Jogosítvány
-
Eddig figyelmes voltam a tanulóvezetőkkel, de most felb@szott az egyik...
Szépen megyek, és bekanyarodok egy egyirányú utcába, előttem ment egy T vezető. Lassan ment és kivolt csapva neki az index, szóval levágtam hogy párhuzamosan próbál parkolni.
Szépen lelassítottam, hogy ne izguljon miattam és betudjon állni simán. Amikor már a 3. tökéletes parkolási lehetőség mellett ment el, akkor kezdtem gyanakodni, hogy vagy kintfelejtette az indexet, vagy csak figyelmetlen, vagy hülye.
LASSAN (10es tempóval mentünk max) az utca végére értünk, és elkezdett manőverezni. Rosszabb helyre meg se próbálhatott volna beállni, de ő megpróbálta. Elősször megpróbálta úgy hogy orral megy be előre, 2x megpróbálta nem ment. Kezdem bizakodni benne, hogy feladják és továbbállnak. DE NEM! (mögöttem már 2 kocsi állt) A srác előrébb ment és megpróbált betolatni. Ez hál istennek nagyjából sikerült is. Pontosabban annyira elég volt, hogy mi eltudtunk menni mellette. A visszapillantóba még láttam ahogy újra megpróbálja a manővert végrehajtani...
sikeresen elvett az életemből 10 percet :( köszönöm a vezetőnek és az oktatónak...