Jogosítvány
-
Én mostanában rászoktam az éjszakai autózásra. Láttam pár érdekes dolgot. Vannak ugye a kissrácok apuci BMW-jében, nem egyel találkoztam, akik kint máyerkednek, szerintem nulla vezetési tapasztalattal.
Na meg ugye a tuningerek... itt van pár komoly arc, akik minden hétvégén éjjelenként száguldoznak a városban.
Nem olyan rég volt hogy éjjel haverral ültünk a buszmegállóban, egyszer csak a kanyarba bevágódott vagy 90-el a 3-mas Bömös, ide-oda csúszott az utcán, aztán elindult egyenesen felénk, majd a tőlünk egy méterre lévő padka pattintotta meg, és egy-két táblán végigsöpörve a szemben lévő árok volt a végállomása. Pár percig megszólalni se tudtunk, aztán leesett, hogy meg kéne nézni mi van a sofőrrel. Két hülyegyerek ült bent és nem lett semmi bajuk( pedig megérdemelték volna ). Mondtuk hogy hívunk mentőt, mégiscsak borultak, meg minden. Erre srác mondta, hogy inkább ne, mert nincs jogsija(:@). Telefonált apucinak, aki éjjel 2-kor -ki tudja honnan- (és mennyi pénzért? ) szerzett egy trélert, és gyorsan eltüntették az autót.
Most kérdezem én, ilyen dolgok után egy szabályosan közlekedő autós hogy érezze magát biztonságban?