Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
http://goo.gl/gd6Zi5
don't give a fuck
engem is megbasztak...azthittem kiütöm az öreget (a qrva anyját már kis hütõtáskával ült be mögém a kis komcsi g*c*...)és megis huzott 5 perc alatt...pff szánalmas és olyan átlátszó ez a direktbe meghuzás...kövi vizsgára már készültem, haver apjának spanja a pesti vizsgabiztosok fõnöke...szolt neki az meg szolt annak aki hozzámjött (de ez titok XD)
a lényeg h mindent csináltam szépen ahogy elõtte,volt pár szava,de faxán maradt még velem v negyed órát és tanácsokat adott...rendes volt. életem egyik legszebb pillanata amikor átnyujtotta h sikeres a forgalmi vizsga <#worship>#worship>
don't give a fuck
Aztán az útvonal közepén azt mondta: oké, átment, mennyünk vissza az állomásra...
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
don't give a fuck
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
azért jók vagyunk...jogsi totyik és mostanában csak balesetekrõl meg azok hárításárol van szó XDDDD<#vigyor1>#vigyor1>
Egy kis falucskán haladtám át épp egy kanyargós szakaszon volt egy kis egyenes rész (a sok kanyar miatt 30-as tábla) és a padkától egy 30-40 centire méteres sövény végig az út mellett. Egyszercsak egy kutya kiugrott a sövénybõl kb 1 méterre elöttem, megállni esélyem nem volt, kikerülni sem.
Nyomtam egy satut, mind a 4 kerék blokkolt, koppanás a lökhárító jobb sarkán, jobb elsõ kerék kicsit megugrik, hallottam ahogy végigkopog a padlólemezen középen, közbe megállt az autó hátranézek, és annyit látok h az autó alól középen fut ki mint akit kergetnek és elfutatott a francba...
Valszeg szegény nem élte túl annak ellenére h elég jól tudott még futni...
Szal van olyan szitu mikor tehetetlen az ember, egyszerûen nincs rá idõ h akármit is csináljon.
szal enyhe köd, erdei út 70-80 (sajna kinnt hagyták a 40es táblát XD)a látási viszonyok nem voltak nagyon szarok, köd lámpával kicsit lehetett enyhíteni a helyzeten...épp egy hosszú kanyar elejéhez érkeztem amikoris láttam h jönnek szembe(esélytelen átvágni)és hirtelen elõttem volt egy kuvasz méretû "szakadt" kutya, nyílván azt sem tudta hol van, a lényeg a lényeg h nekem (akkor kb. 2 honapos jogsival) volt annyi "lélekjelenlétem" h ha nemis satu de annyira nyomtam a féket h nem blokkolt és kb 10 centivel mentem el a kutya mellett...a patkára sem mentem le...nemkell mondanom h remegett a lábam még fél óráig...(hugom meg anyósülésen jajveszékelt...)
tudom nem nagy szám vagyis "csak" egy kutya, de eltudom képzelni h egy kevésbé jo reakcioidõvel rendelkezõ nõ simán beszáll a fák közé
kitudja hány ilyen történik nap mint nap...én egyeseknél korlátoznám a kocsi "megvételének" szabadon megválaszthatóságát (de jol megfogalmaztam...)na jo tudnék mondani pesti létemre ezer példát ami megesik velem nap mint nap, de sajnos ez már-már általános dolog minden pesti autos életében...
jó8,hnap töri írásbeli <#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
A valóságban az emberek 90% a 4.-est teszi.
Jelen helyzetben pedig a helyes is ez, ABS nélküli autóban nem lehet úgy fékezni h "éppen" ne csússzanak meg a kerekek, ha az ember ilyennel kísérletezik azzal sok értékes fékerõt pazarolhat el ha egy kicsit jobban nyomta volna, ezzel fékutat is veszt.
