Jogosítvány
-
én nem az elütésre céloztam...
aki két hónapos jogsival lefullad,(ez akár véletlen is lehet,faternál is előfordul ha új cipője van...) vagy éppen szarakszik a váltóval, az mi a fasznak megy ki a forgalomba
mielőtt kimész ajánlom kezd el gyakorolni,mert így a büdös életbe nem fogsz jól vezetni,ami ahhoz vezet, hogy másokat veszélyeztetsz,akadályozol stb...
velem történt pár napja, hogy kis zsákutcából jövök ki(este fél9),mindenhol jobb kezes van!! balról jött egy fasz,gondoltam kimegyek elé,mert még messzebb van,szép lassan gurultam ki,erre kerékcsikorgás,épp megállt előttem,és nem baszta telibe az ajtómat...én mondom magamban ez lakóövezet,mindenhol 30km/h, így is úgy is nekem van igazam...megyek tovább. elém állt egy fasz,hogy szerinte az ember aki elé kimentem az rám vár.(húú megfog verni??
) mondom,még csak 50el se jött,húzzon el innen és ne szóljon bele...csak nem ment el(nem is értem mit keresett ott) erre aki elé kimentem az visszatolatott,nagy irammal kiszállt a kocsiból.(mondom magamban,na mi lesz most) kiszálltam én is
meglátta a "kis" testem, megtorpant azt mondja a magáét. mondom mi baja van,hát hogy elsőbbsége volt,meg mit megyek ki elé. mondom elnézést, beültem azt mentem tovább...később jutott csak eszembe,hogy mindenhol jobb kezes van,ergo nem neki volt elsőbbsége...(ez is az ő faszsága,asshole) ráadásul ez az ember bőven 40körüli volt,kugli fejű k0cs0g...az ilyenek miatt én nem akarok meghalni,még én kértem elnézést basszus. este volt nem akartam már ott baszakodni,de megérett a csávó egy nagy pofonra az biztos...