Jogosítvány
  • lacee09
    Hali! Kérdeznék párat:
    Először is az első és legfontosabb kérdés(számomra), hogy ügye a jogosítványt ellehet kezdeni 16évesen 6 hónaposan kezdeni. A kérdés az lenne, hogy ha elkezdem 16,6hónaposan akkor 17 éves koromig eltart mire lerakom vagy rajtam múlik mikor fejezem be gondolok itt arra, hogy 16év 8-9 hónaposan is belehet fejezni?
    Egy másik fontos kérdés: Olyat hallottam, hoyg 18 éves koromig kell, hogy mellettem üljön kocsivezetésnél 18év felletti ez pótolható szülői engedéllyel vagy vmi hasonlóval vagy feltétlenül kell a "bébiszitter"?
    Harmadik kérdés: ha leraktam "B" kategóriára jogsit akkor "A1" esnél már nem kell lerakni a kreszt vagy van vmi teszt akkor is?
    Negyedik: A jogsi megszerzése után való 1 év betöltöttével lehet külföldre menni vagy 18+ 1 év után lehet külföldre menni?
    Ötödik: Ügye kismotrokon nincs rendszám azzal kilehet menni külföldre, mert ott meg úgyemlékszem van rajtuk
    Válaszotokat előre is köszönöm. és bocsánatot kérek a sok láma kérdésért csak ezekkel nem teljesen vagyok tisztába.