860 kiló...<#idiota>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Morphin
azért ha már példának említesz egy M5öst, nem tudom pontosan, de közel 2tonna az a masina^^ meg úgy kb minden BMW másfél tonna fölött van.(amíg egy suzuki épp hogy eléri az 1 tonnát) sokat számít. a terepjáró nem rossz ötlet,csak sokat eszik,meg drága.láttam horváto.-ban autópályán egy Touareg vs. Fabia frontális mutatványt<#wow3>persze a VW-nek (szinte!) semmi baja,az elsõ sárvédõje a Fabia hátsó ülésénél volt.nem sok túlélési esély van ilyenkor pl. és visszaemlékezve a Fabia szabálytalankodott,mert a VW saját sávjában volt.de ez nem 100.no mind1...lassan megyek suliba.sajna vonattal^^<#wave>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Pepsi Twist
ááá ügyes nem vagyok csak mindenki vigyáz rám 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ZTM
<#alien>

ZTM
De te gondolom ésszel nyomod tövig a pedálokat, ezért nem volt baleseted, remélem nem is lesz és erre csak azt lehet mondani hogy ügyes vagy😛

Csabesz6
ez meg omg XD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
pf

Pepsi Twist
ha már vezetési stílusnál tartunk 😄 én is csak a pedálokat nyomkodom de azt tövig 😄 és még sosem volt balesetem és nem is lesz mivel tudok vezetni, max más nem mert bénázik és nekem jön...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ZTM
Na látjátok, én ezért tervezem, ha lesz jogsim és pénzem, valami komolyabb terepjárót mondjuk Land Rover Defender 110-et vásárolok, aztán arra gallytörõ, és valamilyen szinten védett vagyok a májerkedõktõl😄 BMW m5 vs gallytörõ frontális ütközésnél😄
Osztálytársam is BMW-vel nagyzol, neki M3 vagy M5-ös lesz(vagy inkább kell), hát én féltem tõle, persze én a terepjárókat szeretem, a sárba dagonyázni nagy élvezet, õ meg benyom a pofámba egy 300KM/h-val driftelõ M5-ös videot, és elkezdi, ilyet nem tud a Land Rover meg hogy majd õ is megcsinálja...
És ekkor fordul meg a fejembe mi lesz ha pár év múlva jön velem szemben õ és keresztbefordítja elõttem az autóját mert már kiszakad a dobhártyája a hangos zenétõl, és pont a csajával van és ugye májer 4ever😞
Veszélyes dolog!
De ha 1x baja esik egy hülyegyerektõl a szeretteimnek vagy nekem vagy a leendõ kocsimnak, rokonoméktól kihozom a John Deere-t azt lezúzom a kocsiját!

Remélem azért nem lesz ilyennel dolgom!
Én biztos nem esek a gyorsulás hibájába, mert eleve nem kedvelem a gyors kocsikat😄

TheRock18
felõlem legyen,csak messze tõlem és a szeretteimtõl...mert,ha 1-2 gyökér miatt bajuk esik...az tuti kocsi után kötöm a kölköt/csávót és végig húzom az M3-ason 😄

BMW Über Alles!

Morphin
Az ilyen "eseményeket" annyi minden befolyásolja,hogy az hihetetlen.Nem lehet rá felkészülni.Sajnos ez a "mindentlehetszarnibele" kormány+világnézet ami itthon uralkodik, csak erõsíti az ilyen vérpistiket,hogy igenis szétszívva,esetleg egy kis alkohollal megtoldva kocsikázzanak egyet.Szerintem kár ragozni,ilyen seggfejek voltak,vannak,lesznek...balesetmentes közlekedést mindenkinek...

TheRock18
hát ezaz,hogy más hibájából haljak meg én + az utasaim???
esetleg akkor májerkedek,ha megfelelõek a körülmények és NEM ül senki mellettem az autóban+ sehol egy lélek...ha már rosszul sül el,akkor másnak ne essen baja.
de akkor barom és apu 5ös bömösébe még bepakol magához 4 embert,aztán kiszánt egy fát...és csak a "profi" sofõr éli túl...az meg is érdemli...
nah meg az is hülye,aki ilyen mellé beül..

BMW Über Alles!

Gabor1990
Miért nem hívtad ki mégis a mentõt vagy rendõrt? Akkor biztos megtanulja a leckét...

Morphin
Hogy érezd magad biztonságban? Ha nem kamionos vagy akkor sehogy^^ ez van...sok a hülye, szoktam volt mondani.Nem tudsz mit csinálni...

Hassan B
Én mostanában rászoktam az éjszakai autózásra. Láttam pár érdekes dolgot. Vannak ugye a kissrácok apuci BMW-jében, nem egyel találkoztam, akik kint máyerkednek, szerintem nulla vezetési tapasztalattal.
Na meg ugye a tuningerek... itt van pár komoly arc, akik minden hétvégén éjjelenként száguldoznak a városban.

