Jogosítvány
  • Higany
    Köszi a hozzászólásokat és a segítséget. Amúgy nekem is a Nissan tetszik a legjobban, mert elég kényelmes lehet, főleg, hogy 190 magas vagyok. Úgyhogy a kis tigrába nem lenne túl kényelmes. A sok lovas Fiat meg nagyon sok lenne tapasztalatszerzésre, meg hát az anyagi keretem is korlátozódik egy nagyon olcsó autóra. Viszont azt nem tudom, hogy jelenleg a használt autó piacon mit érdemes megvenni úgy, hogy viszonylag olcsó a fenntartása is, de mégis kényelmes autó és persze nem egy kivénhedt roncs. Nyáron tettem le a jogsit, de még ráérek megvenni az első autóm, mert van egy viszonylag jó robógom és a fater Fiat Tipo-ja amit bármikor megkapok, ha menni akarok valahová. Csak, hát ha lenne egy saját, akkor nem kéne mindig elkérni. A Nissan Sunny-k tűnnek a jelenlegi legjobb választásnak, csak az 1.6-os motor zavar, mert ha jól hallottam, akkor ahhoz drága lenne nekem a kezdő biztosítás és az egyéb költség. Habár láttam az alább linkelt Nissan-t 1.4-es motorral is. Szerintetek a Nissan mennyire megbízható autómárka és egy hasonló korú autóhoz mennyire megoldott az alkatrész utánpótlás és milyen pénzért? Köszi még 1x! Csákó!