Másrészt amiért felhoztam ezt a példát a legtöbb ember ilyet nem tud végrehajtani mert ösztönössen is minnél elöbb meg akar álni az akadály elött. Tehát amint lehet satut nyom. És addig el nem engedi amíg meg nem állt.
Meg amúgy is a felvázolt helyzetben nem számít az autó írányíthatatlansága, mivel csak elöttünk van hely, szóval nem kell kormányozni.
don't give a fuck
Mikor voltam vezetéstechnikai elõadáson (ez az elmélezi részén volt) és az oktató kivetített egy ábrát egy 2 sávos autópályáról ahol a "mi" a belsõ sávban haladtunk, a jobbra mellettünk levõ sávban feltorlódott egybefüggõ sor volt, a bal oldalon szalagkorlát. A szituáció az volt h elöttünk egy 40-50 méterrel hirtelen megállt egy kamion.
Kérdés a halgatóknak: Ön mit tenne ha tudja h nincs ABS az autójában?
1. éppen annyira kezdek fékezni amíg a kerekek nem blokkolnak
2. a fék nyomkodásával hol lassítok, hol irányban tartom az autót
3. a fékezés elején kevésbé nyomom a pedált, a kamionhoz közeledve egyre nagyobb erõt fejtek ki a pedálra
4. amint érzékelem a kamion hirtelen fékezését a maximális fékerõvel fékezem
Na szerintetek melyikre jött a legtöbb szavazat?
Nem árulom el rögtön, mondjátok meg Ti is mit csinálnátok, ha ma nem nézitek meg sokan akkor holnap 12-kor megmondom a választ.
don't give a fuck
biztos, h mindezt nekem akartad címezni? ha igen akkor sztem olvasd át mégegyszer a korábbi beszélgetést 😊
don't give a fuck
Bár pár ismerõsöm próbált lelket "verni" belém de õk se tudják elképzelni.
Talán ezért is találták fel az ABS t, mert nem csak az álatúl száguldozoknak van "szüksége rá " hanem a normálisan közlekedõ autósnak a "hülye gyalogosokkal " szemben
Nem irj olyant amit még nem tapasztaltál meg
Bocsi az okításért
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Be kell fizetni csekken a vizsgadíjat ennyi az meg hogy az órákért mikor fizetsz az oktatónak azt elsõ nap szokták megbeszélni.
és késõbb majd a vizsgabiztosnak?
Ha igen, melyiknek mennyit, mikor?
Még a héten megyek 2-szer és a jövõ héten már élesben
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
Majd meglátjuk milyen.
\"If in doubt, flat out!\"
Szerintem nemsok olyan profi sofõr van aki 1mp alatt észleli az elé kilépõ gyalogost, fékez majd még arra figyel hogy ne blokkoljanak a kerekek.
És arra mégcsak nem is gondoltunk hogy esetleg a csodálatos kátyús magyar utakon, esõs idõben mennyivel nõhet a féktáv.
don't give a fuck
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Mész 50-nel kocsisor mellett, 10 méterre kilép valaki (az csak két autó hossz), nem tudsz mérlegelni
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
viszont csak a félreértések elkerülése végett leírom, h azzal tökéletesen egyetértek h ha betartotta volna a sebességkorlátozást akkor sokkal könnyebben elkerülhetõ lett volna a baleset, valamint még ha el is üti, az áldozatnak akkor is sokkal nagyobb az esélye a túlélésre. én csupán arra akartam kilyukadni, h a söfõr azon kívül, h szabálytalankodott még balfasz is volt.
don't give a fuck
don't give a fuck
de a végéhez annyit, hogy mivel a kresz mindenkire vonatkozik, így azt sem kalkulálhatják bele, hogy régi ill. mai autóra más sebességkorlátok legyenek, tehát ha egy egységeset kell csinálni, az olyan kell h legyen, hogy a régi is teljesíthesse (mármint pl. a féktáv stimmeljen). de egyébként maximálisan igazad van.
Hajrá Magyarország!
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally