Jogosítvány
-
nekem volt már nem egyszer, hogy rámjött a szapora^^ 60körül mehettem mert a seggemben volt egy zsírúj 6os BMW...mondom nem csigázok 40es táblánál.erre látom messziről refizik egy kis suzuki,akkor már a bömbis gyerek is visszament a sávjába. lassítok, kb 45-50 és nem jöttek utánam meg nemis villogott. van errefelé Fóton egy szakasz ahol mindig pontosan 50el megyek, mert nemlehet tudni mikor hova bujnak el. ezek itt rafináltak ám nagyon. egyszer szúrtam neki nagyon,2es,3as teli,és látom h elhagyok egy fát,ami mögött állt a 3lábú. na mondom pászmekkkk, de amikor átléptem a seb.határt már nem voltam a látószögében.hála a jó istennek. most ebben a nagy hidegben meg nem nagyon állnak ki,max kocsiban,de azt is rég láttam már.
engem kétszer állítottak meg azthiszem,de csak 1ikre emlékszem pontosan. hajnali 4kor mentünk haza haverokkal. suliból ^^. ilyen denevér derby volt akkoriban. és hát gyanúsak voltunk nemis tudom miért.(én nem ittam) ahhoz képest h újpesten ez egy 2-2sávos út,nincs nagy forgalom,főleg nem hajnalban.de azért kellett 1 nagy transit,3octavia, meg 2civil rendőrkocsi. volt időm megfigyelni mennyi egységgel vannak kinnt. kérdezgette a f4szságait, hogy kié a kocsi stb stb. mutassam meg mivan hátul(tesi cuccok LOL,szagold meg k0cs0g)...amúgy nem volt sz4rházi.ismerem elég b*zi rendőrt.(jogsi nélkül motorozás miatt,megismertem közelebbről is párat
)