Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem csak egy statisztika voltam,hogy valakit meg kell buktatni.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
1. nekimész egy álló kocsinak
2. megállsz úgy ahogy tudsz és így vagy akadályozod a forgalmat vagy nem, esetleg úgy állsz meg hogy valakinek meg kell várnia hogy elmenjél onnan, mert nem tud kiállni tõled. (sajnos elég sokszor tapasztalom ezt, k*rvára nincs már hely de õ még csakazért is beáll, mert õ a jani és nem tudna messzebb állni, így lehet várakozni...)
tehát lényegében igazad van, de ez van, sajnos.
don't give a fuck
NA de a való életben mi van ha nem megy és javitani se tudok?? Fogom és ujrakezdem.
don't give a fuck
Pedig annyi szerencsétlent látok akik azt se tudják merre kell tekerni a kormányt...
don't give a fuck
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
don't give a fuck
Mert könybvenbe az van hogy nem lehet, meg én is igy tanultam, de oktató azt mondta most nekem, hogy bizony lehet elõzni. és ha valaki kanyarodik ki jobbra a fõutra, nem elég balra nézni neki, jobbra si kell, hogy nem e elõzik valaki.:SSSS
o.O amíg nem tud valaki parkolni addig ne is kapjon jogsit, de ha megy akkor sok sikert
Amin a multkor megvágtak a parkolás volt most az is elfogadható volt.Remélem sikerül már igy 2x-ra :S Mondta az oktato,hogy ne izguljak,nem várnak csodát az embertöl.😊
7fön lesz 11kor :S Kéne már a jogsi nagyon. Nálam bénább emberek furikáznak az utakon,sikerülnie kell😊
don't give a fuck
"hónapja nem vezettem,remélem sikerül !:S
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Tehát nincs mirõl beszélni.
Hajrá Magyarország!
másik véglet a nõk. vácin 60as tábla,stabil 40el a csaj,jobbra index balra vált sávot. no komment. és aztán megköszöni^^ (DE MIT? hogy figyeltem LOL) ha meg mégjobban belemegyünk.akkor öregasszony.annál rosszabbat nem kívánok senkifiának<#worship>#worship> bár a nagypapik is tudnak csinálni merész dolgokat.(jogsit is elvenném némelyiktõl,már ha érvényes még nekik)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Hajrá Magyarország!
#5462: Én tolatva jobban szeretek parkolni, nem tudom miért, sokkal kisebb helyre be lehet állni és nem kell annyit korrigálni, bár elõfordul hogy bénázok, de megesik 😄
De ha beléd akarnék kötni, a kresz ott sem azért van hogy VALAKI betartsa, hanem hogy MINDENKI, mert akkor ...
De nem teszem, mert akkor álszent lennék.
Egyébként nem a kresz betartása ott sem az elsõszámú probléma, hanem az idióta közlekedési mentalitás, ami azért az egész országban jellemzõ.
És nemcsak a közlekedésben van ez: "ha velem kicseszett valaki, én is kicseszek valakivel" -körforgás ez sajnos, sok a bunkó, aki nem képes gondolkodni.
igaz, nálunk, kb. 40 ezres városban is szokott 2x2 sávon olyan dugó kialakulni, ami szintén gyönyörû. persze nem mérhetõ a fõvárosihoz, de épp elég. plusz jobbra még egy buszmeg is van, meg körforgalom, elõtte meg jobbra-balra is lehet fordulni, ill. onnan erre az útra. itt is vannak bevágós taplók, de egyébként ha látom, hogy nem akar köcsögölni, egyet-egyet mindig beengedek.
Hajrá Magyarország!
Ajkán van még bután megoldva a "bevezetõn" hogy 4 körforgalom vagy egymás után, teljesen értelmetlen. Nemhiába Magyarország a körforgalmak hazája 😄.
veszprémit vágom, arra sokat jártam, gyõrit majd megnézem, jól hangzik 😄
mellesleg fehérváron ugyan ez volt amit te is írtál (kivéve h itt még 1 évet sem élt meg), itt is volt két sávos de inkább ott is lezárták minden irányból az egyik bevezetõ sávot... és a hármas körforgalom megvan itt is, maroshegy felé, nagyon vicces. de amúgy is, ahogy maroshegy felõl mész be a városba több a körforgalom mint a keresztezõdés, 7-8 biztos van, sõt.
don't give a fuck
Gyõrben: Árkádnál sok sávos körforgalom nem számoltam mennyi 😄 talán 3 lámpákkal megfûszerezve XD, na aki azt kitalálta...
don't give a fuck