Jogosítvány
-
megalodon #5904 Figyu!!
Én minden problémádra tudom a megoldást!
1-Feküdj le idöben mikor reggel vezetsz ne itt fórumozz. Vagy beszéld meg az oktatóval,hogy délután vezess vagy akármi!
Nemtudom hány éves vagy de a beírásidból kb 14-15 lehetsz vagy több de nem is jársz vezetni csak irkálsz ide és élvezed valahol hogy éppen te vagy a téma(mégha nem is pozitivan)
2-NEM SZABAD INNI!!! KICSIT SEM!!! Mármint alkoholt!! Ez van,ha nem tetszik,menj olyan országba ahol lehet és meg van oldva a gondod!
3-igen ha tanulsz az oktatód minösül vezetönek. de ha piálsz és jó,tegyük fel bátrabb vagy meg magabiztosabb akkor ugye lazább is stb(ugye voltál már részeg,spicces? tudod milyen) akkor ha balesetet okozol akkor az oktatódat baxák meg mivel "a te kocsid a te felelösséged" szól a szlogen.Miért akarod megszivatni??
4-Biztos láttad a fókuszban vagy hol hogy nem voltak táblák stb egy faluban! EGY FALUBAN!! Nem egy városban,ORSZÁGBAN!!:)
De abban totál igazad van hogy a fejekben kell rendet tenni!
2hete van jogsim megyek 50es táblánál kb 55el és előznek!! Na akkor miröl beszélünk??
5-Nem hivatalos úton jogsit??
Na ez a legegyszerübb!Ebben tudok segíteni!! Privátban vedd fel velem a kapcsolatot,majd megadod az adataidat e-mailben küldesz egy képet(vagy msn stb akármi) Beszkennelsz nekem egy aláírást azt is elküldöd majd.+adok egy bankszámlaszámot oda utalsz egy összeget amit majd megbeszélünk(attól függ mire kell jogsi) és amint megjött a pénz 4nap mulva házhoz viszem a jogosítványodat!! Ennyi!! :)
Ha érdekel keress privátban!
Ha még van olyan kérdésed amot nem tudsz csak tedd fel nekem nem nevetlek ki!
Szevaa!