Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát 2.xra menni fog,föleg ha jattolok is egy kicsit!😊
Amugy az is rossz volt hogy majdnem vége volt az utcának és nemvolt még hely igy aztán amit megláttam gondoltam az jó lesz.
Ténylegesen csak az dühit,h.csak jan.ban tud kérni vizsgát az oktató.Addig meg se vezetés semmi😞
+jövöhét csüt.megyek elsöseg.böl vizsgázni mert nemfogadják el ami van nekem(alapfoku munkahelyi elsösegélynyujtó).
De legalább kocsim már van😊
Majd másodszorra megy.
Különben én is inkább Tesco vagy Interspar parkolóban parkoltam, szegély mellé ritkábban, tolatva meg egyszer csak.
De a vizsgán sikerült. Csak elõször elfelejtettem behúzni a kézit. 😄
De szerencsére nekem jutott eszembe hamarabb. Pont olyan helyem volt, amilyet megálmodna az ember magának. Szép nagy, de nem túlságosan- éppen jó.
Hajrá Magyarország!
Nekem is parás volt a parkolás elõtte, de a vizsgán pont szerencsém volt és egy szép nagy helyet sikerült tslálnom<#vigyor3>#vigyor3>
a padkától féltem én is, de ott sikerült szépen! vizsga elõtt elmentünk megnézni a vb általános útvonalait, 1x végigmentünk, aztán rögtön vizsga...
vb érdekes fazon volt...
am van vki itt aki Vácon vizsgázott?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
vizsga elött egy nappal parkoltunk ténylegesen 2kocsi közé,persze az nem volt fényes aztán elkezdte magyarázni,hogy hogy kell csinálni,értettem is na de ennyi erövel elmagyarázhatnám neki amivel foglalkozom,hogy állítsa be a nyomdagépet.Érthetö,de megcsinálni már kell kis gyakorlat.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Van ismerösöm aki aztmondja,rutinpályán szinte ugyanez van csak bólyával.Na én bólyát se láttam akkor.És akkor is,a bolya az nem egy kocsi ami elöttem+mögöttem van és jobban kell vigyázni rá.
Neked nemkérte a parkolást?Pedig a vizsgalapon kötelezö feladatként van!
Mindegy majd2xra.
Csak mondom az a gáz,hogy az csak Jan. :/
Ugy lesz ahoyg már volt róla szó,2x-ra megkenem.
Az volt a baj amitöl tartottam.A parkolás.Talán még jó is lett volna de már az volt a baja,hogy picit felmentem a padkára és hogy az auto orra tul közel volt az elöttelévö kocsi seggéhez.
Amugy a vezetéssel semmi baja nem volt.
De azt nem értem,ha a parkolás kötelezö feladat akkor olyanoknak hogy van jogsi,amit már nem egyszer láttam,hogy megáll a kocsi nö kiszál balról,krapek jobbról cserélnek és a hapsi áll be!? Mennyit kell perkálni a v.b.-nak? Majd meg is kérdezem az oktatót.
Amugy a legbosszantóbb az egészben,h.az oktató aztmondta,h.most dec.ben már nem lehet vizsgát kérni,senki sem tud.sok a vizsgázó és kevés a v.b-os.Csak jan5.én tud kérni! Faxa.Kocsi megvan jogsi még várat legalább2hónapot.
éÉs mivel nem tudja mikor lesz vizsga a pótórákat se tudja hogy lenne.Faxa.
majd a saját kocsimmal addig is gyakorolgatok faterommal parkolni 2kocsi közé és legközelebb nem köthet bele semmibe+még kis zsé...
Pedig már elképzeltem,h.karácsonykor már kocsival megyek a nagyszüleimhez.Faxa.
Egy világ omlott össze bennem,h.ezmiatt.
Hát bassza meg h.vizsgán nem lehet ujrakezdeni.Akkor ez hol tanít meg az életben vezetni? Ha nemtudok beállni kiállok keresek másik helyet vagy ujra nekiállok ennyi.És emiatt bukás...<#nemtudom>#nemtudom>
szopjon le geci alkesz volt látszott a vörös fején neki!<#gun>#gun><#duhos2>#duhos2><#action>#action><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#gunyos1>#gunyos1><#levele>#levele>
Parázok egy kissé,mert ma vezettem utoljára elötte és nem ment valami fényesen,bár remélem csak azért mer éjszakás müszak után 3óra aévás után mentem.
Megkenni már csak azért se tudnám a vizsgabiztost mert nincs miböl <#nemtudom>#nemtudom>
Elment a zsé a kocsira(átírás,stb..)
Az meg szerintem nem normális hogy levezettem 20órát forgalomban és most utoljára csináltuk 1x hogy szegély mellé 2kocsi közé beparkolni. Gáz.nehogy ezen basszam el<#confused>#confused>
Aztmondta az oktató,hogy vezetni már tudok de a közlekedést kell megtanulni. Kössz 20óra után Bp-et megtanulni para nélkül...<#shakehead>#shakehead><#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras>
Hát nagyon remélem,hogy sikerül. Fosok mint állat<#guluszem1>#guluszem1><#help>#help><#szomoru1>#szomoru1>
Megyek is aludni 13:20kor kezdek 14órakor remélem megválozik az életem,hogy mehetek majd az okmányirodába..<#circling>#circling>
Bár a hibalapom szépen össze lett firkálva... 😄
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
uhahahhuhauhahuhauhahhuzhuhauhaaa 😄
szegénykém...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
asszem jövõre tényleg veszek vmi szakadt ladát.. bár akkor már inkább vmi hacsi kéne.. <#vigyor3>#vigyor3>
oktatóm szerint szar vb-t kaptam, de sikerült!!
