Jogosítvány
  • DJ Skyline
    tapasztalatszerzés miatt. nekem nincs autóm (még), úgy meg most nem jövünk megyünk hogy tudjam vezetni az autónkat. haverral sem szoktunk sűrűn autóval jönni meni, alkohol miatt :D szóval kérdéses mikor fogok legközelebb autóba ülni, így majd ha az anyagiak is megengedik, akkor visszamegyek pár órára még. pláne télen. nem tudom milyen lesz a tél, de azért jobb úgy szerintem ha az oktató mondja mivan. nem azért mert fater ne tudná, jó rég óta vezet ő is, csak az oktatónál van egy plusz pedálsor :) meg most hiába kérdem fateromat hogy te hogy csinálod, őbelé már annyira beidegződtek a dolgok, hogy nem azon gondolkozik hogy mit és hogyan, hanem egyszerűen jön magától gondolkozás nélkül. haver meg Dél Afrikában tette le a jogist anno (ott éltek egy darabig), más a kresz, eleve jobb oldalon vezetett. eleinte az ajtót kapirgálta megszokásból itthon, mert ugye neki balra volt a váltó :D jó persze hozzászokott az itthoni dolgokhoz, de a jogsiát itt nem fogadják el, sajna nem kért anno olyan nemzetközi nem tudom mit. egyedül meg pláne nem merek még autóba ülni.