Jogosítvány
-
dízel ftw...én 5ösben megyek 70től 170ig kb... városban meg 3-as 4es általában. dízellel nem nagyon kell váltogatni,max dugóban.bár apu lagunája közösnyomócsöves 2ezres benzines, és tök ugy viselkedik mint egy gázolajos,50től már 5.ben is húz(nemvicc) egész 200-220ig...
én octavian tanultam,és autógázzal ment,képzelheted amikor kifogy a gáz,visszakapcsol benzinre.és ha ez épp vizsgán van,elindulásoknál, akkor fullad a kocsi általában^^szopás.
enyém cirka 90LE és én eztis kocsinak nézem,jó mondjuk dízel,nyomatékos,jól megy.90LE egy benzinesben elég csöves...
DeeQa: 18misi itthon Porsche M5 kereskedést néztem a neten. de hát itthon nem tudják már miért mit kérjenek...
shadOw: eddig kb 2szer ha igazoltattak másfél év alatt...akkor kötekedett,de nemtudott mibe belekötni...amúgysem rohadék az összes rendőr,bár én pont nem szeretem őket.kis bérenc mind! tisztelet a kivételnek...én már rég puccsot csináltam volna, ami itt folyik az országban az röhej,katonaság az úgy NINCS.hát miértnem lázad a rendőrség(de ez más téma hagyjuk)