Nem olyan rég volt hogy éjjel haverral ültünk a buszmegállóban, egyszer csak a kanyarba bevágódott vagy 90-el a 3-mas Bömös, ide-oda csúszott az utcán, aztán elindult egyenesen felénk, majd a tõlünk egy méterre lévõ padka pattintotta meg, és egy-két táblán végigsöpörve a szemben lévõ árok volt a végállomása. Pár percig megszólalni se tudtunk, aztán leesett, hogy meg kéne nézni mi van a sofõrrel. Két hülyegyerek ült bent és nem lett semmi bajuk( pedig megérdemelték volna ). Mondtuk hogy hívunk mentõt, mégiscsak borultak, meg minden. Erre srác mondta, hogy inkább ne, mert nincs jogsija(:@). Telefonált apucinak, aki éjjel 2-kor -ki tudja honnan- (és mennyi pénzért? ) szerzett egy trélert, és gyorsan eltüntették az autót.

Most kérdezem én, ilyen dolgok után egy szabályosan közlekedõ autós hogy érezze magát biztonságban?

Norbi1990
Por-se leszel...
Kiskanállal szednének ki a kamion alól :S
Csabesz6
"gyorsan sosem vezetek majd!"
ezt azért nem egészen hiszem😊

by Vincent Vega😄

TheRock18
én 1x ültem be haver mellé...és soha többet...nincs életbiztosításom,mert nem érzem szükségét(kopp-kopp) de ilyen esetek miatt érdemes lesz köttetni...mert attól,hogy én egész jól vezetek az átlaghoz képest,attól még más hibázhat...
múltkor egy hatalmas dombot mentem felfelé...mellettem lévõ sávban,pedig 1000-rel jött egy kamion lefelé...és halálfélelmem volt..."nah mondom,ha ez elalszik,vagy véletlenül kitér a saját sávjából..akkor kampec"
õ jön 120-szal..és felfele tötymörgög 90-nel...mintha 210-zel hajtanék fékezés nélkül egy beton falba
és ugye tudjuk,hogy egy személyautónak semmi esélye frontális ütközésnél egy kamionnal szemben

BMW Über Alles!

matyi0323
Nyugi, tudom majd mit csinálok... volt már sajnos szerencsém nissan patrol gallytörõjét megnézni közelrõl..:/:/
Akkor megfogadtam, hogy alkoholos állapotban és gyorsan sosem vezetek majd!

Morphin
valamilyen szinten, nem árt felnõni a vezetéshez/közlekedéshez!nem játék...a te életedet leszarhatod,meg viccelhetsz vele,de máséhoz nincs jogod. ezt most ellenszenv nélkül írom,tanácsként...mert van pár haverom,aki szerint tök mókás nyomni a pedált...aztán egyszer-egyszer majdnem ráfaragtak.(ha nekik nem is,de a kocsinak nagyon fájt)szal csak óvatosan.a pedált nyomni nem kell nagy tudomány,ez legyen mindig az eszedben.

matyi0323
😄😄
Most járok én is jogsira, így még könnyen beszélek😄DDD
Remélem elsõ utam majd nem egy lengyelrendszámos kamion alatt fejezõdik be..😄

Morphin
még mindig közlekedésrõl van szó...írták is:,,vezetni nem nehéz."

ezzel kapcsolatban egyszer kérdezte tõlem bátyám,hogy milyen vezetni,nehéz? hát mondtam neki (nincs jogsija), hogy nem nehéz,bele kell jönni. erre mondja,hogy : jah tényleg,végül is csak a pedálokat kell nyomogatni<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#zavart2><#eplus2><#duma>

matyi0323
Jól van naaaa..😄😄😄😄
Akkor úgy mondom, hogy pár évtized és talán fogok tudni vezetni😄
Jó?!😄😄

[HUN]FaTaL
Én télen-nyáron vegyesen😄 Utálok télen vezetni, de tömegközlekedni mégjobban. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

TheRock18
apámtól még sosem hallottam,hogy õ azt mondta volna,hogy "én jól vezetek"..csak azt mondta,hogy "nálad jobban"..ez igaz is...
mivel õ olyan 2,5-3millió km-t vezetett már...és ebbõl elég sokat külföldön(hozzáteszem nem kamionsofõr) 😄
így nyilvánvaló,hogy nálam tapasztaltabb
-
az se mindegy,hogy milyen idõjárás alatt vezettél x km-t...mert télen sokkal nehezebb és kiszámíthatatlanabb
télen könnyû balesetet illetve,balesetveszélyes helyzetet teremteni

BMW Über Alles!

