Jogosítvány
  • Darukezelő
    Az még csak egy dolog, hogy valaki agyilag zokni, a nagyobb baj, hogy a vezetési "kultúránkba" jobban be van épülve az, hogy nem figyelünk a másikra, szarunk rá, mintsem az, hogy valaki béna, tehát mondjuk szőke. Olyan parkolási módszereket szoktam néha látni, hogy csak nézek. És ez nem azért van, mert nem tud parkolni az illető (persze az is közrejátszik sokszor), hanem mert szarik rá, hogy hogyan parkolt be. Sokan b×sznak igazítani rajta, vagy csak odab×sszák az autót, oszt' jól van, az már lényegtelen hogy elfoglalta X autó helyét. Ez a(z egyik) baj itthon, hogy nem figyelünk egymásra, hanem csak megyünk előre. Aztán az már lényegtelen, hogy az amit csinálunk az már lehet a környezetünknek nem biztos, hogy olyan jó. A másik probléma a sok közül az, hogy türelmetlenek is vagyunk egyben. Mindenki csak rohan, megy mint az őrült. Sokan úgy nyomják a gázt piros lámpa felé haladva, mintha az zöldet jelentene. De nem tudom hova, mikor minimum még egy fél perc, míg zöld lesz...Most előbb ért oda a piroshoz, aztán? Nem értem a logikát ebben. :D Kell venni egy terepjárót, elejére hátuljára gallytörő, aztán izmozzon az aki akar. :D Tényleg néha azt érzem, hogy itthon a vezetés az valami túlélő harc, nem egy kényelmes, kulturált, civilizált cselekedet. Nem tudom, hogy más országokban hogy képesek az emberek a normális vezetésre, hogy tudnak egymásra odafigyelni az emberek. Úgy látszik mi erre képtelenek vagyunk, és leszünk. Tisztelet a kivételnek.