Jogosítvány
  • megalodon
    Na ez milyen!?
    XII.ker Váci út 67be kellett mennem vizsgázni,beirim a keresöbe nincs ilyen cím csak ujpesten elmegyek oda,semmi sincs ott és már csak 15percem van 3ig.Feldühödtem áá mondom hazamegyek elegem van esik is. Jött a busz elmentem a metróig,gondoltam mielött hazamegyek megnézem beljebb a Váci uton kb árpád híd-dózsa gy.ut körül.
    leszállok dózsán messze vagyok,eközben már csak 3perc 3ig.
    Leszállok árpád hídnál keresem a házszámot és a József Attila színházon van a tábla,hogy 65-67.
    Gondoltam ilyen nincs hát itt színház van nem vöröskeresztes vizsgahely.
    ekkor kiszúrtam egy vöröskeresztet megkerültem a házat és ott a bejárat,ekkor már 3óra7perc.
    Felmegyek sokan vannak egy sráctól megkérdem elsösegély vizsga? Aztmondja igen.
    EZ AZ!! NEM KÉSTEM EL!:)
    Erre meg kb 3/4re kerültem sorra.utolsó voltam 3másik sráccal,kitéve látom a papírt h.kinek mikorra kell jönni nevem mellett 16óra!!!!Még jó,hogy elmentem amig ugy tudtam hogy 15órára kell max kések picit.
    +még egy meglepi!
    Áprilisban a melohelyemen olt már egy elsösegélytanfolyam,de amit ott kaptam papírt az nem jó a jogsihoz.
    Most aki itt volt vizsgáztató,ugyanaz tartotta a melóhelyen a tanfolyamot. Ahogy megláttam totál megnyugodtam!:)
    ja és sikerült is!
    Voltak páran akiknek rendesen kidolgozva minden tételszerint és még ott is magoltak!
    Felesleges hisz ezt nemlehet igy megtanulni!
    Áprilisban volt a melóhelyemen majd egy kb aug.-ban az autosiskola által(ezt nem tekintem jónak mert elég gáz volt az oktatás), a könyvbe kb 2x néztem bele.
    Nem magolni kell,hanem odafigyelni értelmezni és logikusan átgondolni!
    Persze ehhez az kell,hogy jó legyen az oktató!
    Nekem az volt!
    Köszönöm Balkovics Péter! :)