2 hibavonalat kaptam vagy mit...azt húzta be az öreg h "besorolás késve" és "piros sárga felkészülés" nem tom hol lehettek, de nem is érdekel, átmentem kész<#beka2>#beka2>
egybk én voltam az elsõ vizsgázó, 9kor, és utánam mindenkit megbuktatott a jóember!
egy necces helyzet volt, de sikerült megoldani..
úgyh csütörtökön kapom a vizsgaigazolást, és irány az okmányiroda
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
a bónusz ráér még ^^ még csak 18 vagyok...(fizikailag<#hehe>#hehe>)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
De aki talál vmilyen munkát és nagyon szeretné az autót az fenntudja(fõleg ha nincs gyereke még max egy barátnõje😄)
Viszont megkell gondolni ki mit csinál,látni is h most van a pénzügyi válság mennyien becsõdöltek a részletre vett új csili vili autóval.
enyém apuén van. és 10km-re lakunk pesten, és már vidékieknek számítunk, lényegesen olcsóbb a fenntartása így, bár csak 1,7es...de akkoris számít<#eplus2>#eplus2>
Hajrá Magyarország!
E28 az gyönyörû darab,sajnos ritkaság az eladó szép állapotú belõle😞
Ja a td nem lenne sztem túl jó választás,mert nyomnád neki nagyon😄
Vmi hathengeres benzinesre gondoltál mi?😄
Amúgy a 4 hengeres bömöst sem szabad lebecsülni😄
Nálam a következõ e36 m3 lesz vagy e36 328i de csak olyan 5-6 év múlva addig gyûjtöm a pénzt😄
Max a legtutibb lenne behozni külfödlrõl,de az kib*szott drága( a behozatal)😞
ÉS amint eljött az idõ írj nekem is😄
Amúgy igazad van azért fizetsz ki 100 ezer ft ot,hogy meglegyen,nemhogy állandóan megbuktassanak.(jó persze akinek tényleg nem megy az ne csodálkozzon én se mennék vele szembe szívesen az úton).
Eddig soha senkitõl nem hallottam volna,hogy van olyan aki "berág" arra hogy pénzt adsz.Talán a legjobb 5let,hogy elsõnek nem adsz kis zsebpénzt,de ha megbuktat legközelebb már adsz.
Amúgy csaknem bömössel tolod te is?😄
Háát a boríték jol hangzik de kitudja,lehet h.pont azért buktatna meg mert adok és pont olyan vb-t fogok ki aki nem korrumpálható.
Meg az a gáz,h.nagyon elment a cash a kocsi miatt,örülök ha fizuig tudok kaját venni<#wow3>#wow3>
Ha nagyon tutira mész,fizess egy kis zsét boritékba.
Amúgy a 21 éves korhatár jön jövõre?
Én zách utca.
Hibapont nélkül??
Jó lenne!😊
Amugy arra gondolok,a biztosok is emberek,ha elmondom,h.van már kocsim és jólenne a jogsi mer majdnem 1éve korán kell kelnem melóba menni(3:20kor és kb este8mire hazaérek) csak van benne annyi jóindulat hogy segitsen.
Én szerdán megyek.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
és még1szer mondom tök8 milyen jol vezet az ember, egy szarházi köcsög vb+palizható oktató kifogása rossz ómen^^ de hát sok a szerencsés ember...meg a jóllakott VB<#violent>#violent><#kocsog>#kocsog> <#eplus2>#eplus2>
amúgy ez a hely az Újpesti Aut*klub...ami elég színvonalas hely...és még csak olcsónak sem mondható.
De én eddig csak jófej vizsgabiztosokról hallottam, akikkel meg találkoztam azok is rendesek voltak.
A vizsgázókkal van a baj tapasztalatom szerint, néhány hihetetlen sokat bénázik.
Ápr.ban a melóhelyen volt elsösegély tanfolyan és kaptam papirt is róla h.munkahelyi elsösegélynyujtó,de végülis mindent átvettünk,többet is mint nemrég a jogsi miatt az autossuliban.
A kérdésem az lenne hogy befizettem a tanfolyamot meg a vizsgadijat is, muszáj megint levizsgáznom? nem elég ha ezt a cégeset bemutatom?
Háát aztmondta az oktató,hogy kb 20perc amig menni fog a kocsi a többi adminisztráció stb...
Hát én is igy érzem,hogy jó,huzogassa a hibavonalakat(de 10alatt😊de csaknem hibázok olyan oltárit,hogy bukta legyen.
anyum most kezdte a jogsit, még KRESZeznek...de majd azért szeretnék bemutatkozni a vezetési oktatójának, meg vizsgánál is ott leszek sztem.sok köcsög korrupt suttyó,meglátják h vkit ki lehet használni,aztán lecsapnak rá.pl most nézzük azt tudja az oktató h valaki nem olyan ügyes,szól a VBnek (akivel régi cimborák általában) hogy hát nemkéne most átengedni, a VB is kap jutalékot,meg az oktató is a pótórákból...senki ne higyje el azt h az oktatók jól élnek^^ szval igenis vagy kell szólni vmilyen kapcsolatodnak h ne szopassanak le, vagy tényleg mázlistának kell lenni.