[HUN]FaTaL
Vezetni az autót nem nehéz, közlekedni inkább. 😊 Még mindig nem mondanám, hogy jól vezetek 50-60ezer km után sem. Szerintem ilyen nincs, a tapasztalatszerzés sok kilométer után is jól jön. 😊 De egy jogsi nélküli max párszáz kilométert vezetett embertõl hallani ezt igen megmosolyogtató. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

TheRock18
még,ha ezt forgalomba levezetett 40-50ezer km után félve kimondja valaki,azt még el is hiszem 😄

BMW Über Alles!

Csabesz6
"meg a sajátunkat már tudom vezetni jól ( mert ugye nem jogsival megy az autó..😄 )"
XD

matyi0323
😄😄😄
Még nem ittam, csak reggel 7:45-tõl 16:30-ig óráim voltak😄😄
Gondolhatod milyen fitt vagyok.. 😄

TheRock18
ma már ne igyál többet... 😄

BMW Über Alles!

matyi0323
Köszi Srácok😄 Szerintem a YARIS-t fogom inkább😄 Ma néztem meg igazából a kocsiakt, mert a papírra csak a renaulthoz volt írva, hogy dízel, de ma megnéztem miden autót aztán gázolajos mind😄 Amúgy meg írtátok, hogy olyanon tanuljak amilyen van itthon/neked stb.
Nekünk etc. benzines van, de én nagy diesel "buzi" vagyok, meg a sajátunkat már tudom vezetni jól ( mert ugye nem jogsival megy az autó..😄 ) de mivel mind gázolajos így akkor már csak a márkát vagyis a Toyotát fogom választani. 😄
A végére rájöttem, hogy picit értelmetlen ez a hozzászólás, de nézzétek el nekem😄 ma csak 10 órám voltXD
Köszi ismét azért a tanácsokat 😊

Sickness
hiába ha már a vértõl is bekattan az emberek 98%-a. és most jöhet hogy én nem vagyok rosszul a vértõl szöveg, pedig de.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Hassan B
Pont ezért kell többet tanulni...

Bandi 18
Nemhogy a KRESZ-t szigorítanák. Elsõsegélyt szerintem az emberek 99%-a nem mer nyújtani éles helyzetben mert fél hogy kárt tesz a másikban.

TheRock18
októbertõl tán szigorítják az elsõsegély vizsgát...több dolgot kellesz tudni megcsinálni gyakorlatban
tehát elég szar annak,aki jövõhónapban,vagy utána következõleg fog vizsgázni

BMW Über Alles!

Sickness
újraélesztést is kell majd csinálni vagy mi..

Bandi 18
Milyen szigorítás?

Sickness
lol most voltam elsõsegélyen.
elsõk közt mentem be és csak nekem sikerült A:SD:
olyan tagok voltak hogy sírtam a röhögéstõl, valaki még a bábút sem tudta megérinteni a vizsgabiztos meg lehordta és elkezdett pityeregni 😄D
118an voltunk elõjegyezve mára így szigorítás elõtt 😄

Morphin
gyorsan utána olvastam,és tényleg létezik ilyen automatás dolog...

Morphin
miért,újpesten vmelyik cégnél meg RS Octaviát(az új) láttam felmatricázva...ez relativ.ennyi erõvel mi értelme van mondjuk automatán tanulni?(sztem semmi) azthiszem lehet ilyet is,és akkor csak "automatás" jogsit kapsz vagy ilyesmi.(csak aut.-t vezethetsz a jogsival) mondjuk ezt csak hallottam,nem biztos hogy van ilyen.lehet az elit mercin tanul vezetni,úgysem fog szarabb kocsiba ülni soha többé<#idiota><#zavart1>

TheRock18
azon sóhajtozok sokszor,mikor látom,hogy az új MB C220 CDI-vel oktatják a kölyköket...f...om adna alájuk olyan gépet...tönkreteszik a váltót/kuplungot stb. többe kerül a javíttatása,mint egy olcsóbb kategóriás autó...

BMW Über Alles!

TheRock18
ez sok mindentõl függ
tõlem mikor kérdezték,én azt feleltem,"nem választhatnék inkább oktatót?"
mondta a nõ,hogy de...
van itt egy nagyon király oktató,nagyon jó a humora 😊 sok haveromat oktatta,így õt választottam

az oktató autó választása sok mindentõl függ...attól is,hogy mit fogsz utána vezetni...ha dízelt,akkor dízelt válassz,ha benzinest,akkor jobban járnál benzinessel...egy kezdõnek rossz átülni egy dízelbõl egy esetleges kis köbcentis benzinesbe :S
de,aki nem nagyon vezetett még,annak maradjon a dízel...

BMW Über Alles!